Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burs kazandım. e devletten T A A H H Ü T N A M E yi onayladım.

şuan yapmam gereken baska birsey varmı ? 8 inde direk gidip bankadan paramı ve kartımı alabilir miyim ?
  • Ne zaman gitsek kartımizi alabiliriz yarın gitsem boşuna mı olur hesap açılmış mıdır adıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlii

ben onayladım ama kyk nın sonuç sitesine giremedigimiz için öğrenemedim hangi subeden oldugunu :/

Okuluna göre aratmayı dene.
    Defalarca aynı sorular ve cevaplar geliyor.Arkadaşlar konuya yorum atmadan önce biraz bakın ya.Valla %90ı boş konunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlii

ben onayladım ama kyk nın sonuç sitesine giremedigimiz için öğrenemedim hangi subeden oldugunu :/

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/
  • Arkadaşlar bu 22 Ocak'da ödeme olayı nerden çıktı bir fikrim yok ama keşke ödeseler. KYK'nın yaptığı açıklama şöyle;

Kredi Taahhütnameniz işleme alınmış olup, kredi ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

Bu durumda kredi Ocak ayında da geçerli fakat Şubat ayında almaya başlayacağız gibi gözüküyor. Yani Şubat ayında 2 aylık yatma ihtimali yüksek.
  • " ŞU YAZILANLARI BİR OKUYUN YA OKUMADAN TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORUYORSUNUZ... "

1/S: Burs/Kredi E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onayladım paramı ne zaman alabilirim.
    1/C: 10 Ocak 2014 Tarihine kadar E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onaylayanlar 22 Ocak 2014 günü " ŞU LİNK " 'ten üniversite bilgileri ile sorguladıkları zaman çıkan banka şubesinden gidip paralarını alabilecekler

2/S: Diğer aylar ne olacak?
    2/C: Diğer aylarda doğum tarihinizin son hanesine bakılarak her ayın belirli bir tarihinde paranız bankaya yatacak o tarihte parayı alabileceksiniz.

3/S: Hesaplar Açıldı mı?
    3/C: Hayır hesaplar daha açılmadı 10 ocaktan sonra açılmaya başlayacak ve büyük ihtimalle kartlarınızı 22 ocak tarihinde ve ya daha sonra alacaksınız.

Tüm bunları nereden biliyorum? " KYK TWİTTER " Sayfasını takip ediyorum. Sizde takip ederseniz iyi olur

• Arkadaşlar acil olarak soruyorum kuzenim kredi kazandı. E devletten ilgili menüye giriyor ve kabul et düğmesine basıyor. Daha sonra girdiğinde ise sadece iptal düğmesi görüyor bu doğru mu herkeste böyle mi ? Sözleşmeyi onayladığını nerden anlayabilir ?

• Ben burs kazandım ama bu başarısızlık durumunda kesilme konusu işi bozuyor.

Bu dersten kalma olayında dersi görüp ortalamayı tutturamadıklarımız mı sayılıyor yoksa bu derslere önkoşullu olup hiç alamadığımız dersler de dahil mi?

Söz gelimi ilk dönem bir dersten kalıp, ikinci dönem bunun ön koşullu dersini hiç alamazsam iki dersten kalmış mı sayılıyorum?
  • La oğlum aynı sorulari niye sorup duruyorsunuz

Edevlet sifreni postaneden al
    Edevlete girip kyk bolumunden sozlesmeyi onayla
    10una kadar kontrol edicekler 10undan sonra 22sine kadar bankalarinizi belirleyecekler kartlariniz basilacak

Sizde 22sinde gidip paranizi alacaksınız
    Kartınız cikmissa kartla cikmamissa kimlikle

Bende bilmiyordum bunları ama adamlar 10 kere yazdı buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartımı başka şubeye aldırmak istiyorum,bu işlemi ilk krediyi aldıktan sonra mı yaptırabilirim,yoksa ayın 22'sinden önce de olur mu?bankaya dilekçe verip,banka kartımı istediğim başka bir şubeye aldırmaktan bahsediyorum.

Ya da kartı hiç almadan başka şubeden çekebilir miyim,diğer aylarda da?
  • Arkadaşlar bu ilk parayi illa okulun ordaki ziraatten mi alicaz? Yoksa herhangi bir ziraatten alabilir miyiz?

• Kredi ver yurtlar kurumunun yaptigi aptallik bi aciklama yapmiyo

• Burs çıkmış beyler, herkese benden çay

• "Ogrenciliginiz kurumunuzdan teyit edilememistir.ogrenci belgesi nizi bize ulastirin " yazanlar icin belgeyi fax, mail vs ile gonderemiyormuyuz. Arayip soracam tel numaralari bile yok. Adimiza dair herbir b..u didik didik sorguluyorlar, nerede okudugumuzu mu bulamiyorlar ne sacma sapan bir durum. Illa ptt ye gidip sira bekleyerek aci cekmemiz mi gerekiyor arti cebimizden kargo parasi vererek

• 444 19 61 nolu numaradan bilgi alabilirsiniz. kyknın hattıdır. fax olayını bende merak ediyorum. yarın sabah ilk iş bunu öğrenmeye çalışacağım
  • 444 19 61 nolu numaradan bilgi alabilirsiniz. kyknın hattıdır. fax olayını bende merak ediyorum. yarın sabah ilk iş bunu öğrenmeye çalışacağım
  • beyler bana kredi çıkmış almak istemiyorum.
    TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ
    bu sistem dedikleri yer neresi nereden iptal edebilirim.
  • EGoldstein kullanıcısına yanıt
    Kredinizi almak istemiyorsanız e devlet üzerinden taahhütnamenizi ONAYLATMAMANIZ yeterlidir.

o zaman ben gidip e devlet şifresi filan almam boşa para.Düz mantık e devlet şifrem yok onaylatma yapamam oynaylatmamamış olurum kredi iptal olur.2 dir kredi çıkıyor burs çıkana kadar devam
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.