Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23852386238723882389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir tomford parfumu olarak oudwood kalicilik anlaminda diger tomfordlarin gerisinde. Wonderwood daha odunsu ama oidwood daha basarili. Kalicilik onemli ise gun icinde tazelemek gerekir.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uyarınızı dikkate alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Şimdi böyle deyince bilmeyen az kalıyor sanmasın tom ford parfümleri genelde kıyafette baya bir kalıcı tende ise 12 saati çok rahatlıkla aşıyor. Oudwood onlara nazaran karakteri itibariyle bir iki tık daha aşağıda. Çünkü hafif yapıda bir parfüm. Yine de benim deri ceketimde haftalar önce sıkmama rağmen yaka kısmında kokuyor. Tende ise 6-7 saat civarı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 12 Kasım 2019; 21:0:50 >
  • İlk sayfada Narciso Rodriguez For Her [HER] var. Sitede kodu yazdığımda listelenmiyor. Satışı yok mu?
  • Meraba. Sipariş vereceğim listemdeki parfumler şunlar

Virgin Island
    Tom Ford Tuscan Leather
    Tiziana Terenzi Kirke
    One Million Lucky
    Bvlgari Aqva Marine
    Nicos Sculpture
    Mont Blanc Legend
    PDM Layton
    Nirvana

9 Parfüm. Ne kadar ödemem gerekli havale ilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 12 Kasım 2019; 22:1:24 >
  • Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] stoğa ne zaman girer hocam? Eğer yakın zamanda girmezse Paco Rabanne - invictus Legend [Paco] kokusu yakın mıdır?
    ve
    Armani- Acqua Di Gio [GiO] STOKTA YOK diyor ama bunu da merak ediyorum. Eğer yakın zamanda girmezse Armani- Acqua Di Gio Profumo [PRF] kokusu yakın mıdır?
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    Sydro @

invictus stokta var hocam. Gio 10 12 güne kadar gelir. Profumo ile ortak yanları olsa da farklı kokular.

tek_Türk @

HER yerine BUNU ekleyin. Sipariş notunda belirtirsiniz bunun HER olacağını. Bayanların bir kısmını henuz siteye ekleyemedim. O yüzden çıkmıyor orada.
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt
    Onu şöyle taş gibi bir oud notası ile yapsaydık, böyle kaymak gibi kokmasaydı, burunu biraz tırmalasa, çamaşır suyuna benzetseydim o zaman yardırırdı. O yüzden kokunun güzelliğine de bakın biraz arkadaşlar. Gelişi güzel az kalıyor deyip geçiştirmeyin güzel malları.
  • ANTALYA WHATSAPP Tutaste Grubu:

chat.whatsapp.com/C6Mfu5LJFkhLqwhESc7km0

• Hocam daha önce aldığım parfüm yanında tester göndermiştiniz. T. F AZURE LİME. Ondan kalmadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Onu şöyle taş gibi bir oud notası ile yapsaydık, böyle kaymak gibi kokmasaydı, burunu biraz tırmalasa, çamaşır suyuna benzetseydim o zaman yardırırdı. O yüzden kokunun güzelliğine de bakın biraz arkadaşlar. Gelişi güzel az kalıyor deyip geçiştirmeyin güzel malları.
    Hocam sizden gündüz parfüm aldım. Not kısmına yazmayı unuttuğumdan burdan yazıyorum. Rica etsem tester olarak nirvana da koyabilir misiniz? Denemiş olurum. Kör alış yapmak istemiyorum aventus nirvanayı. Teşekkürler.
    Sipariş numaram: 893HS7654E

• Merhaba arkadaşlar ve Eser Abi. 50 ml'lik bir şişe günde ortalama 10 defa püskürtmeyle kaç günde gider?
  • Takas için aradıklarım:

Maison Margiela - FirePlace [Fire]
    Tom Ford - Oud Wood [OWD]
    Armani D'Aromes [D'Ar]
    Bvlgari - Man in Black [MiB]
    Rochas Man [ROC]
    Solo - Loewe [Solo]
    Tiziana Terenzi - Kirke UNiSEX [KRK]
    Xerjoff - More Than Words UNiSEX [MTW] 50 tl
    Tom Ford - Men Extreme [EXT]
    Tom FORD - Velvet Orchid UNiSEX [VLO]
    Tom Ford - Tuscan Leather [TSC]
    Xerjoff - Alexandria II UNiSEX [Alex] 50 tl
    Nasomatto - Black Afgano [AFG]

Resimde gözüktüğü gibi hepsi %90 üzerinde dolulukta.

Thierry Mugler - Pure Malt [Malt]
    Carolina Herrera - CH MEN Prive [CPrv]
    Dolce & Gabbana - The ONE [THE]
    Hugo Boss - Bottled intense [Bint]

Resimde olmayan yaklaşık iki yıl önce demlensin diye bırakılıp unutulmuş olanlar.

Hugo Boss - Boss (Vanilyalı) [Bs.V]
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • Günün Parfümü:Tom Ford Noir Extreme

• yasakbölge @

Hocam en son 3 yıl önce satmıştım sanırım. Bugün listede olsa bile ap ayrı gelir o kadar eskimiş haline göre :) Satışını yapmıyorum şuan maalesef

blr123 @

Hocam testerde seçeneğimiz olmuyor. Bu hafta testerimiz aqua amara.

efsunkenan @

1 Ayı geçecektir. +40 gün.
  • Geçen gün hanıma aldığım Davidoff Cool Water' in Tutaste versiyonunu bi bileğime evdeki orjinalini bi bileğime sıkıp denemek aklıma geldi.
    Gün içinde ara ara kokladım benzerlikleri % 90 - 95 civarıydı.
    Gün sonunda Tutaste daha kalıcıydı.
  • Bundan 1 ay önce bana "Aventus Yeni" yazan bir tester gelmişti. Ben onu 50 TL'lik olan aventus sanıyordum. Kafam karıştı. Acaba 100'lük Nirvana mıydı bu 1 ay önceki tester?
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Yeni 50 lik.Nirvana olanda direk nirvana yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: finkonur

Merhabalar herkese arkadaşlar. 1 2 yıldır sokaktaki açık parfümcülerde(bargello, eyfel la dressa parfumes) hermesin açılışında acı bir koku geliyor (pis kokuyor bence) acaba tutastr versiyonu nasıl acı bir koku geliyormu denemeyi düşünyorumda 2 3 yıl önce la dresses perfumesten (yanlışta yazmış olabilirim) kullanıyordum don olarak bargellodan denedim ordada kötü kokuyor cevaplarsanız çok sevinirim
    Eserinki orijinaline baya yakın. Daha iyisini koklamadım.

• brkhan01 B kullanıcısına yanıt
    Kışlık mis gibi liste olmuş

• 
Sayfa: önceki 23852386238723882389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.