Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24212422242324242425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nacizane tavsiyeleriniz veya Öneride bulunabileceginiz koku var mıdır ? Tom ford black orchid - paco rabbane black xs - ermenegildo zegna intenso gibi kokular tercihim kış ve sonbahar İcin ilk defa sipariş verecegim su kokuyuda dene su koku cok guzel orjınalıne cok yakın dıyebıldıklerınkz varsa cevaplarsanız sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Peki dior sauvage edt olan mı yoksa edp mi?
  • Merhaba, ilk defa alışveriş yapacağımdan dolayı kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Armani - Stronger With You [YOU]
    Tom Ford - Tobacco Vanillie [TBC]
    Tom FORD - Black Orchid UNiSEX [ORC]
    Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL] veya Terre D'Hermes [HRM]

yorumlarda bulunurlarsa çok sevinirim ona göre sipariş edeceğim.

Teşekkürler şimdiden.
  • Tehlikeli Patates kullanıcısına yanıt
    Edp’yi detaylı test edebilme şansım olmadı.Ben EDT kullanıyorum.Bitti bitecek .Bu sefer EDP alacağım.İşte o zaman bu soruya daha net cevap verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takaslık;

Narchisio Rodriguez for Him %95
    Abercrombie & Fitche-Fierce %50
    Creed - Virgin Island Water %70

Arananlar;

Dior - Sauvage Edt
    Bvlgari - Pour Homme
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    PDM - Layton
    Azzaro - Chrome
    T.Mugler - Pure Havane,pure malt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam iyi akşamlar kış için farklı güzel kokular arıyorum önerileriniz nedir ? en son tom ford oud wood kullandım denediğim en güzel parfümlerden biriydi sabah işe giderken sıkıyorum akşamüstü hala buram buram kokuyor çevremde bayan erkek herkes sordu eşime alayım diyen bayanlar oldu fakat eser hocamın stoklarında kalmamış maalesef şu an elimde az bişey thierry mugler pure malt, givenchy pi gibi kokular var onlar da muhteşem koku yine bu kokularla aynı ayarlarda ağır kış kokuları varsa öneriniz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 2 Aralık 2019; 21:45:36 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    İlk önerim By The Fireplace ve Layton olacaktır.Alexandria II da güzel bir seçenek.Yine Mugler ‘den Pure Havane da deneyebilirsiniz

• önerileriniz için sağolun peki versace - dylan blue, tom ford ombre ve tuscan, guerlain - ideal parfümleri hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
  • deoksiribonükleotit D kullanıcısına yanıt
    Hocam bi video vardı burna yakın yerlere sıkmayın farkı görürsünüz mesela boyna sıkacağınıza enseye kollara bileğe sıkın birde karna

• Prive aventus delux
    Sauvaj dialog
    The onyx new

Siparişlerini geçtim bakalım bunlar nasıl bir deneyelim.

Bu arada out Wood dan çok olumlu tepkiler aldım. Birkaç yorum okudum kötü olduğuna dair fakat bence gerçekten başarılı.

Hocam Pure Malt Tutasteyi mi alırdınız yoksa orjinal versiyonu mu ?
    Hocam geçen sayfada parfümleri yayılım olarak sınıflandırmıştınız, sauvage edt tutasye, yayılım açısında yayılımcı mı yoksa sadece yakınına yaklaşan insanlar anlayacağı parfüm sınıfına mı giriyor ?
    Hepsi de güzel parfümler.Hatta İdeal’i daha yeni yorumladım.Forumda aratırsanız Ombre Leather ile ilgili yazımı da bulabilirsiniz.Ancak Dylan Blue parfümünü açık parfümde önermem.Orjinalini kullanıyorum tam bir fiyat/performans parfümü.Biraz Savauge ve birazdan daha çok Bleu de Chanel melezi olur Dylan Blue.Yani Savauge ve Bleu de Chanel ile aynı fiyattaysa dönüp bakılacak bir parfüm değil.Burada da hepsi 25 tl olduğundan Bleu de Chanel ve Savauge tercih etmek daha doğru olacaktır.Orjinalde ise rakiplerinin 1/3 fiyata satıldığından bir alternatif olabilir.

• nucs kullanıcısına yanıt
    Her zaman orjinali en iyisidir.Ancak orjinal olmasaydı elimde Tutaste versiyonunu gönül rahatlığıyla alır ve kullanırdım.

• nucs kullanıcısına yanıt
    Yayılımı yüksek bir parfüm ancak enteresan bir biçimde benim buradaki arkadaşlar kadar yüksek performans aldığım bir parfüm değil.Örnegin burada performansına hemen hemen hiç değinilmeyen Prada L’homme benim tende canavar modunda çalışıyor.Keza Un Jardin Sur La Nil ile de çok iyi anlaşıyor tenim.Ama ferahlar arasında en güçlü seçeneklerden biri Savauge.Yazın performans aradığımda Prada L’homme,Un Jardin Sur La Nil,Savauge,Aventus,Gio Profumo ve Amara ‘ya sığınırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Aralık 2019; 23:55:15 >
  • yakkub00 Y kullanıcısına yanıt
    Zegna Intenso kullanmadım ancak fragrantica ‘ya baktığımda Armani Code ‘a benzeten olmuş.Yine de nota dizilimine baktığımda yakın zamanda listeye eklenecek Armani Eau de Nuit’i çağrıştırıyor (iris,tonka,pembe biber ve kakule)

Black Orchid seviyorsanız Tom Ford Men Extreme size uyacaktır.Black Orchid ‘e çikolata havası verenTruffle notası ortak ancak daha maskulen,daha hafif ve daha kolay kullanılabilir.

Black XS’in alternatifi ise Black XS Lexes olabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 3 Aralık 2019; 0:7:29 >
  • BatuHachi kullanıcısına yanıt
    Black Orchid ve Tobacco Vanille ‘i denemeden almamanızı öneririm.Ancak kokularına zaten hakim iseniz Tutaste versiyonları oldukça başarılı

Teşekkürler evet daha önce deneme fırsatım oldu o yüzden buradaki versiyonlarını ve kalıcılığını merak ettim. Diğer saydıklarım hakkında bir bilginiz var mı onları da denedim memnun kalır mıyım?

merhaba sanki Eser Bey, tom ford oud woodun bu hafta içi stoklarda olacağını belirtmişti, isterseniz 1-2 gün daha bekleyin.
  • Meraklıgamer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam denerim

• 
Sayfa: önceki 24212422242324242425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.