Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2653. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok yazildi hocam arama kismina yazip okuyabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Limonu iyiydi ben beğendim. Diğerlerini koklamadım ama parfümlü olan kısımlarında PARFüM esansı kullanamazlar. Adamlar geniş ve uygun satıyor. Biz o kısımda pahalı ürün kullanıyoruz. Avangarttı lavantaydı vs benim ürünlerdeki gibi çalışamazlar. Fiyatlarına bakıp yorumlanması gerekiyor. 5 liralık üründen 10 liralık koku beklememek lazım. Eyüp Sabri fiyatlarına göre Türkiye'de bulunması gereken bir firma. Kendilerine gıpta ile bakıyorum.

Üstte geçen diğer firmayı telaffuz etmeden yorumlayacağım, kolonyaları metal gibi dandik ve yapışkan kokularla dolu. Nasıl oluyor da satabiliyorlar aklım almıyor.
  • Merak ettiğim bir şey var Eser Hocam, Prive serisindeki ürün sayısını artırmayı düşünüyor musunuz ? Nirvana dışında aklınızda başka bir parfüm var mı bu kategoriye eklemeyi planladığınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caps1ock -- 30 Nisan 2020; 19:28:28 >
  • graywolff kullanıcısına yanıt
    rebulun bütün serisinden var hocam bi ara önüme gelen kolonyayı alıyordum denemek için.golonya serisini aldım mecitefendi, pomellos ve eyüp sabri aldım bazılarını.zaten corona yüzünden kolonya cılgınlığı zamanı ben almamıstım sonra evde bakayım dedim 15 şişe kolonya çıktı :) . ben de aqua limon mandarine ve jasemine kolonyalarını başarılı buluyorum devamlı kullandıklarım bunlar. limon ise her zaman favorim kalacak:) ama eskiden alınabilir seviyedeydi ama şimdi çok pahalanmış hocam mevcut piyasadan dolayı 2 katından fazla nerdeyse. bunların kolonya sattığı fiyata eser hocam aynı ml parfüm satıyor nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk055 -- 29 Nisan 2020; 15:53:7 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    eser hocam senden bi aqua deniz temalı kolonya görmeyi çok isterim vallahi. öyle bir şey var mı aklında. bir de avangart ortam kokusu :)
    Mirto ciceksi yonuyle Deauville'e benziyor evet ama bi tik daha tatli bir koku, kesinlikle bogucu degil tam ayarinda bu tatlilik. Deauville daha fresh bi koku, daha sicak havalarda da kullanilabilir duruyor. İki koku arasinda kalanlar icin eklemek istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    Bende mirtoyu daha cok sevdim ama deauville nin başı saymazsam kurumaya yakın kiyafetteki kokusu muthiş

• handsame_ kullanıcısına yanıt
    İkisi de cok keyifli kokular ve soyledigin gibi Deauville'in drydown kokusu cok iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Midto bana çok unisex bir koku geldi. Çok erkege yakıştıramadım ben. Erolfa hoşuma gitti. Diğerlerini burnum almıyor şu anda

• Clive Christian No:1 siparişi vermiştim şimdi denedim parfümü, neden bilmiyorum ama bana ucuz, marketlerde ele tutulan kolonya kokusu verdi? Aydınlatabilecek birisi var mı Daha önce çok güzel yorumunu okuyup kör aldım parfümü ama pek anlayamadım sanırsam.
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Kör alış yapmış olsan bile yoruma bunu yazmasan iyiydi ben o kadar parfüm aldım en az tutaste'den 50-60 tane parfümüm var ve en az 17 tanesi niş parfümler onlar hakkında tek kötü yorumum yok.

Kural:Niş parfümleri denemeden almayın.Genel beğeniye uygun parfümler alın sonra bu tip yorumlar geliyor eser hocam da gerçekten yorumlardan dolayı üzülüyor.
    Parfümü beğenmediğimi söyledim, bunun üreticiyle (eser hocam dediğiniz sanırsam) ne alakası var?
    Sizin yorumunuzdan dolayı alacak insanları da etkiliyorsunuz ki böyle çok parfüm oldu eser hocamın elinde kalıyor ve zarar ediyor.

İlerideki zamanlarda tekrar şans verin derim.
  • desire blue benzeri koku önerisi olan var mı? kokusu çok güzel ama kalıcılık sıfır, 2 saat zor dayanıyor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Sizin yorumunuzdan dolayı alacak insanları da etkiliyorsunuz ki böyle çok parfüm oldu eser hocamın elinde kalıyor ve zarar ediyor.

İlerideki zamanlarda tekrar şans verin derim.
    usta pek alakası yok bence, ben de buradan birkaç sipariş verdim vermeye devam edicem ama örnegin aventusu sevmedim ben, bunu dillendirmek de kötü bir şey değil bence. o kadar övüldü göklere çıkartıldı ama bana pek hoş gelmedi koku olarak. bunu söylemek alacak kişinin düşüncesini etkileyebilir ama değiştirmez bence
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Desire blue çok fazla uzun süre kalan koku.

Başlangıcı çok güzel olan bir parfümdür.

Sclupture veya uden benzeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 29 Nisan 2020; 21:10:8 >
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Aslında benzetme yapılmaması daha doğru olur beğenmemek gayet normal ama neden bilmiyorum ama bana ucuz, marketlerde ele tutulan kolonya kokusu verdi? bu yorumu görünce ben tahammül edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aslında benzetme yapılmaması daha doğru olur beğenmemek gayet normal ama neden bilmiyorum ama bana ucuz, marketlerde ele tutulan kolonya kokusu verdi? bu yorumu görünce ben tahammül edemiyorum.
    gidip beymen'e parfümün orjinalini denesem ve aynı yorumu yapsam tahammül edebilir misin peki
    edit: annem baya beğendi bu arada, ama bana göre baya kötü hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutufi123 -- 29 Nisan 2020; 21:30:33 >
    Neli kolonyaya benziyor?
  • Volksdeutsche kullanıcısına yanıt
    hocam kolonyadan çok bana niyeyse islami bi koku olarak geldi koklayınca kuran kursu, cami havası vb tarzı görüntüler geldi gözüme. yaşlıların sıktığı garip misk kokularına benzettim gibi.
  • 
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.