Allah için şu 30 tl lik parfüm için takas mesajları yazıp forumu kirletmeyin ya verin eşinize dostunuza sevdiklerinize kullansınlar 30 tl yeri geliyor sigaraya veriyorsunuz 2 günde abartmayın |
Katılıyorum abi afric ve tuscan denedim hoşuma gitmedi elimden çıkarttım irish değişik herkesde olmayan bir koku < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten normalde 60 lik seride olması gereken bir koku bu fiyata stoklayin 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Antalyada hafif soğuk havalarda sonbahar kullanmalık kör alışa uygun maskülen veya kalıcı fresh koku önerileriniz nelerdir? Ayrıca daha önce Aprf kodlu ürünü kullanıyodum ama sanırım yok gelir mi? |
Sauvage EDP |
Black phantom aslında tarz bir koku ve benzerlik cok basarili yakalanmis. Herkesin sevecegi bir koku olmasada ben başarılı buluyorum. Sert bir ickinin yaninda yenen bitter çikolata gibi. Boozy havasi ve bitter çikolata kokunun temeli bana gore ancak yinede kokunun beklemis halinde (1-2 saat) yumusak ve hafif bir tatlimsilik mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
30 tl'lik DHI 60 tl'lik DHI Prive'dan daha kalıcı. Bu yüzden bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Kalıcılık büyük oranda kokunun profili ve notalarina bağlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bugün 2. siparişimide verdim. hatta işyerinde 2 gündür arkadaşlar parfümümü sorup duruyordu bende muziplik olsun diye söylemiyordum ama bugün bizde istiyoruz deyince kendi siparişimin üstüne eklettim onlarınkinide. Eser hocam bu şekilde kalite üretmeye devam ettiği sürece asla orjinal parfüm almam. @EserKozmetik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 2 Kasım 2020; 16:54:7 > |
Şu Creed Neroli Sauvage , Yaz için Aventus un tahtını sallar mı acap ? :-) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
creed aventus |
Buradan aldığım ilk parfümün yanında tester olarak verilip çok beğendiklerimden biri olan DHP'yi sonunda almaya karar verdim bakalım hala hatırladığım gibi mi |
@EserKozmetik Hocam merhaba, yağmur ormanları ortam kokusu stoğa gelecek mi tekrar? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 2 Kasım 2020; 20:53:52 > |