Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (897. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba merak ettiğimden soruyorum. Yorumlarda hep deri kokusundan bahsediliyor. Bahsedilen deri kokusu nasıl? Bildigimiz ayakkabı veya mont derisi gibi bir koku mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Erencim ne yaptin boyle? Bir parfumu bu kadar tasvir edebildiysen merak etmekte hic de haksiz sayilmazmisim. Nedense ilk gunden bu yana parfume hissettigim sicaklik alevli bir aska donusecek gibi senin de onayinla. Bekliyorum cherguli de gelsin. Siparis gececegim. Eline saglik. Gule gule kullan parfumlerini.

Saygilarimla.

• muxo kullanıcısına yanıt
    Ton olarak o şekilde ama onlardaki kadar yoğun değil tabiki bu Epic te Tom ford Tuscan Leather da daha yoğundur mesela ama tabiki tek nota olmadığı için parfümlerde sadece deri kokmalar
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Abi kesinlikle merak etmekte haksız değilsin.Ne yalan söyliyim ben başlarda çok merak etmemiştim :) fakat merak etmemekle haksızlığı ben yapmışım Epic e eline geçince bu yazdıklarım gözünün önünden geçecek emin olabilirsin.sanki orjinal bir parfüm ve sentetiklik okadar azki çok şaşırdım nota geçişleri falan çok belirgin gerçekten.Bende cherguiyi bekliyorum yanında kesinlikle Epic olacak.Bu arada Micallef Emirde dehşetengiz :) ilk başlarda deterjan kokusu gibi geldi ve bir metaliklik algıladım şu an okadar yumuşadıki koku kumaşta direk o yeşil kokulu silgileri anımsattı
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Emir ile ben anlasamadim. Hediyelik olarak verildi bile:)) Adacayi tonu beni biraz aventusa goturdu getirdi. Kaliteli ve cok kalici parfum. Yastiga sıktım 3 gun beraber yattik:)) Yastik kojubtest etmek icin iyi yontemdir bu arada. Uzun sureli teste imkan tanir, tum tonlar bi surede hissedilir:))

Saygilarimla.

• İkinizde süpersiniz:))ikinizinde yazılarını cok zevkle okuyorum ve bu foruma renk katıyorsunuz.Tam bir parfümkoliksiniz.Yorumlarınızdaki güzelliklerden dolayı ikinizede teşekkür ediyorum.Siz forumda kalmaya devam edin, bizde sizleri izlemeye devam edelim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyavuz42 -- 9 Kasım 2016; 23:14:43 >
    Ben beğendim abi sen yazında aventusu sevenler sevebilir demiştin ben ikisinide seviyorum :) beğenmemek için bi 10 senem var sanırım :)) ben genelde fazla uyumuyorum zaman kaybı geliyor bana o yüzden yastık bana uzak kalıyor :))
  • iyavuz42 İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için bizi böyle onore ettiğiniz için biz teşekkür ederiz :)) bu konuda hep beraber güzeliz hepte burda oluruz umarım.Ama parfümkolik olduğumuz doğrudur :))
  • http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

Blogdaki menü, tarayıcı sıkıntısı yüzünden değiştirldi.

Blog tasarımıda menü yüzünden değiştirildi.
  • Marka: Armani Eau d'Aromes (Erkek)

Ana nota: Portakal-bergamut

Yaş aralığı: 20 yaş üstü

Renk. Koyu Sarı

Kalıcılık(1-10): 10

Farkedilirlik : 9

Fragrantica adresi:

Tahmini Fiyat: 250-350TL

Blog :http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

Deneyim:

Bugün listenin artık eskilerinden diyebileceğimiz Armani d'Aromes ile beraberiz.(DAR)PArfüm uzun süredir bende ve beğeni ile kullandığım belki de bugüne kadar ki en net, temiz ve saf portakal kokusunu aldığım için keyifle kullandığım bir parfüm DAR. Geniş yaş yelpazesi, etkili bir esans, yüksek farkındalık ve işte karşınızda DAR.

İçerik? Temel notalarımız mandalin portakalı ve bergamut. Zencefil ve paçuli eşlik notalarımız. Vetivier, kakule ve adaçayı dipte kalıcılığı ve alt esintiyi sağlayan notalar. İçerik gibi kokusu da net olan bir parfüm DAR. Vetivier'n sabunsuluğu, portakalın da nefis aroması ile bireştiğinde yumuşacık bir parfüm bizi bekliyor.

Ne hissettiriyor? Bugüne kadar kullandığım parfümler arasında en net portakal hissi veren esans. Hem ortam kokusu hem de yemelik bir koku. NAsıl oluyor izah edeyim hemen. Elinize 3 parça portakal kabuğu aldınız. Bir parça da çekirdeksiz mandalin kabuğu. Renkli yerleri dışa gelecek şekilde dışa katladınız ve sıktınız. Gözeneklerden su sıçradı. Aslında hepimizin çocukken yaptığı bir oyun. İlk anda hissettiğiniz kokuyu hatırlayın. İşte bu o koku. Sonraki acılık tabi parfümde pacli ve adaçayı ile yumuşatılmış. Bu noktadan sonra parfüm yemelik hale geliyor. Hani bir güneş kremi alıp, kapağını ilk açtığınızda içindeki krem gelmeyecek şekilde yavaş yavaş sıkıp kokuyu alırsınız ve kokudan çok tadmak istersiniz. İşte o koku da zencefil ve paçuli eşliğinde sizi mestedecek. Bu kadar net bir parfümden bahsediyoruz.Açık bir parfüm. SÜrekli hissediliyor. FArkedilirlik üst seviyede. Birinin size yaklaşmasına gerek yok, parfüm direk başkalarına yaklaşıyor zaten.

Kimler kullanabilir? Herkes. Heryerde her zaman. Yaz için mükemmel, kış için ideal. Spor kıyafet takım seçmiyor. Korkusuzca kullanın. Çok dozaj baymıyor. Az dozaj kokuyu eksik hissettirmiyor. Ne kullanırsan onu veririm diyor. Bana deniz kıyısındaki harika unutulmaz meltem esintilerinde tatilin henü başlarındaki hiç bitöeyecekmiş gibi gelen tatil mutluluğunu çağrıştıran bu kokuyu işyerinde kullandığımda ise zindelik veriyor. Açıkçası bu kalitede bir parfüm varken, capitol dosyası kapanır aslında. Benim sculpture ile beraber en yüksek puanı verdiğim portakal-bergamut temali parfümdür.

Eser'in yorumu: Eser bu parfümü sessiz sedasız getirdiğinde yeni olduğu için hemen denemek istedim. Parfümdeki vetivier sabunsuluk ve doğallık bakımından o kadar güzel kullanılmıştı ki; esans kalitesinin çok üst seviyede olduğu belli oluyordu. HAtta bir süre sonra parfüm siparişlerimde bu netlikteki ve doğallıktaki parümleri aradığımı farkettim. Koku birşekilde başka bir tona döner mi endişelerimi Eser'İn müthiş tonlaması ile geride bıraktım. Daha önce de anşatmıştım, önümde markette yürüyen bir çift kendi aralarında bu güzel güneş kremi kokusu nereden geliyor diye bakınıyorlardı. İşte yine Eser'İn kalitesini konuşturarak sadece müşterilerine değil, müşterilerinin çevresine de mutluluk katan bu esansı bizlere sunması Tutaste müşterileri için bir ayrıcalık. Teşekkür ederim Eser.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 10 Kasım 2016; 7:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyavuz42

İkinizde süpersiniz:))ikinizinde yazılarını cok zevkle okuyorum ve bu foruma renk katıyorsunuz.Tam bir parfümkoliksiniz.Yorumlarınızdaki güzelliklerden dolayı ikinizede teşekkür ediyorum.Siz forumda kalmaya devam edin, bizde sizleri izlemeye devam edelim:)

Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Bu derece rahat yazmabilmemizin tek sebebi; bu sayfayı takip eden kitlenin samimiyeti ve mütevaziliğidir. Benden çok daha bilgili kişiler var bu sayfaları takip eden, bir konuştu mu destan yazabilecek ama onlar bize bu rahatlığı verdiği için bu ortamda yazıp çizebiliyoruz. Eser'in ortaya çıkarttığı kaliteli parfümleri, dost meclisi gibi bir ortamda sunabiliyor, birbirini hiç görmeyen kişiler arasında bu bağı kurabiliyorsak ne mutlu hem yazan hem okuyanlara. Bu sayfalar, yazanı ile okuyanı ile eğer bir başvuru noktası olma noktasına gelmiş ise bu hepimizin ortak hüsnüniyeti ve katkısı ile oluyor. Övgümüz kadar eleştiriye de açık olan bu sayfalarda sağlanan samimiyetin sürmesi benim de en büyük dileğim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 10 Kasım 2016; 7:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m2ho06

http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

Blogdaki menü, tarayıcı sıkıntısı yüzünden değiştirldi.

Blog tasarımıda menü yüzünden değiştirildi.

Eline sağlık. Teşekkürler desteğin için.

Saygılarımla.
  • redkiwi kullanıcısına yanıt
    Çok iddialı :) teşekkür ederim
  • Eser hocam bana tester olarak parma oud yollamışsınız gül gibi kokan.bu kolanya değil değil mi :) tam ismini öprenebilirmiyim.bide bayanlar için kullanıma uygunmudur :)

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Yok abi kolonya olan değil o. Bayan kullanımina uygun ama biraz yaş ister. Gençlere gitmez

Yorumlarınız için ben kendi adıma teşekkür ederim. Kullanmakta olduğum bir parfümü detaylı içeriğiyle bilmek daha da iştah kabartıcı oluyor.
    Hastane ortamın da kullandığım bu parfümü (DAR) şimdiye kadar kimsenin kötü demediği ve gerçekten beğendikleri kokulardan bir tanesidir. Ferah ve klas bir kokudur.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler :)

• m2ho06 M kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam tertemiz olmuş. Teşekkür ederim.
    Emir ile bende malesef anlaşamadım ve hediye olarak gitti parfümün top notes'u beni malesef açmadı.

ancak hermes, solo ve prada mis.
  • merhaba comme des garcons 2 varmıdır acaba? çok ender yerlerde satılan efsanevi bir kokudur kendisi :)
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.