Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: emre the king , Overlord06
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir - 17 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
69.599
Cevap
2.048
Favori
8.292.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Reis sen işini bu kalitede yap kimsenin 5e 10a bakacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

    Patlat bu guzel gecenin hatirinaaa bir accento ve black saffron şahlansın listemiz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KRAMER25

    Reis sen işini bu kalitede yap kimsenin 5e 10a bakacağını düşünmüyorum.
    KRAMER25 @

    Sağol abi. Mümkün olanı yapıyorum.


    diyar_21

    Maalesef henüz ihtalatları olmadı ama az kaldı gelir onlar da 2 hafta içerisinde.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

    Gelecekse beklenen, beklemek guzeldir. 🙏🏼


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kış parfüm arayıp da kararsız olanlara nokta atışı iki öneri.
    1)Naxos
    2)Pure Malt

    Sıkın kendinizi The Godfather film setinde role hazırlanan Marlon Brando gibi hissedin. Ben bugün naxosta öyle hissettim. Sonra dedim olum kendine gel ne marlonu. Tam hayatın gerçeğiyle yüzleşecekken bir koku daha burna geliyor tekrar aynı moda giriyorum. Bugünkü hissiyatım efsaneydi. Naxos kafası😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt

    Eğer kendinizi GodFather setinde gibi hissetmek isterseniz Xerjoff Don kullanmanızı tavsiye ederim.Parfümün adından da anlaşılacağı üzere Don Carleone'den esinlenilerek üretilmiş bir baş yapıt diyebilirim.


    Parfüm biraz Black Afgano'ya biraz da Duro'ya benzese de içerdiğindeki viski,puro tütünü ve barut notalarıyla çok daha zengin çok daha rafine diyebilirim.


    Don Carleone gibi kokmak isteyenleri daha fazla tatmin edecektir.


    Eser Bey eğer olur da beğenip listeye eklerse bizler de bu nimetten faydalanabiliriz.

  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Hepsini inceleyip birini ekleyeceğim.

  • Kilian vodka on rocks + Scent of Peace satılık/takaslık. Sop %60 dolu/ Kilian %100 dolulukta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LucaTurin kullanıcısına yanıt
    Viski,puro tütünü ve barut. Tüylerim dikenlendi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar dilerim. Listede uzun müddet duran ancak hakkında pek konuşulmayan parfümleri yorumlama serimize 4. parfümden devam ediyoruz. Günün parfümü Xerjoff Lira.


    Parfüm sıktığımızda nasıl kokmak isteriz? Veya direkt şöyle sorayım kim portakallı kek gibi kokmak ister? İşte bu parfümü almadan evvel gurme dediğimiz tarza karşı önyargım bu şekilde idi. Hala gurme diye nitelendirdiğimiz parfümleri çok sevdiğimi söyleyemem ama Xerjoff Lira'ya ayrı bir parantez açmam gerekiyor. Zaman zaman burnumu geliştirmek adına kişisel beğenilerim dışında parfümler denemeyi seviyorum. Lira ise bu konuda beni kendine aşık etmiş bir parfüm.


    Sabah saat 07.30 gibi 6 fıs boynuma sıkmış olduğum parfüm şu an saat 23.30 olmasına karşın hala burnuma vurmakta. İlk sıktığınızda kan portakalını direkt hissediyorsunuz. Sonra ise vanilya karamel devreye giriyor ve parfüm çok değişmeden bu havada devam ediyor. Tarçın notalara eklenmiş ancak baskın bir şekilde ben hissedemedim. Parfümün genel havası zaten portakallı kek gibi veya eti cin gibi kokuyor. Kalıclığı ilk cümlelerimden anlayacağınız üzere baya iyi. Yayılımı da hakeza öyle. Bugün kullanım sürem boyunca 3 ayrı kadından ve bir erkekten iltifat aldım; her ne kadar bu forum 50+ kadından yorum alanları görmüş olsa da  


    Kullanım tavsiyesi olarak deneyimim bu parfümün soğuk havaları istemesi. Sıcak havada bazı notaları baskın geldiği için portakal notasını alamamıştım. En güzeli bu zamanlarda kullanmaya başlamak. Günlük kullanım için gayet uygun. Her tarz giyime yakışır. Ayrıca parfüm her ne kadar kadınlara yönelik çıkmış olsa da kesinlikle unisex olduğunu belirteyim aklınızda soru işareti kalmasın.


    Kimler almalı? Eve geldiğinizde annenizin, eşinizin yapmış olduğu mis gibi portakallı keki duyduğunuzda mutlu oluyorsanız bu parfümü hiç düşünmeden listenize ekleyin. Ayrıca gurme tarzı merak edip giriş yapmak isteyenler ve bu tarzın müptelası olup henüz Lira edinmemiş olanlar ise kesinlikle stoklar bitmeden kaçırmasınlar diyerek bugünkü yazımı burada noktalıyorum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 3 Kasım 2020; 23:47:41 >
  • Bu haftanın testerı nedir?

  • mtoyanik kullanıcısına yanıt

    Son zamanlarda niyeyse adını çok sık duymaya başladım parfüm dünyasında

  • _Peace_ kullanıcısına yanıt

    Winter is coming  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listede YSL L'homme 'u görmek sevindirici.Her ne kadar La Nuit flankerı ile boynuz kulağı geçse de L'homme oldukça başarılı ve önemli bir designer parfumdur.Zencefil,baharatlar ve narenciye birlikteliği onu küçük kardeşi La Nuit'e göre daha versatil ve güvenli yapıyor.La Nuit kadar çekici olmasa da gündüz ve özellikle ofis kullanımı için biçilmiş kaftan.Dört mevsim kullanımına açık olan parfümün en yakıştığı mevsim ise İlkbahar.

    Tutaste versiyonunu ilk elden deneyenlerden biri olarak performansının beni beklemedigim şekilde etkilediğini rahatlıkla söyleyebilirim.Özellikle kapalı ortamlarda kimseyi rahatsız etmeyip, övgü almak isteyenler mutlaka degerlendirmeli diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    L'homme Ultime bekliyordum ama L'homme geldi bu da olumlu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Ysl L'Homme kalsiklerden ve bence oldukça başarılı genel beğeniye de uygun güvenli bir liman.Bu parfümü listede görmek çok güzel.


    İnşallah bir diğer güvenli liman L'instant da listeye girer.LIDGE değil normal L'instant bence çok daha güvenli ve genel beğeniye uygun güzel bir parfüm.Zaten açık esansta LIDGE orjinal kalitesinde bulmak çok zor ama L'instant çok çok başarılı versiyonları mevcut.


    Gelelim YSL L'Homme.


    Üst notarında zencefil , bergamot , limon orta notaları baharat notası , beyaz biber , fesleğen , menekşe yaprağı alt notaları ise tonka fasülyesi , vetiver ve sedir.

    Tonka fasülyesi ilginç bir nota benim sevdiğim notalardan birisi çünkü girdiği parfümü kadifemsi bir yumuşaklığa büründürüyor.Sedir ile uyumu gerçekten de mükemmel olan bir nota.YSL L'Homme'da da bu fazlasıyla mevcut.


    Parfümün açılışı ferah turunçgillerle başlıyor ama öyle keskin değil parfümdeki o kremsi yumuşaklık ilk sıkıştan itibaren parfümün tamamında mevcut.Ferah güzel bir açlışı var.Orta notalardaki tatlı baharatlar devreye girerken o kremsi yumuşak yapı kendini korumaya devam ediyor.Özellikle zencefil ve kakule orta notalarda burnunuza çarpıyor.Dip notalarında ise kremsi-pudralı sedir ağacı, vetiver ve tonka fasulyesi kapanışa damga vuruyorlar.


    Tüm zamanların en iyi 10 parfümü içerisinde kendine yer bulan özel bir çalışma L'Homme ama günümüzde bakıldığında artık klasikleşmiş bir flenker özelliğine bürünmüş durumda.İlk çıktığında farklı tarzı ve yapısıyla parfüm dünyasına yön verse de tıpkı Gio gibi artık çok bilinen ama bir güvenli de liman.


    Eser Bey'e bu çalışması için teşekkürler....

  • burberry classic erkek parfüm önerir misiniz? kullanan var mı, kalaıcılığı hakkında yorum olan var mı?

  • Merhabalar, sipariş ettiğim 4 ürün elime ulaştı. Deneyimlerimi bir süre kullandıktan sonra paylaşacağım. Siparişi verdiğim gün kargoya verilmesi beni mutlu etti. Teşekkürler.

  • Methabalar elimde şu an 3ml spicebomb var koku ile 2 gün önce tanıştım ve tek kelime ile bayıldım.Bir de bunun extreme versiyonu var onla düz olan arasındaki fark nedir acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    Evet Ultime de keyifli koku.Gelirse o da güzel bi ekleme olacaktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.