Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.518.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oud minerale hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum arkadaşlar ayrıca değiştircek olsanız aqva mı alırdınız yoksa aqva marine mi?
  • tilbosfo T kullanıcısına yanıt
    Deniz tuzu ve açılıştaki ardıça benzettiğim alttan alttan gelen notalar ile açılışını beğenmiştim ancak oud pek sevmeyen biri olarak oud kokuya hakim olduktan sonraki kısmını sıkıcı buldum tuzlu hissiyat devam ederken her nefeste burnuma gelen acı odun bir süre sonra beni yordu, genel beğeniye uygun bir parfüm değil ama yaratıcı ve kaliteli bir parfüm.

Aqva PH veya Aqva Marine daha risksiz daha sevilebilir kokular koku güzelliği olarak Aqva PH'ı daha başarılı buluyorum performans olarak Aqva Marine'yi.Kalıcılık ve performansı önemsiyorsanız Marine öneririm.
  • 15 ml seriden mutlaka denemelisin dediğiniz varmı acaba Mtw ,Lddm,selu,jubi denemeye değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz zaman tanımanızı öneriyorum başka arkadaşlar varsa önersin ama hem yaşım hemde sevdiğim kokular farklı sizi yanıltmakta istemem sonuçta bazıları niş parfümler benim sevdiğimi siz sevmezsiniz , sizin sevdiğinizi ben.

Aynı kokuları 2-3 gün içinde denediğinizde bile kokular karışabiliyor 1 günde maksimum 2 koku denemek istiyorum ve işe giderken sıkıp performansına , yayılımına bakıyorum çevremdekilerin çoğu kokuları anlamıyor hepsinde maske olduğundan dolayı ona yorum yapamayacağım.

Aventus'un dumansı tarafını seviyorsanız ki çok güzeldir ağırdır yayılımı ve kalıcılığı , fark edirliliği yüksek bence denenmesi gereken.

M.Micallef - Royal Vintage [ROYL] Aventus'un dumansı tarafı
    Escentric Molesules - Escentric 02 [ES2] Yapay üretilen bir koku odunsu , portakalımsı taraflı diyebiliriz konu içinde aratırsanız bilgisine ulaşırsınız.
    Kilian - Straight To Heaven (özel) Koku yaşıma uygun güzel kilian'ı bazı parfüm yorumcuları çok ağır çok baskın parfüm olarak lanse etmişlerdi yanılttılar.Odunsu şekerli üzüm tarzı bir koku var şarap gibi ama koku muazzam kaliteli kalıcılığı iyi diyebilirim ama şunu söyleyeyim yayılım ve farkedirlilik konusu corona'dan sonra konuşsak daha mantıklı olur.

Tom Ford - Oud Wood [OWD] yaşıma uygun bulmadım açıkçası yorum yapmam doğru değil bundan dolayı kör alım yaparak 17 tane kokuyu bilerek aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 15 Nisan 2020; 17:55:49 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ben de Oud Wood'u yaşıma uygun bulmamakla birlikte(20) sırf merak ettiğimden 15 ml satın aldım odunsu kokulara çok aşina değilim,genel olarak tatlı,gourmand kokulardan yanayım bakalım ne çıkacak merak ediyorum
  • Lddm ve Jubilation kaliteli kokulardır ama araştırmadan almayın.Özel seridekilerin hepsi böyle denebilir MTW Chergui henüz denemedim ama onlarda aynı şekildedir diye tahmin ediyorum.
    Özel seride hatrı sayılır kaliteli niş parfümler bulunuyor kesinlikle denemelisiniz deyip müşteri yönlendirmek öneri veren için sorumluluk olur siz iyice araştırıp zevkinize uyabileceğini düşündüğünüz birini deneyebilirsiniz.

Benim özel seriden denediklerim hakkında görüşlerim:

Jubilation : Maskülen ve olgun bir parfüm.Genelde arapvari koku denilerek eleştiriliyor oud seviyorsanız ve böyle bir önyargıya sahip değilseniz deneyebilirsiniz gayet kaliteli bir parfümdür kokuyu eleştirenler ve kullanmam diyenler de genelde kaliteli olduğunu kabul ederler.

İnfusion d'İris : Piyasada kadın parfümü olarak bulunsada bu parfüm için unisex denilebilir.Hafif tozlu temiz hissiyat veren iris ve alttan hafifce gelen Portakal çiçeği özellikle açılışta çok hoş.Diğerlerine göre riskli bir koku değil sevmeyecek az kişi çıkacaktır.

PDM Layton : Bu parfüm forumda çokca konuşuldu ben tatlı parfümleri pek sevmiyorum ancak bu kokunun seveni gayet fazla objektif bir yorum yapamıyor olabilirim o yüzden kullanıp seven kişilerinde yorumlarını okuyun.Açılışta keskin bir lavanta var daha sonra vanilya ön plana çıkıyor fazla şekerli değil bayıcı bir tatlığı yok bu bakımdan başarılı kararında bir tatlılık alttan ise keskin lavanta alıyorsunuz koku bu şekilde kötü bir koku değil ama beni pek etkileyemedi diyebilirim.Buda aynı şekilde bir niş için riskli bir parfüm değil.

Dior Homme İntense : Tutaste DHİ PriveOrjinale yakınlığı konusunda çok iyi yorumlara sahip ben şahsen orjinalini denemedim ama muazzam kaliteli bir parfüm İris hiç sevmesemde bu kokuya çok saygı duyuyor ve beğeniyorum popülaritesi gayet fazla hakkında bir sürü yorum yapıldı fazla uzatmaya gerek yok.

Tauer Lddm : Bu çok farklı bir parfüm sıradan kullanıcılara hitap etmiyor diyebilirim veya aykırı zevklere sahip olanlara hitap ediyor parfümlere sanatsal olarak bakanlar arasında, parfüm koleksiyoncuları arasında oldukça popüler.Bu parfümü almayı düşünüyorsanız iyice araştırın.İçerik olarak karmaşık bir yapısı var ve anlatması zor yorum yapacak kadar kokuyu anlayabildiğimi düşünmüyorum yapabileceğim tek yorum çok yüksek bir performansa sahip Tutaste listesinde denediğim en kalıcı ve en kuvvetli koku buydu.

Casanova : Forumda pek konuşulan bir parfüm değil ancak ben çok beğeniyorum özellikle açılışı çok farklı ve güzel unisex parfüm kullananlar farklı kaliteli niş parfümleri denemekten korkmayanlar buna bir şans verebilirler bu parfüm hakkında etrafta pek bir bilgi yok bu konuda da aynı şekilde bana garip geliyor sanki daha ünlü olması gereken bir parfüm.Açılışı tozlu şekilde çok farklı ve yaratıcı ilerdikçe çiçeksi bir kokuya dönüşüyor.

Neroli Sauvage : Bu parfümde forumda hiç konuşulmadı ama harika doğal bir kokuya sahip kokuya baştan sona keskin şekilde neroli hakim ancak bu keskinlik hiç bir zaman yormuyor sanki kokuyu doğadan alıyormuşsunuz gibi gayet ferah çok kaliteli bir esansa sahip alt notalar ise diğer creed parfümlerindeki gibi sanırım ambergis bu hissiyatı veriyor.

CDG2 : Bu parfümü uzun uzun yorumlayabilecek kadar hatırlamıyorum sadece kağıtta denedim ancak gül suyunu andıran yumuşak ve hoş bir kokuya sahipti aynı şekilde kaliteli bir kokuydu.

Straight to Heaven ve Royal Vintage Özel seride olmayan düz versiyonlarını denedim özel seridende yakın zamanda denemeyi planlıyorum ikiside çok beğendiğim parfümler.STH az kullanıcıya hitap eden özel bir parfüm, Royal Vintage keskin hafif acı ve buruk açılışı hariç Aventusa oldukça benziyor ancak daha olgun bir parfüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odin87 -- 15 Nisan 2020; 19:35:36 >
  • Sağolun hocam yorumlarınız için

• Nirvana çok güzel arkadaşlar.Eser beyin ellerine sağlık..Aventusun dumansı değil daha çok meyveli tarafını sevdiğimi anladım bu sayede..Bana göre listenin açık ara zirvesinde bu parfüm.Doğal olarak fiyatı yüksek ama her kuruşu helal olsun diyorum..

• Dostlar konuda arattım ama pek bir sonuç çıkmadı

Bvlgari Man Wood Neroli,

bu arkadaşı deneyen var mı neye benziyor daha çok? Geçen yıl çıkmış ve kullanan genelde beğenmiş. Hepsiburada'da genel olarak uygun gibi.

Eser hocamın envanterinde henüz yok sanırım bu parfüm.
  • Eser hocam Lavanta Kolonyası 1Lt olarak satılacak mı?
  • not.immortal N kullanıcısına yanıt
    Hocam litrelikte simdilik Avangart ve Limon. 100 ml ürünler cıkaracağım 1 sefere mahsus. orada tüm çeşitler olacak. Litre beni madden biraz zorluyor. O yüzden stokunu tutabilmem için litrelikleri çoğaltmamam gerekiyor. Bir süre içinde Litre boyu da bırakacağım. Beni aşan bir ürün.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Size aynen katılıyorum STH beklediğimden çok iyi çıktı. Yorumlardan dolayı çekinmiştim ama hiç öyle değilmiş. Öncelikle alkol ve odunsu kokuları sevenler kesinlikle seveceklerdir. Parfüm, ısınmış çok güzel kokan bir odunun üzerinden rom kokladığınızı hayal edin vanilya ile yumuşatılmış buna paçuli ve meyve notaları eşlik ediyor. Bence harika!! Yalnız Gündelik kullanıma uygun değil onu söyleyim. Özel ve şık günlerin kokusu. Yaş olarak biraz olgunluk isteyen bir koku olduğunu düşünüyorum.

İkinci kokumuz ES2. Sanırım bu zamana kadar da tek hayal kırıklığına uğradığım parfüm ES2. Beğenmediğim parfümler olmadı değil ama bir şekilde kullandım araba vs.. Bu tarifi zor ekşi pudramsı bir hayası da var. Sanki iris çiçeği de hissettiriyor kendini ancak ne olduğu anlaşılmıyor. Bende ucuz bir hissiyat yarattı. Sesntetik bir koku olduğu için meraktan aldım. Fazla merak iyi değilmiş :) Bu parfümün karakterinden midir bilmiyorum kalıcılık çok kötü. Arada kokuyor gibi sonra kokmuyor. Burnu yoran bir koku mu anlayamadım. Yayılım zaten yok. Almak isteyenler için mutlaka fırsat olduğunda deneyerek alın yoksa büyük olasılık memnun kalmayacaksınız
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam Notalardan bulurum belki ona benzer bir koku iyi günler .

• Kalıcılık olayını hala çözemedim gitti. Channel bleu parfum aldım önerilerle cpp olandan ilk siparişimde yaklaşık 3 ay olmuştur. İlk kullandığımda da son kullandığımda da abartısız söylüyorum 2 dakikadan sonra koku 0. Orjinalini araştırdım 6 saat falan kalıcı diyorlar çok aman aman kalıcı bir parfüm değil galiba zaten. Kokusunu beğendim hoş bir kokusu var o yüzden ara ara belki şimdi 1-2 saat koku alırım diye sıkıyordum geçen arkadaş denk geldi sıkarken banada sıksana bir fıs dedi 1 fıs sıktım ona sadece oturduk okey falan oynadık sigara kokusu vs kapalı ortamda 2 saat sonra bu koku iyiymiş hala burnuma geliyor dedi. Şok oldum.

Anladığım kadarı ile cpp gibi bazı parfümler bazı insanlarda 1,2 dakikadan sonra koku almayı iptal ediyor :) bu nedenle bazı insanlara kalıcı gelen kokular bazılarına 0 kalıcılık olarak geliyor. Artık içindeki notalardan vs mi nedir bilmem ama ben bu şekilde tahmin ediyorum. yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bu arada koku güzel koku hoşuma gidiyor ama bende ters tepti galiba çok üzüldüm :( keşke bende de arkadaşım gibi 2 saat falan kokuyu hissettirse bana :( tekrar ediyorum parfüm kötü veya kalıcı değil demiyorum bende kalıcı olmadı arkadaşımda gayet tatminkar düzeyde kalıcıydı. Sonra linç yemeyeyim :)

• graywolff kullanıcısına yanıt
    Evet es02 kalicilik 0 yayilim -5 baska parfum sıktım onun kokusunu yuttu

• Dolce & Gabbana The One'ın orijinalini kullanmış olup tutaste versiyonuna daha da bayılmış biri olarak, (performansı dolayısıyla) listede the one tarzı parfümler mevcut mu, yorumlayıp önerilerde bulunabilir misiniz? Ayrıca Maison Margiela - Jazz Club, initio – Side Effect, Yves Saint Laurent - La Nuit de L'Homme parfümleri the one'a yakın dna'ya sahip parfümler midir?

• graywolff kullanıcısına yanıt
    Baya bı parfüm aldım buradan bı beğenmediğim es2 oldu benimde kokmuyor parfüm 10 fıs sık gene yok karşı tarafa sıktım ondan da alamadım ne koltuğu belli değil yani bişey kokuyo ama kokusu gelmiyor

• MrHawkTr M kullanıcısına yanıt
    Chanel in edt,edip ve parfüm olarak 3 kokusu var. Aslında parfümler birbirinden biraz farklı. Sizinki parfüm versiyonu. Orjinalinde en yüksek konsantrasyon olan o. Yorumlarda kalıcı denmesi bu sebepten olabilir. Cpp var bende kalıcılık normal seviyede diye hatırlıyorum. Parfüm genel olarak tene yakın oturaklı bir kokuydu.

Bu kalıcılık olayı kişiden kişiye değişiyor. Cilt tipi belirliyor bunu. Size önerim Kokusuz krem yada vazalin varsa parfümü kullanmadan önce bilek ve boyun bölgenize az miktar sürün sonra parfümü kullanın deneyin bakalım Daha tatmin edici olacaktır :)

• babayaro1215 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırma yaptım yazılan notalarla ama o belirtilenler biraz abartı tabii, hepsi yok içlerinde. Sanırım şu tarz parfümler ona yakındır:

www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Polo-Sport-894.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Polo-Blue-Sport-15202.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Guy-Laroche/Horizon-2070.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Bvlgari-Pour-Homme-143.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Nautica/Nautica-2479.html

O notaları detaylı aratınca çiçeksi notalar oldukları için daha çok kadın parfümleri karşımıza çıkıyor:

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-No-5-L-Eau-38543.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/V-E-7911.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Aire-Loewe-6293.html

www.fragrantica.com
    https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Toccara-38653.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebalci -- 16 Nisan 2020; 13:31:27 >
  • 
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.