Şimdi Ara

Açıköğretim mi yeniden hazırlanmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, bu konunun konu dışına uygun olduğunu düşünüyorum hayatımla alakalı bişey çünkü..
    Geçen sene tercihlerde bişey yapamadım bu sene açıköğretimden okuyup ayrıca bide ingilizce kursuna gitmek var birde dershaneye gidip sınava tekrar hazırlanmak var? sizce hangisi mantıklı?

• Up beyler
  • Updullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyapın sağlamsa bir sene daha dersaneye gidip hazırlan bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

altyapın sağlamsa bir sene daha dersaneye gidip hazırlan bence.

Pekte saglam sayılmaz hocam. Merak ettiğim açık öğretim okumak normale gore mantıklımı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

quote:

Pekte saglam sayılmaz hocam. Merak ettiğim açık öğretim okumak normale gore mantıklımı

açıköğretim okuyup,çalışıp,ingilizce kursuna gidebilirsin. yani hem dil öğrenirsin,hem kariyer yaparsın,hem para kazanırsın ve belki bir daha ki yaz yurtdışında dil okuluna yazılırsın o zaman kadar para biriktirirsin yani zorlanmazsın. tabi iş bulacağını varsayarak söyledim bunları.
  • Düşün taşın ve kendini tart.Dersaneye gidince bu seneden iyi yapabileceğini kestiriyorsan bir sene daha hazırlan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

açıköğretim okuyup,çalışıp,ingilizce kursuna gidebilirsin. yani hem dil öğrenirsin,hem kariyer yaparsın,hem para kazanırsın ve belki bir daha ki yaz yurtdışında dil okuluna yazılırsın o zaman kadar para biriktirirsin yani zorlanmazsın. tabi iş bulacağını varsayarak söyledim bunları.

Iş buldum gibi hocam yani o kolay, acaba bi sene daha hazırlanıp üniversiteyi kazansam gitsem bitirsem mi daha iyi olur yoksa bunun açıköğretimden bi farkı olurmu olmazmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iş buldum gibi hocam yani o kolay, acaba bi sene daha hazırlanıp üniversiteyi kazansam gitsem bitirsem mi daha iyi olur yoksa bunun açıköğretimden bi farkı olurmu olmazmı?

hocam senin kararın ben ne desem yanlış olur. üniversite ortamı farklıdır yaşamak lazım,ayrıca üniversiteden mezun olunca iş konusunuda düşünmen lazım tabii bölümüne göre.

• quote:

Merhaba beyler, bu konunun konu dışına uygun olduğunu düşünüyorum hayatımla alakalı bişey çünkü..
    Geçen sene tercihlerde bişey yapamadım bu sene açıköğretimden okuyup ayrıca bide ingilizce kursuna gitmek var birde dershaneye gidip sınava tekrar hazırlanmak var? sizce hangisi mantıklı?

babam yurtdışına göndermek istiyor diyen çoçuk musun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

Merhaba beyler, bu konunun konu dışına uygun olduğunu düşünüyorum hayatımla alakalı bişey çünkü..

babam yurtdışına göndermek istiyor diyen çoçuk musun sen

Evet oyum. Vazgeçildi

• ben bu sena açıkögretim okucam aynı zamanda çalışcam ingilizcem eh işte onu full e cıkarıp yanına rusça öğrencem bence sende böyle bir şeyler yapabilirsin yine en son karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

ben bu sena açıkögretim okucam aynı zamanda çalışcam ingilizcem eh işte onu full e cıkarıp yanına rusça öğrencem bence sende böyle bir şeyler yapabilirsin yine en son karar senin

Açıköğretimin en büyük artısı boş oluyosun çalışma imkanın oluyo, ama dershaneye gidip hazırlansam böyle bişey imkansız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.