Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2654. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26522653265426552656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parfüm kültürünüz yok belli ki. Olabilir. Parfüm kültürü olmayan kişiler genelde tüm parfümleri kolonyaya benzetir. Özellikle traş kolonyasına benzetirler. Ya da yaşlı adamlardan duydukları hacı kokularına. Çünkü parfüm namına ilk tanıdıkları şey genelde berber kolonyası veya hacı kokusu olur. Zamanla ilgi duyarsa burnu gelişir.
    Beğenmemiş olabilirsiniz, beğenmek zorunda da değilsiniz ama böyle benzetmeler yaptığınızda tepki çekersiniz. Çünkü o parfümün her bir notasını, nota geçişlerini iliklerine kadar hisseden kişiler var bu başlıkta. Sadece beğenmedim demeniz yeterli. İlla bir şeye benzetmeniz gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 29 Nisan 2020; 21:34:57 >
  • Volksdeutsche kullanıcısına yanıt
    "Clive Christian No:1 siparişi vermiştim şimdi denedim parfümü, neden bilmiyorum ama bana ucuz, marketlerde ele tutulan kolonya kokusu verdi? Aydınlatabilecek birisi var mı Daha önce çok güzel yorumunu okuyup kör aldım parfümü ama pek anlayamadım sanırsam."

evet parfüm kültürüm sıfır. yanlış anlamayın da bana parfüm böyle koktu, böyle bir benzetme yaptım ve anlayamadığımı belirterek yardım istedim. daha ne yapayım? devam etmesin bu konuşma artık gerçekten anlamsız oldu yani. bana da garip geldiği için birisi gelsin açıklasın dedim

konuyu okuyan arkadaşlar da benim yorumuma göre alışveriş yapmasın lütfen. bilgisizim, hatta kokladığım kokuyu anlamak için buraya sordum yani :)
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Ben de açıkladım işte. Parfüm kültürü olmayan insanlar genelde tüm kokuları hacı yağına ya da berber kolonyasına benzetir. Çünkü parfüm namına ilk duydukları şey budur. Normal yani böyle hissetmeniz. Bileğinize sıkıp ara ara koklayın. Aynı anda birden fazla parfüm denemeyin. Burnunuz kokuları ayırt edemez belli bir süreden sonra.
    Bütün bu denemelerden sonra beğenmediyseniz beğenmemişsinizdir. Takas edebilir ya da bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Desire blue çok fazla uzun süre kalan koku.

Başlangıcı çok güzel olan bir parfümdür.

Sclupture veya uden benzeridir.
    hocam desire nasıl uzun kalıyor anlamadım 2 saatten sonra kokusunu zor aldım, 2 değil de 4 saat koksa yeter deyim sonra tazelerim zaten. uden listemde yakın zamanda denerim teşekkür ederim
  • Arkadaşlar fullspeed tarzi mandalinali bişeyler varmi şöyle tütsülü mandalinali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70e yakin koku denedim bitane denk gelmedi :)

• handsame_ kullanıcısına yanıt
    Aqva amara var mandalina ama tütsü yok tabi
    Baktım şimdi avonda tutsulu degilmiş.Odunsu kismı benzetmiş olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 29 Nisan 2020; 22:3:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsame_

Arkadaşlar fullspeed tarzi mandalinali bişeyler varmi şöyle tütsülü mandalinali
    tütsülü turunç istiyorsan hermes un jardin sur le nil ancak fullspeed e benziyor mu bilmiyorum.
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Orjinali yada tıraşta hiç fark etmez İngiliz kraliyet üyelerine yapılan en pahalı parfümden bahsediyoruz.

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    İşçi meyvesi çok baskın onun kokusunu alıyordum sadece burundan buruna fark var çevreniz sizi daha net yorumlar burun alışıyor.

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Avonun en popüler parfümü zaten çok boğucu geliyor bana.

• Cedre uden 25lik aventus ve wiv geldi.
    Kalıcılık bekleyenler cedre ve udenden uzak dursun. Uden bildiğiniz yeşil dunlop.
    Nirvana sahibi olarak 25lik beni hiç tatmin etmedi.Nirvana başka boyut.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Avonun en popüler parfümü zaten çok boğucu geliyor bana.
    Christian Lacroix, Black Suede, Signature, Fullspeed ergenlik kokularım :) Annem sağolsun bedava ya geliyordu

• Yesilcay kolonyasi cok guzel olmus. Favorim oldu. Yumusak kokusu var keskin degil bebek kolonyasi gibi. Hep parfum önerecek degiliz.

Lavanta yi da sonraki siparis deneyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 29 Nisan 2020; 23:47:28 >
  • Arkadaşlar oncelikle iyi geceler.
    Kış icin liste olusturmak istiyorum bana oneride bulunup fikir verirseniz sevinirim.(gül,tütün,vişne) notalarini iceren parfumleri sevmiyorum.Teşekkürler

• Yeni parfümlerden genel beğeniye uygun (tercihen yazlık) koku önerisinde bulunabilir misiniz

Yazlık olmasa bile kesinlikle dene dediğiniz varsada önerilere açığım

Not :
    Yaş 23 şekerli ve vanilyalı kokuları seviyorum :P

• mtoyanik kullanıcısına yanıt
    Nil limon ağirlikli kokuyor aradigim o değil cevap için teşekkürler

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Amarayi da denedim fena değil ama aradigim tam olarak o değil. Teşekkürler

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Christian Lacroix Noir ve U by Ungaro efsane kokulardı. Avon kalitesine göre kalburüstüydü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cedre, la nuit de l’homme ile benzerliği var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 26522653265426552656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.