< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glisalih -- 15 Ağustos 2018; 18:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glisalih -- 15 Ağustos 2018; 18:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
saçma olmadı mı başlık :D yani ilk 10k için ilerlicekse ? domino etkisi mantıgıyla geridekiler bile ilerler...Sonuçta mesela bana ankara hukuk gelmezse istanbul gelicek.. Ve benim gibi ankara hukuk ilerledigi için giremeyenlere de istanbul hukuk gelicek..Dolayısıyla sırasını onun ileri biz çekicez..aynı sekilde bi sonraki bi sonraki böyle gider? ileri mantıgı yok..sabit kalır desen eyvallah
|
Açiklanmadan once de senin gibiler konusuyodu en iyisi blocklamak saglicakla
|
Altıma imzamı atarım
Ealar sıralamada sevindi yerleştirmede ağlıcak Saylar sıralamada üzüldü yerleştirmede sevinicekler |
1- edebiyat çözmeden ilk 10k içinde olan 3k mf var.
2-maşallah 3 saat zaman vardı. İlk 10k içindeki mfler zaten süper zeka insanlar. Edebiyatında çözer sosyalide. Yaklaşık 3k vardır bundan da. 3- adam mf’de 20k dadır tmde 8k. Neden? Çünkü feni kötü matı iyidir bu adamın. 4- ben memleketimde okurum kardeşim diyen insan vardır. 5k ile yazar deü hukuku. 5- sayısallarda kontenjanlar arttı. İlk 10k’daki mf kendi alanından bir bölüme yerleşir. |
komik olan nedir? sizi kusturduğuna göre epey ilginç olmalı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs-lysz3 -- 15 Ağustos 2018; 18:16:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glisalih -- 15 Ağustos 2018; 21:4:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |