Elysium, açılışı harika doğallıkta kokan bir parfüm. Açılışı bu kadar güzel çok az parfüm vardır. Serin,yeşil,taze ve ferah. Creed aventus'a benzetmişler,bence aynı dna'da olabilir;ama çok daha kaliteli bir çalışma. Kalıcılık bir tık daha iyi olsaydı,her şeyiyle mükemmel olabilirdi. |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3115. sayfa)

-
-
OPUS V bu dereceyi nasil almış ilginç....... 2 sene önce almıştım, hiç bana göre değildi. Acaba ürün yenilendimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opus'taki pudramsı,çiçeksi iris benim çok hoşuma gidiyor. Aynı tarzda olan Zegna Florentina İris'i de denedim. Zegna, daha kadınımsı. Sevemedim.
Ama Opus V ayrı bir dünya'dır benim için.
Bana göre gerçek bir parfümdür,her şeyiyle.
-
Paco Rabanne - Black Xs (xss) orjinaliyle benzerliği ne oranda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgiler için.
Yanılmamışım demek ki. İçeriği baya ilgimi çekmişti. Kısa zamanda edinmek lazım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeleri dinleyip uzun bir aradan sonra Viw ve you siparisi gectim. Umarim dogru tercih yapmisimdir. 9224158626 siparis numaram. Merakla bekliyorum.
fresh bir parfüm arıyorum.
böyle kokladığında insanın aklına açık mavi rengi gelsin.
ya da açık denizlerde bir yelkenli belirsin, okyanus canlansın zihninde insanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 7 Aralık 2021; 20:23:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giorgio Armani - Acqua Di Gio Profondo denediniz mi ?
-
Denemedim. Ultramarine tavsiye edenler oldu. Lavanta notaları hoşuma gitse de tütün notaları şüpheye düşürdü çünkü tütün kolonyası gibi kokmak istemem açıkçası.
İkisini de denediyseniz kıyaslama yapabilir misiniz?
İkisinide kullandım,denizi daha çok andıran profondo derim.
-
Ultramarine'de tütün notası var evet ama ben hiç tütün kokusu almadım şimdiye kadar. Tutaste versiyonunu bilmiyorum ama onda da tütün kokusu gelmiyordur diye düşünüyorum.
ultramarine daha çok sabunsu kokuyor tütünü andıran hiçbirşey yok.
-
tom ford lost cherry sipariş eden varsa yorumlayabilirmi. güzel bir vişne kokusu arıyordum baydırmayan böyle guerlian ideal edp'ye benzer
-
Eser bey ilginç bir adam varmış böyle siz de görün istedim :) Kokluyor aynısını yapıyor hemen orada :)
Nencib Communityyoutube
This is a true story about a man from Kerala in Dubai who can make any perfume in the world in less than 10 minutes. I challenged him to make Lacoste perfume... #kerala #india #perfumeshttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dxm7borXPbZE&q=EgQuLZpEGIKiv40GIhBMcmuc0M3-iEiLxdVAo88PMgFy -
angel's share denediniz mi? ideal edp ye benzerliği konusunda birşey diyemem ama vişne kiraz kokusu gayet ayırt edici biçimde geliyor.
-
Dolap uygulamasından more than words satmak isteyen olursa ulaşsın
Türkiye'de hammadde bulunmuyor hocam. Bulsak da eksik ve az miktarlarda oluyor. O yüzden bu işler hiç bulaşmadım. Anlamam da açıkçası sıfırdan koku çıkarmak bizim işimiz değil. Tebrik ederim abimizi, hızlı ve başarılı olmuş videoda izlediğim kadarı ile. -
Guerlain edp de vişne kokusunu ben neredeyse hiç alamadım. ORJİNALDE. Lost cherry vişne konusunda baya bonkör. -
Bu yeni cikan tf noir femme yi erkekler de kullaniyormuş bilginize
Evet erkek noir extreme’e cok yakin kokusu.Ciceksilik daha baskın bu yuzden kadın parfumu yapmislar gözüküyor..Orjinalde performansi daha iyi oldugundan tercih ediliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X