Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.054
Favori
8.509.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

Tom Ford Grey Vetiver ve Chanel Allure Homme Sport... Bence ikisi de nokta atış olur

Ama bu ekşimtrak parfümler genelde ilkbahar ve yazlık kokulardır haberin olsun. Soğukta kaybolur gider, belki ofis ortamlarında ya da kapalı/sıcak ortamlarda sıkılabilir.

Alıntıları Göster
    Hayır kışlık kazak kokusu bu ekşi koku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuscan al efsane güzel...

• quatrros kullanıcısına yanıt
    hocam bu nasıl bir tarif? "kışlık kazak kokusu bu ekşi koku" demek nedir :)?

size parfüm öneren arkadaş gayet mantıklı yazmış bu tarz kokular kış mevsimine uygun değil diye.

kazakta kalsın genel olarak beğenilsin diyorsan guilty intense al geç
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    nasıl bi kokudur. ombre leather biliyorum çok hoşuma gitti.. tuscan leather hakkında hiçbi fikrim yok. ağır mıdır, baba parfümü gibi midir? 30 yaşındayım.

one million
    chanel edt
    chanel parfum
    sauvage
    diesel only brave
    creed aventus
    allure homme

bu tarz kokuları seviyorum. tuscan leather sence benim için nasıl olur?
  • Takas ;

xerjoff mefisto %95
    chanel edt %50-%60
    Layton %85

aradıklarım;

Only The Brave (DSL2)
    Sauvage EDT
    issey Miyake l'eau d'issey [iSY]
    Fireplace
    İnvictus
    Ombre Leather
  • İlk siparişi verdik hadi bakalım h olsun. Sipariş no 298fh3611r. İlgilenen yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

hocam bu nasıl bir tarif? "kışlık kazak kokusu bu ekşi koku" demek nedir :)?

size parfüm öneren arkadaş gayet mantıklı yazmış bu tarz kokular kış mevsimine uygun değil diye.

kazakta kalsın genel olarak beğenilsin diyorsan guilty intense al geç
    Eski bir koku valla hatırlıyorum ya ekşi olduğu çok net aklımda
    ve genç bir dayım vardı o kullanıyordu kazak giyerdi evin içini kokusu sarardı ekşimtrak bit koku

• eser beyin kış için şahaser diye nitelendirebileceğiniz kokuları sizce hangileridir.ben herod ve guerlaini sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • Dior - Sauvage [SVG]

Dior - Sauvage EDP [EDP]

farkları ne acaba? sadece edp olan versiyonu mu? öyleyse fragrantica da içerik farklı gösteriyor
  • Araç içi Erolfa olabilir araba kokularına benzetiyordum.

Gucci PH2
    BVLGARI Pour Homme

Bunlarda kapalı ortamda rahatsız etmeyecek güzel kokular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odin87 -- 16 Ocak 2020; 12:0:30 >
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Tuscan cok guzel tarz bi kokudur, yazdigin kokularin ustunde bir koku bence...

Ombre Leather sevdiysen,Tuscan’ı da sevebilirsin.Ombre’ye göre 1-2 tık daha zordur Tuscan.Derisi daha dumansı kullanıldığından bazı kişileri zorlayabiliyor.Deriye Ombre Leather ‘da yasemin eşlik ederken,Tuscan’da ahududu eşlik eder.Yani deneyebiliyorsan önce bir dene derim.

Ofis tarzı kapalı ortamlar ve sıcak havalarda kesinlikle kullanmanı tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 16 Ocak 2020; 13:4:39 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    anladım abi eyvallah. burnumda canlandı tarifin, bence ombre leather daha mantıklı sanırım benim gibi sert ve ağır sevmeyen birisi için.
    Yani parfumseverleri ortadan ikiye bölen bir koku.Seveni kadar nefret edeni de var.Ben seven taraftayım.Kullandığımda bende koklayıp aşık olan,imza kokusu yapan da oldu nefret eden de:)

Ombre daha evcilleştirilmiş hali diyebilirim.Ama Tuscan daha sıradışı ve yaratıcı bir eser:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 16 Ocak 2020; 13:7:41 >
    sephorada denedik valla ben bayılmıştım kokusuna. hanım sevmemişti.. (ya çok güzeldi senin dediğin gibi, koklayıp aşık olmasınlar diye kötü dedi ya da sevmedi :) bende o yüzden almamıştım tutasteden. ben bi tekrar düşüneyim :))))
  • Nirvana hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni aventusla arasında çok fark var mı ona göre sipariş geçeceğim.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz var ise eğer Nirvanayı tavsiye ederim. Esans kalitesi yönünden üst seviyede çok doğal notalar alırsınız. Ancak ben bu kadar tecrübeli değilim çokta önemli değil bana performans lazım diyorsanız eğer Yeni yi tavsiye ederim.

esalvarci kullanıcısına yanıt
    tom ombre hollywood bulvarında vitrindeki prada mont, tuscan leather tanrının kırbacı atilla.

• 20 yaşındayım. Her mevsime gidebilecek genel beğeniye uygun bir parfüm arıyorum.
    Aslında aklım Pure Malt'ta kaldı ama kör alış yapsam mı kararsızım. 🤔🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 16 Ocak 2020; 18:34:19 >
  • Arkadaşlar ben dün DSQUARED² - He Wood Rocky Mountain için salatalığa benziyor diye yorum yapmıştım. Ama alakası yokmuş kokunun. Bugün sabah sıktığımdan beri alttan alttan menekşe karışımı harika bir koku vuruyor. Çok ağır olmayan bu koku rahatlıkla kapalı ortamda da kullanılabilir. Kalıcılık ise sabahten beri harika şekilde ilerliyor. Rock'u tavsiye ederim. 👍

• 
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.