arkadaşlar merhaba öncelikle, ben bilgisayar programcılığı ilk senemi bitirdim(ancak açık söylemem gerekirse, mevcut bölümümde hem akademik kadrodan hem de öğrenci profilinden pek memnun değilim. Ne ortam ne de eğitim kalitesi bana hitap ediyor. Bu yıl adeta kendimi zorlayarak devam ettim diyebilirim.) , bu sene yks sınavına girdim ve sayısalda 290k sıralama yaptım , bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri bölümü gibi birkaç bölüm geliyor , asıl hedefim bilgisayar mühendisliğiydi fakat yeterli puanı alamadığm için aklımda dgs vardı fakat kontenjan sıkıntısı özellikle sayısal bölümlerde sıkıntı yarattığı için hep bir endişem vardı açıkçası. Gelen bölüm ilgi alanıma uyuyor ve çalışma yelpazesi gerçekten çok geniş olduğu için beni çok çekiyor, 1 sene kaybım olacak ama bilgisayar programcılığındaki dersleri saydırabilme gibi bir durumum var ve üstten ders almayı planlayarak o açığı kapatmak gibi bir planım var. Ek olarak bu bölümü okurken bilgisayar mühendisliğine yandal yapabilme şansım var. Düşüncelerinizi merak ediyorum hangi yol daha mantıklı diye cevaplarsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloohim -- 4 Ağustos 2025; 22:4:20 > |
Bildirim