Şimdi Ara

açıkta kalan için ek yerleştirme tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dostlar yeni katıldım forumunuza baya canlı ygs lys konusunda benim sorum şu ilk tercihte 15 adet kimya 15 adet biyoloji yazdım gelmedi hiçbiri taban puanlara baktım hep fizik ve su ürünleri boş kontenjan var hangisi daha iyidir veya sizin tavsiye edebileceniz 4 senelik varsa yazın ltfn

• Fizik okumasıda dert, bitirmeside dert, mezun olunca iş yapmasıda dert. O yüzden Su Ürünleri Mühendisliği yaz, en azından kolaylıkla okuyup belli bir meslek grubuna mensup olursun.

İyi şanslar.
  • su ürünleri
  • Fizik yazma da ne yazarsan yaz. Ölmüş bir bölüm..
    Özel'i bilmem ama devlette KPSS şansın neredeyse hiç yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 19 Ağustos 2010; 12:04:25 >
  • 2 side hikaye

git at antrenörlüğü oku
  • Güven Bodyguard_26 negredo BirolAvci yorumlarınız için çok tşkler su ürünleri yazıcam hayırlısı artık.
  • balıkçılık tek. mühendisliği boştu puanın yetiyormu bilmiyorum onuda yazabilirsin.Fizik yazma kesinlikle.Su ürünleri nispeten daha iyi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su Ürünleri.
  • Su ürünleri mezun olunca ne iş yapıyor ve ne kadar maaş alıyor beyler ???
  • tamamen kendini geliştirme konusu arkadaşım.abim su ürünlerine gittiğinde bir çok kişi balıkçı zart zurt diye dalga geçti.ama abim italyanca öğrendi(italyan kültür) vede erasmus ile ege üniversitesinde kendi fakultesinde en yüksek puanla italyaya gitti 6-7 ay gibi bir süre orada kaldı vede university of lecce yi bitirdi.busene mevzun oldu elinde şu anda 2 üniversite diploması var (ege üni.-university of lecce) mesleğiyle alakalı değil ama dili vede kendini geliştirmesi nedeniyle ege seramik den iş teklifi geldi ihracat departmanından.hee ayrıca dalga geçen adamlar şu anda imrenerek bakıyor abime
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

tamamen kendini geliştirme konusu arkadaşım.abim su ürünlerine gittiğinde bir çok kişi balıkçı zart zurt diye dalga geçti.ama abim italyanca öğrendi(italyan kültür) vede erasmus ile ege üniversitesinde kendi fakultesinde en yüksek puanla italyaya gitti 6-7 ay gibi bir süre orada kaldı vede university of lecce yi bitirdi.busene mevzun oldu elinde şu anda 2 üniversite diploması var (ege üni.-university of lecce) mesleğiyle alakalı değil ama dili vede kendini geliştirmesi nedeniyle ege seramik den iş teklifi geldi ihracat departmanından.hee ayrıca dalga geçen adamlar şu anda imrenerek bakıyor abime

Hocam senin abin farklı. Tebrik ederim O'nu. Herkes yurt dışına çıkma şansı elde edemez.

Fakat düz bir su ürünleri mezunu ne iş yapar onu merak ediyorum ?

• Balık çiftliklerinde görev alıyorlar genellikle diye biliyorum.
  • balık besleme ve üretim çiftliklerin de iş buluyorlar.pınar,kılıç gibi yerlerde.
  • yav ne kadar zor bu ek yerleştirmeleri beklemek
  • bence hiçbirini yazma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.