Şimdi Ara

açıköğretim kayıtları ne zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar,
    ben sağlık meslek lisesi mezunuyum. kpss ile memurluga atanacağım büyük ihtimal puanım iyi. çalışırken bir yandan da açıktan üniyi halletcema ama açıköğretim konusunda bilgim hiç yok. kayıtlar ne zaman olacak? bir de nasıl kayıt olacağız yardımcı olur msnz?



  • Lise mezunlarının AÖF için YGS-LYS'ye girip bu sınavlardan elde edecekleri puanlarla örgün üniversite tercihi yapar gibi tercih yapması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 5 Nisan 2017; 21:24:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Lise mezunlarının AÖF için YGS-LYS'ye girip bu sınavlardan elde edecekleri puanlarla örgün üniversite tercihi yapar gibi tercih yapması gerekiyor.

    hocam ben geçen sene sanki ygs girmeden de aöf için tercih verilebiliyor diye okumuştum sanırım ama o zamanlar aöf için tercih verildiğini bilmediğimden dolayı tercih zamanı geçmişti.. ygs girmedim ben şuan en erken ne zaman kayıt yaptırabilirim
  • Sınavsız kayıt için halihazırda üniversite öğrencisi ya da mezunu olmak gerekiyor. Dolayısıyla lise mezunları sınavsız kayıttan yararlanamazlar.
  • önce ösym ye başvurup sınava girceksiniz barajı geciceksiniz tercih hakkını barajı geçerseniz alıyorsunuz

    ayrıca sınavsız geçiş hakkı kaldırıldı. ek puan geldi onun yerine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Sınavsız kayıt için halihazırda üniversite öğrencisi ya da mezunu olmak gerekiyor. Dolayısıyla lise mezunları sınavsız kayıttan yararlanamazlar.

    bahsettiğiniz 2.üniversite uygulaması. o meslek liselerine sağlanan sınavsız geçiş hakkı var dı ondan bahsediyor. ben yararlanmıştım vakti zamanında.http://auzef.istanbul.edu.tr/neden-ikinci-universite/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 10 Nisan 2017; 13:48:52 >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    en erken 2018 ygs ye girmenizi tavsiye edeceğim.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    hocam ben suan üniversites 2. sınıf öğrencisiyim bir sonra ki öğretim yılı için aöf te işletme okumayı düşünüyorum eylül ayında kayıt yaptırabilmem için (2017 eylül) ne yapmam gerek bu sene ygs e girdim lys e de girmemem gerek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.