< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 29 Ekim 2020; 15:15:52 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 29 Ekim 2020; 21:38:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 29 Ekim 2020; 21:49:58 > |
Şansa bak :) Bugün parfümleri düzenledim bende. 15 ML'lik vardı bende. Ama kaybolmuş... O kadar parfüm var ama üzüldüm valla bulamadığıma. Arkadaşın dediği gibi hacı yağı olayı yok ve cidden premium koku hissiyatı inanılmaz yüksek. Yani en azından arkadaş ve benim için. Hazır Oud Wood önerilmişken araya More Than Words sıkıştırayım bende. Burada çok güzel incelemeleri var. Ben tek kelimeyle "büyüleyici" diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siz denediniz mi hocam elysium u? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tschelo -- 30 Ekim 2020; 1:29:6 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 30 Ekim 2020; 23:48:8 > |
@EserKozmetik parfümlerin son kullanma tarihleri var mı? Merak ettiğim bir çok koku var da, mevcuttakilerin üzerine tekrar sipariş geçersem en az 1 yıl sürer elimdekileri bitirmem. |
|
Teşekkürler, ilk sıkımı yapıp 3 yıl boyunca bekletirsem zaten beğenmemişimdir, bozulsun o saatten sonra :) |
|
3 yılı bilmemde serge lutens cherqui prive hala efsane kokuyor ön tarafı kahverengi 2 rakamı yazan şişe kaç sene oldu alalı hatırlamıyorum. |
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki birbirine benzetilen 3 parfümü koku güzelliği ve genel beğeniye uygunluk yönünden karşılaştırır mısınız? Abercrombie Fitch - Fierce Mont Blanc - Legend Kilian - Vodka on the Rocks |
|
EDP'sinin de gelmesi dileğiyle hayırlı olsun foruma |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 30 Ekim 2020; 15:23:24 > |