Şişlere patates domates biber patlıcan ve aralarına kuzu eti dizilir Mükemmel lezzete merhaba deyin çok fazla söyleyecek bişi yok Eti bırakıp mükemmel lezzetli sebzeleri keşfedin Dilerseniz şişlere tavuk kanat dizin çıtır çıtır (Mutlaka deneyin....!) Müşterilerimizin önerisi ile komple kuzu budu koyup kuyu tandır Bütün tavuk alt tepsiye ıslanmış pirinç koyarak pilav Kuzu kaburga kebabı artık gerisi size kalmış daha neler neler....
Gerçi ben giç yapmadım ama kartondan yapılan maket evler gibi olmuş. Alttaki çekmece garaj, yukarıdaki derin yer havuz olabilir.. bacalar zaten baca.. Kapısıda var..
bu na yeea kargoya versen bozulur kendin pişir kendin ye
Kullanışlı ama çok pahalı be usta...
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
bu na yeea kargoya versen bozulur kendin pişir kendin ye
Hocam ben şikayet etmedim fakat reklam yasak değil mi ?Ben yasak diye biliyorum.İstersen sen konu içeriğini değiştir.Fiyat vs. yerlere PM yazabilirsin.
yemek dagıtılıyo sandım gırdım sonuc husran
hacı sen bi psikiyatr a git
Yemek satılmıyor ocak fiyatı bu :)
O kadar şirket donanımhabere para ödüyor reklam vermek için sen program reklamını, ürün reklamını konu açarak yapıyorsun izin almadıysan yasak bu. Satacaksan ikinci elde satacaksın. Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli Gerçi ben giç yapmadım ama kartondan yapılan maket evler gibi olmuş. Alttaki çekmece garaj, yukarıdaki derin yer havuz olabilir.. bacalar zaten baca.. Kapısıda var..
İlk gören anlam veremez ama bilen bilir farkı.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL O kadar şirket donanımhabere para ödüyor reklam vermek için sen program reklamını, ürün reklamını konu açarak yapıyorsun izin almadıysan yasak bu. Satacaksan ikinci elde satacaksın. Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Zaten 2. El kategorisinde de açık.
quote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL O kadar şirket donanımhabere para ödüyor reklam vermek için sen program reklamını, ürün reklamını konu açarak yapıyorsun izin almadıysan yasak bu. Satacaksan ikinci elde satacaksın. Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Zaten 2. El kategorisinde de açık.
o zaman burada işi ne ilanın? her ürün satacak adam burayada konu açarsa halimiz harap
zaten konu dışı ölüyor yavaş yavaş
acıkan gelsin demişin ocakmı yiyecez?
netten karın mı doyuracaksınız kebab resimleri var işte bende ocağını satıyorum bunu kavrayamayacak ne var. bu kebab ocağı ateşle temas etmeden pişirmesidir. iki yanda ateş yanar ortada şişe dizilip pişirilir is kokusu ve kömür zehrine maruz kalmaz yiyecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925
Kullanışlı ama çok pahalı be usta...
pahalı değil be usta 12tl sırf kargosu tutuyor kocaman ocak. bu ocağı tokat ve çevresinden başka yerde bulamazsınız yöresel bir ocaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme