givenchy gentleman edp çok beklediğim bir parfümdü benzerlik ve kalıcılığı hakkında yorum yapabilecek birisi var mıdır? |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3116. sayfa)

-
-
Selam Eser ustam siparişi geçtik yine:)
Bayan
Chanel - Chance [ŞNS]
Calvin Klein - Euphoria [EU2]
Erkek
Lacoste Essential [ESS]
Dior - Sauvage [SVG]
Sipariş numaram:2515466472
-
Merhaba arkadaşlar,
Odunsu ve deri notalı tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Deri notalı olarak elimde TF Tuscan leather var. Müthiş bir koku. Bu tarzda başka ne vardır?
Odunsu olarak ise elimde TF Oud wood ve Santal33 var. Oudwood çok güzel, biraz kalıcılığı düşük. Santal33 ise direk marangozhane :). Başka ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde ROYAL VİNTAGE VAR . 45 ml civarında . Şuan fiyatı 70 tl . Bne 40 Tlye bırakabilirim. Bana göre bir koku değil. Takasda olur .
-
Velvet desert oud
Ürünler elime geçti yurtdışındayım şuan.
Sadece invictus ve stronger with you kendime getirdim.
Gayet başarılı ürünler.
-
Bu iris içerikli olan parfüm, only absolute olana daha iyi diyorlar keşke o gelseydi esere baya merak ediyorum o kokuyu
-
Roja Dove - Sweetie Aoud [SWT] 70 tl
Bvlgari - TYGAR [TYG] 70 tl
Listemize eklendiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 9 Aralık 2021; 15:12:21 > -
Merhaba, Sweetie Aout ile Oud Satin Mood ile ne kadar benzer? OSM'nin orijinalini deneyip çok beğenmiştim. Bir de aşağıdaki listeden özellikle yaz için en iyi olan hangisidir? Denizi ya da deniz kokusunu andıran bir şeyi tercih ederim.
Creed Silver Mountain Water
Creed Millesime Imperial
Tiziana Terenzi Casanova
MFK Aqua Celestia
Killian Vodka On The Rocks
D&G Light Blue Intense
Bvlgari Aqva Marine
-
Aqva Celestia
Light Blue Intense
Millesime Imperial
Listedeki deniz kokusunu andıran parfümler bunlar.
Sweetie Aoud konusunda pek bilgim yok sipariş vericem, pastane gibi koktuğunu söylüyolar Oud Satin Mood a ne kadar benzer elime ulaştığında karşılaştırmam lazım.
Hocam uomo nun esansları geldi mi?
MancınıK* @
Henüz hayır. 10 günü bulacaktır.
CL4P-TP @
Pek benzediğini söyleyemem. Siz yazana kadar aklıma bile gelmedi :) -
Hocam GUC kodlu sanırım Gucci Flora idi ne zaman gelir. Bir zam daha gelmeden alayım diyorum:)
Aqva marine kesinlikle.
Ussuz @
Merhaba. 15 Aralık'ta stokta olacak. -
Aqva Marine, Celestia değil yanlış olmuş.
15 Aralıka kadar zam gelmez değil mi sepeti hazırladım kart gününü bekliyorum..
Merhabalar. Bir rica/tavsiyem olacak. Dikkate alınırsa eminim bir çok insan da memnun kalacaktır.
Malum hiç kimse tek seferde ideal parfümünü bulamıyor. İçimize sinmeyen parfümü bitene kadar kullanmak zorunda kalıyoruz ya da hiç kullanmayıp kenara koyuyoruz. Hem israf, hem bir dahaki parfüm alışverişi için motivasyonu baltalıyıcı bir sebep oluyor.
Bu yüzden eğer 2ml-3ml gibi miktarlarda parfümlerin deneme versiyonlarını 10'ar, 20'şer şekilde set yaparsanız eminim çok alıcısı olacaktır. Zara yapıyor mesela:
Ben dahil bir çok insan sırf bu yüzden almaktan çekiniyor. Eğer böyle bir imkan getirirseniz eminim bir çok insan rağbet edecektir. Küçük şişe uğraştırıcı olacağı için kar marjını yükseltmeniz gerekir, ml fiyatı fazla olacaktır fakat bir çok parfümü deneyebilme imkanı bu farkı severek vermemiz için yeterli bir neden.
Mesela odunsu parfüm 10 lu deneme seti, 20 li mega deneme seti gibi. İçinde kült olmuş ya da sizin özellikle önerdiğiniz parfümler olur.
Aklıma gelen diğer seriler
Yeni katılanlar serisi: Yeni çıkan parfümleri tanımak isteyenlerin çok rağbet edeceği bir ürün olur.
Clubbing serisi: Le Male, Ultra Male, Eros vs
İleriki aşamada n11'den falan çoklu seçmeli hale de getirebilirsiniz. Biraz daha uğraştırıcı olur ama kar marjı ile halledersiniz. 10 parfümden istediğimizi seçebiliriz böylece.
Gerçekten satışlarınızın artacağını ve insanların da memnun kalacağını düşünüyorum.
Hayırlı satışlar dilerim.
-
Yeni eklenen Bvlgari Tygari cok beğendim.Koku guzelligi ve orjinale benzerlik acisindan muazzam olmus.Denedigim en iyi Bvlgari tygar muadili.Performansi oldukca yuksek genel beğeni 4 mevsimlik bir koku.Kesinlikle oneririm bence listenin yildizlarindan olmaya aday
Botlet nayt NYT
Chantıede bleu CHN
Ambre baldessarıe HAB
Scandal pour homme SPH
Strong YOU
Bu kokular hakkında yorum alabilir miyim ? 2 tanesini sipariş geçicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X