Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3096. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.046
Favori
8.529.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emporio armani stronger with you'ya benzeyen koku varmı acaba elinizde ?

Merhaba. Linkini iletiyorum.
    açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
    EMP STRONG [YOU] Erkek Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/emp-strong-you

_Peace_ @

Döviz dalgalanması yüzünden tedarikte biraz sıkıntı cıkıyor. Bunun dısında bir problem yok, ürün geldi.

OuterHeaven @

Mal gümrükte hocam, tam tarih vermek istemiyorum ancak 1 hafta içinde hallolur gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt

Hızlı bir şekilde elime ulaştı yorum yapmak için daha erken olsa da (20 eylülde doldurulmuş 1-2 ay daha süre vermek lazım) eski halinden kesinlikle daha güzel,eskisinin çok keskin bir sabunsu kokusu vardı ve nane kokusu daha baskın bi haldeydi belli bi yerden sonra kullanmaktan sıkılmıştım. Bu daha yumuşak bir yapıda, tozlu vanilyanın kendini hafiften öne çıkardığı nane lavanta açılışına sahip, eskisini sabunsu diye sevmeyenler yeni versiyonu deneyebilir.

Bu arada bu yeni kapak güzelmiş bu kapağı ilk defa gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Peace_ -- 3 Kasım 2021; 14:46:26 >

Ey DH Ailesi! Hiç yardımcı olmuyorsunuz  

• Parfüm demleme işlemini nasıl yapıyorsunuz? Kutusundan çıkarıp kapalı alan da 2 3 bekletmek yeterli midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Güzel yorumun için teşekkürler hocam

Evet şifonyere koyuyorum koyulan yer önemli değil oda sıcaklığında ve güneş almayan bi yerde olsun yeterli

Tavsiyeniz için sağolun hocam. Önceden burada iyi tavsiyeler verilirdi. Şimdi nedense sessiz görüyorum burayı. Bir sorum daha olacak, Spicebomb ve Scandal yeni üretim sanırım. Bazı arkadaşlar demlenme sürecinden bahsetmiş. Bu konuyu açar mısınız acaba? Teşekkürler.

Belki de "kadınları etkileyebilecek" parfüm bulamamışlardır. Bizim merdiven altı bi yer var, Eser abim alınmasın, afrodizyak etkili parfüm satıyor hocam. İstersen numuneleri göndereyim. Kadınlar etkilenmekte kalmıyor çıkma teklifi ediyormuş diyolla. :)))

Seçtiğiniz parfümler iyi işte. Kadınlar düşerse şansınıza tamamdır.

Demlenme süreci de parfüm elinize geldiğinde henüz yeni dolumsa (yaklaşık 15 20 gün diyelim) 2 3 ay kenarda bekletmek. Dolabın içine atacaksınız bitti. Demlenmemiş parfüm kötüdür diye bir şey yok ama bekletilmiş hali daha iyi tabii ki. Süreç bundan ibaret. Ayrıca çok çok dikkatli olmadıkça bariz bir koku farkı da yok bence. Küçük nüanslar var ama onlar dikkat gerektiriyor. K9 bizi koklamadıkça problem yok. :) Farka gelirsek kokunun performansı kendini bulur ve tam olarak "oturur". Yani ideal haline gelir bu süreçte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 4 Kasım 2021; 10:59:5 >

• uAhmetcanX kullanıcısına yanıt

Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler hocam. Kadınları etkileyebilecek kısmı biraz işin esprisi tabii  Beğensinler yeterli benim için. Mesela terre d'hermes bayanlar tarafından beğenilen bir parfüm oldu. Ama bu sefer farklı bir şey kullanmak istiyorum. Böyle az kullanılan diyim. Bir ara herkes one million kullanıyordu  Bu duruma düşmek istemiyorum.

Demlenme sürecini de açıklayıcı olarak anlatmışsınız. Sağ olun  

• Ikat Bleu Giorgio Armani aslını kullanmadım ama bugüne kadar armani code ,prada d iris le beraber en beğendiğim ilk üçe girdi... Spor salonundan çıkarken herkes soruyor, söylemiyorum... Benzeri parfüm varsa yine tester yollarsan sevinirim eser bey, zira son gönderinizden maalesef tester çıkmadı yıllardır ilk defa :(

2009dan beri ; PS3 60GB PAL i7 920, Gigabayt EX58- UD5, Patriot 3x2 gb DDR3 , Zotac 680 4GB,Highpower 1200watt, ASUS 27" LCD, SAMSUNG 55F7000, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459, iPAD2 3G 32gb, IPAD MINI 32GB 3G, NOTE8 , Epson 9100w, Samsung Galaxy Tabpro S, Samsung F7000 55"
    Roborock S5 max
    Peugeot 3008 Gtline (2018)
  • Arkadaşlar merhaba, parfüm konusunda hiç bilgisi olmayan yaş tan bağımsız olarak her erkeğin denemesi gereken kült olmuş 10 koku öneriniz var mi acaba? Yaş da önemli derseniz 26 ve 33 yaş arası Kişiler kullanacak :) birisi takım elbiseli diğeri spor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 4 Kasım 2021; 19:17:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

invictus
    Givenchy insense ultramarine
    212 men
    polo blue
    nautica voyage
    Gucci guilty men
    Aventus

Kolay kolay sorun yaşatmayacak bir liste.

Çok teşekkürler hocam,

Aslında ilk müşterilerinizdenim fakat hep sabit kokuları kullanıyorum. invictus :)

Artık her siparişimde denemediğim kokuları denemeye karar verdim. Normalde invictus kullanıyordum sürekli :)

Şöyle bir sipariş geçtim.

HRM bildiğim koku severek kullanıyorum. Ben takım elbiseyle gezdiğimden dolayı bu kokuyu da çok yakıştırıyorum nedense. Özellikle resmi kıyafet'e daha çok uyan koku tavsiyeleriniz varsa onlarıda listeme eklemek isterim ileride denemek için.

Tatlı kokuları sevmiyorum, ağır geliyor bana bilginiz olsun :)

• Bu sabah yeni siparişimiz geldi. Paco Rabanne - invictus Onyx Collector [ONY] yeni girdi listeye ve ben hemen sipariş vermiştim. Bugün kullandığımda herkes bayıldı bu kokuya. Yazlık diyenler, kışlık diyenler, meyve bombası diyenler 😁 Denenmesini öneriyorum. Tester olarak zaten bizim ortamda herkesin bildiği Tommy Girl ve yaygın bir parfüm olan Calvin Klein One geldi. Calvin Klein One fena koku değilmiş ama güçlü değil, öne çıkan bir yönü yok. Hafif ve klasik seçim olarak iş görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.