Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (899. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar parfüm tavsiyesinde yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle KÖR ALIM olacak. 27 yaş civarı çok aşırı boğmayacak mevsim farketmez.

Benim bulduklarım;

1)Diesel Only The Brave
    2)issey Miyake
    3)Terre D'Hermes
    4)Ysl la nuit
    5)Dior homme intense
    6)Chanel - Bleu de Chanel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane190789 -- 11 Kasım 2016; 12:48:38 >
  • venüsexpress V kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar sculpture ekeyebilirsiniz tam istedginiz tarzda bir koku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar hermes,amouge epic,tom ford tobacco vanille ve herod öneririm size hepsi çok kalıcı farkedilir kokulardır

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    İssey miyake,desire blue,chanel de bleu be aqua di parma fico di amalfi tam istediğiniz yarzda kokular hocam hepsi çok güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

İssey miyake,desire blue,chanel de bleu be aqua di parma fico di amalfi tam istediğiniz yarzda kokular hocam hepsi çok güzeldir

Teşekkürler tavsiyeniz için. (Acqua Di Parma - Fico di Amalfi) ve (Alfred dunhill desire blue) gerçekten beğenilen kokular mıdır aceba? Nedendir bilmem ama aklım biraz daha issey miyake den yana. Dediğim gibi kör bir alım olacak. Karar vermek zor gibi..
    İsseyi bir çok yerde bulabilirsiniz hocam. Bir yerde denerseniz orijinalini.. Alacağınız da ondan farksız olacak. Çiçeksi bir kokudur.

Fico tamamen incir ve incir ağacı kokusu diyebilirim çok hafiftir.

Desire blue da sculpture tarzı.
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam listemdeki ilk 3 yasıma ve isteklerime uyuyormu

• meten1903 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam hepsini deneyecegim urunler geldikten sonra yine burdan yeni tavsiyeler uzerine konusuruz insallah :)

• 9kasım öğle 1 de sipariş verdiğim parfüm 11kasım öğle 2de elime ulaştı.

Guerlain - L'Homme iDeaL (Yeni) [iDoL]
    orjinaline çok yakın bir kokuda.

hızlı kargo paketleme ve küçük hediyen için teşekkürler. anlaşılan alışverişin devamı gelecek :)
    Hepsi çok beğenilen kokulardr hocam bn 4lü paket alacagınozı düşünerek öyle yazdım issey miyake muhteşem kokudur

• bilalakman kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam inşallah begenirsiniz :) özelden konudan nerden isterseniz herzaman konuşabiliriz hocam :)

• Anladım, o halde issey miyake alabilirim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için..
  • venüsexpress V kullanıcısına yanıt
    Aslında chanel de bleu dışındakiler biraz yaş ister siz ilk 3 ü yazmışsınız diye direk 4.ye öneri yaptım ben.chanel de bleu,aventus,invictus ve sculpture sizin için daha uygun bir liste olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

ERKEK :

Kenzo - Pour Homme [KNZ]
    Tom FORD - Black Orchid [ORC]
    Diesel - Fuel For Life [FUEL]
    Paco Rabanne - 1 Million [1.M]

BAYAN :

Lancome - La Vie Est Belle [LNC]
    Paco Rabanne - Lady Million [Lady]
    Chloe Love [CHL]
    Dior - J'Adore [J'DR]
    Dior - Miss Cherie [MSS]

Eser hocamdan gectigimiz gunlerde bu parfumleri siparis verdim
    Bu konuyu basliktan ilk gordugumde pek sallamamistim kalitesiz birseyler gelir diye ama burdaki yorumlari gorup biraz da risk alarak daha once orjinallerini kullandigim ( erkek parfumleri ) parfumleri siparis verme karari aldim. Parfumler geldikten sonra hepsini birer gun test ettim. Ve tek kelime ile sonuc mukemmel oldu. BU ZAMANA KADAR NEDEN SİPARİS VERMEDİM dedim kendi kendime. Gercekten harika bir is cikartiyorsunuz. Ozellikle tom ford beni benden aldi ya orjinalinden bile guzel olmus ellerinize saglik hayirli isler dilerim. @EserKozmetik

@eiskent , @meten1903 ; hocam sizlerden de bir tavsiyeye ihtiyacim var. 24 yasindayim beyaz tenliyim is icabi takim elbise ya da kumas pantolon duz gomlek tarzinda giyiniyorum. Daha once joop homme, tom ford black orchid, one million kullandim. Daha cok agir kalici parfumlerden hoslaniyorum. Eser hocamdan hangi parfumu onerirsiniz bir sonraki siparis icin hazirlik yapalim :)

Merhaba, Eren tavsiyelerde bulunmuş çok güzel. Bilgilendirmede olduğum için cevap vermeden geçmek istemedim. Hafta içi 5 gün takım elbiseliyim ve takım elbiseye en çok yakıştırdığım esansların başında Vakko geliyor. Hem kalıcı hem de kaliteli esans. Sonrasında yeni gözdem Musk Revenaur. Herod bugün tanıtımını yaptığım. Terre de Hermes. Bunlar kalıcılık ile bütünleşenler.

Ch prive, Hugo Boss Velvet, Bvulgari Man in Black, İnvictus. Bunlar kalıcı ama bir sıra altta olan genel beğeniye daha açık parfümler.

Sculpture, Dunhill Desire, Armani D'aromes, Egoiste Platinium. Bunlar da takım elbise ile uygun ancak daha komzetik/moda tabanlı parümler.

Lacoste Red, Polo Blue, Hugo Boss Matara, LAcoste Essential bunlar da sportif kalıcılar.

Gucci Guilty İntense, Guerlian İdeal, Channel Allure Home, Ysl Nuit. Bunlarda hem spor hem ağır grupa denenebilecekler.

Yukardakiler kendi görüşlerim ve kendi ten/yaş uyumumda bana hoş gelen parfümler. Dışardan da tepkileri olumlu olduğu için değişik alımlarda gruplanabilir.

Saygılarımla.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam en kisa zamanda iki yorumu da birlestirip bir siparis daha gececegim ve kesinlikle cevremdeki kisilere de tavsiye edecegim. Cok tesekkurler ilginiz ve guzel yorumlariniz icin

• pazartesi verdiğim sipariş mng kargo saolsun bugün geldi (lanet ettim adamlara eve uğramadan bulamadık demeler falan yakıştıramadım hiç). Parfümleri çok güzel kutulanmış bir biçimde teslim aldım. Parfüm olayından çok fazla anlamam ama gidip mağazalarda denediklerimle birebir aynı gibi hissettim, kokular gerçekten muhteşem. Ellerinize sağlık çok güzel bir alışveriş oldu .
  • Creed original santral kadar temiz bir koku önerebilir misiniz yoksa listedeki en temiz sabunsu koku bu mudur

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Creed org vetyver deneyebilirsiniz hocam ama gerçekten sabunsu bir koku keskin beyaz sabun kokusu tarzında ama tabiki vetyver kokuyor :)) daha modern bişey isterseniz prada amber pour homme da çok güzel sabunsu bir koku tavsiye ederim
  • Urlic de varens nighte benzer bir koku var mi? ( parfum ucuz 35-40tl civari guzel ama cok etkisiz )

Daha once kullanan varsa bilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 11 Kasım 2016; 20:52:28 >
  • Hocam su gönderdiğin tester boyutunda 5 10 tane alsak bir şişe parasına oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.