Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (888. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.954
Cevap
2.023
Favori
8.585.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
621 oy
Giriş
  • Ch prive'ın kalıcılığı ve farkedilirliği açısından ne düşünüyorsunuz ? 10 üzeri puan verebilir mi kullanan arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Birkartanesi

Ch prive'ın kalıcılığı ve farkedilirliği açısından ne düşünüyorsunuz ? 10 üzeri puan verebilir mi kullanan arkadaşlar ?

Aşağıya bakın isterseniz.

Saygılarımla.

Ben kullandım kullanıyorumda hala daha 10 üzrinden puan veremem ama kaç fıs attığınıza göre değişir 2 fısla saatlerce kokan bir yapısı yok hermes kokar tobacco vanille kokar tuscan leather kokar ama bu kokmaz bol bol sıılıp kullanılması gereken bir koku bi 10 12 fıs sıkılınca 5 6 saat götürüyor rahat sonra ara ara burna geliyor tabiki kıyafette tende ben kendim tende performans değerlendirmeem benim tenim kuru o yüzdn kimseyi yanlış yönlendirmek istemem

Rahmetli enistem Captain Black marka cikolata aromali tütün-puro kullanirdi. Bu tütünün kokusuna benzeyen bir parfum var midir ? Cikolata temali parfum yazilmisti bir yerde ama ismini bulamadim, gerci aradigim parfum o mu, onu da bilmiyorum.

Gsm: 0541 571 60 80
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Fragrantica'da böyle bir parfüm bulamadım ama captain black sigarasına bir parfümü benzetmem gerekirse PDM olur heralde. Almadın mı onu hocam bizden?

Hocam evet herod aldim ama bahsettigim koku herod gibi degil. Tarif etmem gerekirse boss vanilyanin tütün + cikolata karışımı versiyonu gibi.

Imkan bulursam, (sigaradan nefret ettigim halde) sirf her gun koklamak icin gidip o cikolata aromali Captain Black tütününden 2-3 paket satin alacagim.

Bir insan, dindar bilindiği halde, ahlâklı değilse, ya bâtıl bir inanca din adı vermektedir, ya da sahtekârdır. (F. Brandley)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Hocam eserde yok ama bulursanız lanvin avant garde ve lidge deneyebilirsiniz ama bana sanki pure havane beğenirsiniz gibi geliyor

Tesekkurler hocam, dediklerinizi arastirayim.

• Kullandıgınız zamanlarda kadınlar kızlar tarafından çok övgü alan kızların bayıldıgı etrafa yayılan tecrübe ettiginiz parfümleri sıralarmısınız acaba en azından benım gibi genç parfum tecrübesi olmayan ana kriteri bu olan arkadaslara yardımcı olmus oluruz :)

Bir insan, dindar bilindiği halde, ahlâklı değilse, ya bâtıl bir inanca din adı vermektedir, ya da sahtekârdır. (F. Brandley)
  • ürünlerim geldi, resim ekledim ve hemen geldi, öyle 3-5 gün sürmedi
    perşembe sipariş verdim cumartesi sabah getirdi kargo
    4 adet aldım, nasıl olduğunu henüz kesin diyemem yarın orjinalleri ile karşılaştırıcaz elimizde tester vardı onlardan seçip istedik
    bildiğim koku olan men in black'i denedim biraz
    ilk 10 dakika çok basit gibi geldi, sonradan coştu ama
    orta ve alt notalarda çok başarılı geldi bana tabii iş arkadaşlarımla yarın dener yine yazarım
    resim eklemeye çalıştım, alacakların fikir edinmesi için umarım başarmışımdır

• Arkadaşlar, hep erkek parfümleri hakkında yorumlarınız, biraz da bayan parfümler hakkında yapın ki biz de faydalanalım, eser beyden ricamız da biraz da bayan parfümleriyle ilgilenmesi.. Beğendiğiniz bayan listelerini de bekliyoruz

Saygılarımla.

Orijinalden alıntı: eiskent

A×men için çikolatalı dedik ama sizin istediğiniz tarzda değil o. Portakalli cikolata gibi.

Saygılarımla.

Oncelikle tesekkurler hocam.

Daha cok, sizin tabirinizle yemelik parfumlerden hoslaniyorum. Boss vanilya ornegi gibi. Peki AxMan yemelik parfum mudur? Bir de cikolata mi baskin yoksa portakal mi?

Saygilar.

Rica ederim:)Bence yemeklik bir parfum:) portakal ağırlıklı, çikolata ona hep eşlik ediyor ama alttan alttan. Dansediyorlar da diyebiliriz. Çok çok kaliçi bir esans. Ancak sürekli kullanıma uygun değil. En az Haftada bir periyodlu olacak şekilde düşünebiliriz.

Saygılarımla.

Rochas Man

Birde Sweet Chocolate (Unisex) var, hiç koklamadım isminden yola çıkarak buda alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 6 Kasım 2016; 17:50:18 >

Bugün arkadaşlarla otururken konu parfümden açıldı, ben de tavsiye istedim arkadaşlardan.
    2006 yılından beri DH'deyim benim Eser Bey'den haberim yok kendime kızdım bu konuda.
    Abartısız bütün çevrem alışveriş yapıyormuş. Yarın da ilk siparişimi ben vereceğim.

Arkadaşlar sizlerden ricam en beğendiğiniz 4 adet parfümü yazar mısınız?
    Kalıcılığı iyi ve dikkat çeken parfüm bilginiz varsa bekliyorum yorumlarınızı.

Orijinalden alıntı: meten1903

Eskiden böylee değildi la nuit reformüle edildikten sonra böyle oldu artık btün markalar bu yolu izliyor yeni çıkan kokuları sattırmak için kasıtlı olarak bu yolu izliyorlar.evren abininde dediği gibi eserdeki olay orjinale en yakın tonu tutturmak mecburen yapıyor gibi birşey ama olsun yakın temasta muhteşem bir parfüm.Sth çok iyi bir koku testerı var elimde koklamaya doyamıyorum ara ara koklarım aslında biraz üstünde çalışılsa belki eser bu sorunu halledebilir daha çok sipariş geleceğini düşünüyorum çok erkeksi bir koku çok güzel ama o kalıcılık farkedilirlik olayı bunu etkiliyor bence şahsen daha iyi bir hale gelse 25 yaş üzerinden daha çok talep gelir ben öneririm herkeze çok çekici bir koku.önümüzdeki hafta içinde sipariş verirsem eserden şişeli edinip denemek istiyorum ki vericem gibide duruyor :)) Dior homme intense den sonra eserin yapamayacağı bir iş oduğunu düşünmüyorum tabiki nişleri ayrı tutarak ki nişlerdede gayet başarılı ama dhi çok zor bir koku olmasına ramen muhteşem bir iş çıkarmıştı

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Birde güzelliğini sonradan fark ettiğim bir koku var. Ch men. Çok hoş bir tatlılığı var. İlk denediğimde koklayıp geçmiştim. Tekrar denemeye başladıkça ne kadar hoş bir koku olduğunu fark ettim. Benim için, La nuit ve sth gibi beğenilesi, sevilesi kokular arasına girdi. Forumda adı çok geçmiyor sanki. Birde yazmadan geçemeyeceğim. Şimdi sıktım, Prada Amber ph, bana iç çektiren bir koku. Sıktıkça insana bir huzur mutluluk veriyor sanki.
    Lacoste
    Thierry mugler alien
    Bayan yorumu almak zor önerim yukarıdaki net beğeni len gerçekten ilgi çeken bayan parfümleri :)

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.