Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (887. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.954
Cevap
2.023
Favori
8.585.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
621 oy
Giriş
    Sırrı Bey'i aradım. Forumdan kaynaklı bir şey olduğunu söyledi. Pazartesiye kadar yeni arkadaşlar göremeycek sanırım konuyu :)

Tom FORD - Velvet Orchid UNiSEX (Yeni) [VLO]

Carolina Herrera - CH MEN Prive (Yeni) [CPrv]

Parfums De Marley - HEROD [PDM]

Capitol Blue [CPT] (2 adet)

Victor & Rolf - Spicebomb [Spice]

Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) [Dsl2]

Tom Ford - Tobacco Vanillie [TBC]

Terre D'Hermes [HRM]

Bvlgari - AQVA (Yeni) [AQV]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Azzaro - Chrome [AZZ]
    Creed - Virgin island Water [ViW]
    Joop - Jump [Jump]
    Dior - Sauvage [SVG]
    BAYAN olanlar ise
    Armani - SHE [SHE]
    Britney Spears - Midnight Fantasy [MiD]
    Gucci - Envy Me [GCC]
    Yves Saint Laurent - Manifesto [MFS]

Saygılarımla.

Abi şehir dışında olduğumdan kargoyu alamam diye pazartesi elimde olacak şekilde kargolamasını rica ettim eserden sanırım anca pazartesi akşam deneyebileceğim ama gelir gelmez ilk onu deneyeceğim ve hızlıca seni bulacağım :)

Saygilarimla.

• Son siparişlerim geldi la nuit ve only the brave almıştım daha önce de birçok siparişim oldu her zaman memnun kaldım bu sefer aldıklarımdan only the brave daha önce almıştım gayet güzel orjinali gibi kokuyor her burun ayırt edemez orjinalini de kullandım gayet tatmin edici eserinki, la nuit te güzel orjinali denemiştim aklımda kalan kokuyla uyuyor . Sipariş yanında gelen testerlardan a Code Profumo 20 li yaşlar için çok iyi Armani Code ultimate isimli bir koku vardı onunla benzeşiyor profumonun orjinalini bilmiyorum ama koku bu haliyle çok iyi kız arkadasım da çok beğendi evdeki arkadaşlar da baya bi beğendiler bir dahaki siparişte kesinlikle alıcam 2 şişe . Birde f.malle musc adında bir koku var testerlardan o da güzel koku fakat 23 yaşında okulda vs kullanılacak bir koku değil biraz yaş istiyor koku olarak gayet güzel koku biraz Zaman geçsin ara ara deniycem bakalım Nasıl bir ilişkimiz olacak koku ile .

Bir de benim gibi genç arkadaşlara kullandığım kokular arasından tavsiyeler yapayım
    Diesel only the brave hemen her mevsim kullanılır beğenmeyen pek görmedim
    Spicebomb orjinali kullandım çok benzer yine genç yaşlara uygun etkisi güzel genel beğeniye açık kış odaklı bir koku tatlı bir koku
    Profumo güzel beğendim gayet iyi koku genç arkadaşlar alabilr
    La nuit kış odaklı gibi yine gayet güzel ama çok farkedilir değil gibi
    Aventus güzel ortalama bir farkedelirlik var hoş bir koku yaz odaklı
    Dior homme intense benim en sevdiğim koku kışlık bir koku mükemmel ve orjinal 2 şişe kullandım 150 ml orjinal bir şişe de kenarda duruyor orjinali aldığıma çok pişman olduğum bir koku benzerlik çok çok iyi ama yaş olarak bi 26-27 istiyor ama ben çok beğendiğim için sürekli kullanıyorum orjinali hariç daha iyisini yapabilecek bir yer , üretici olabileceğini zannetmiyorum tutaste den başka
    Xeryus Rouge 20-25 yaş arası kullanılabilir hoş bir koku orjinali ile benzer çok sıcak günler dışında her zaman kullanılabilir .
    Polo blue almıştım çok önceden gayet iyi yazlık bir koku
    Boss vanilyalı kışlık gayet güzel tatlı bir koku
    Herod tatlı tütünlü yaş olarak 25 üstü gibi her gük kullanılacak bir koku değil bana göre ara ara keyif verir
    Daha çok koku var ama yakınlarda alıp kullandıklarımı yazmak istedim daha çok .eser abi de müthiş esnaf hiçbir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar siparişlerde kargolarda vs orjinalini kullandığım kokuları alıp çok çok memnun kalıyorum büyük bir maliyetten Kurtulmuş oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktory.. -- 5 Kasım 2016; 19:44:21 >
    Hocam yorularınız için elinize kolunuza sağlık genç odaklı güzel bir liste olmuş 20 yaş üstü arkadaşlar yorumlarınızdan faydalanacaktır.la nuit konusunda farkedilirlik biraz düşük ama çok kalıcı ayrıca çok soft bir hal alıyor kesinlikle yakın temas kokusu sevgilinizle eşinizle sarılıp otururken falan muhteşem etkileyici bir koku biraz bolca sıktıp farkedilirlik bir derece arttırılıyor ama şişenin yarısı gidiyor :))

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

LK468202 05/11/2016 ALPER SERDAR Ş
    LK468876 05/11/2016 TUNCAY D
    LK469601 05/11/2016 BİLAL S
    LK470567 05/11/2016 MEHMET Ç
    LK471554 05/11/2016 ÜMİT Ç
    LK471997 05/11/2016 ANIL G
    LK472503 05/11/2016 SALİH İ
    LK472927 05/11/2016 EMRE M
    LK473402 05/11/2016 GÖKSÜ C
    LK474004 05/11/2016 FURKAN A
    LK474506 05/11/2016 YİĞİT Ö
    LK474935 05/11/2016 MUSTAFA T

Orijinalden alıntı: meten1903

Hocam yorularınız için elinize kolunuza sağlık genç odaklı güzel bir liste olmuş 20 yaş üstü arkadaşlar yorumlarınızdan faydalanacaktır.la nuit konusunda farkedilirlik biraz düşük ama çok kalıcı ayrıca çok soft bir hal alıyor kesinlikle yakın temas kokusu sevgilinizle eşinizle sarılıp otururken falan muhteşem etkileyici bir koku biraz bolca sıktıp farkedilirlik bir derece arttırılıyor ama şişenin yarısı gidiyor :))

Uzulme Eser'e soyleriz 1cc fazla ekler esansini Ysl'nin:))

Saygilarimla.

Esanstan kaynaklandığını sanmıyoru abi onun ya oranı zaten yüksek aşırı kalıcı ama yayılımı az bence eser zaten esansı bol tutmuş ondan yayılmıyor çok fazla :)) bence ch prive dan daha iyi :))

Saygilarimla.

Abi 14:50 de yazmışsın sorun yok ama bugün kargolar yarım gün o yüzden kargo pazartesi cıkacak senin.

----

Eren hocam senin kargoyu dün verdim ama ben de bulamadım kodu. Neden bilmiyorum pazartesi sabah şubeye sorarım onu.

Orijinalden alıntı: eiskent

quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Uzulme Eser'e soyleriz 1cc fazla ekler esansini Ysl'nin:))

Saygilarimla.

Ysl la nuit'in orjinali de öyle. Kalıcılık iyi olsa da koku yayılımı pek iyi değil. Çok güzel bir koku ama bu konu da bir sıkıntısı var. Aynı şekilde Kilian sth'de de koku yayılımı çok olmuyor. Bir anlık patlama sonrası tene yakın duruyorlar. Yinede 2'si de çok iyi kokudur.

Saygilarimla.

Eskiden böylee değildi la nuit reformüle edildikten sonra böyle oldu artık btün markalar bu yolu izliyor yeni çıkan kokuları sattırmak için kasıtlı olarak bu yolu izliyorlar.evren abininde dediği gibi eserdeki olay orjinale en yakın tonu tutturmak mecburen yapıyor gibi birşey ama olsun yakın temasta muhteşem bir parfüm.Sth çok iyi bir koku testerı var elimde koklamaya doyamıyorum ara ara koklarım aslında biraz üstünde çalışılsa belki eser bu sorunu halledebilir daha çok sipariş geleceğini düşünüyorum çok erkeksi bir koku çok güzel ama o kalıcılık farkedilirlik olayı bunu etkiliyor bence şahsen daha iyi bir hale gelse 25 yaş üzerinden daha çok talep gelir ben öneririm herkeze çok çekici bir koku.önümüzdeki hafta içinde sipariş verirsem eserden şişeli edinip denemek istiyorum ki vericem gibide duruyor :)) Dior homme intense den sonra eserin yapamayacağı bir iş oduğunu düşünmüyorum tabiki nişleri ayrı tutarak ki nişlerdede gayet başarılı ama dhi çok zor bir koku olmasına ramen muhteşem bir iş çıkarmıştı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.