Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chloe - Love

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Daha önce pek parfüm kullanmışlığı yoksa eğer Bvlgari kristal. Rahatsız etmeyecektir hafiftir. Parfümseverse eğer ero158 arkadasımızın dediği gibi Chloe olabilir.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Oajan olmasını istediğim firmanın çalışmasında henüz yok. Onlar yaparsa ilgilenirim. Pegasus hakkında çalışıyorum. Uygun olursa ileride listeye eklerim.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    ısrarla BAD İNTENSE istiyorum :))))))
  • Konudaki kullanıcıların ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile ben de ilk siparişimi verdim. Umarım kokuları beğenirim Aldıklarım;

- Bleu de Chanel
    - Prada L'Homme
    - Spicebomb
    - Aventus
  • nirvana elime ulaştı, gayet başarılı buldum.

yanında gelen testerlardan paco one million lucky'i de beğendim

teşekkürler Eser hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeatSide

Konudaki kullanıcıların ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile ben de ilk siparişimi verdim. Umarım kokuları beğenirim Aldıklarım;

- Bleu de Chanel
    - Prada L'Homme
    - Spicebomb
    - Aventus
    güzel tercihler pişman olmazsınız (:
  • Sonbahar-kış parfümleri için yine buradayız, gönül istiyor hepsini alıp deneyelim kullanalım ama hem beğenilerin oturması hem de bir parfüm en az birkaç ay gittiğinden mümkün olmuyor. Ama listeyi yaptım.

Pure Malt [Malt] koku ve benzerlik olarak yorumlayabilecek var mı acaba?

Ayrıca bir de kız arkadaşım için almak istiyorum. Çiçeksi, meyvemsi, ağır olmayan kokulardan öneri alabilir miyim arkadaşlar? Daha önce aldığım Victoria's Secret - Noir Tease [TEA] 'yi beğendik.

One Million Lucky ; orijinalini deneme fırsatım oldu şekerli parfümleri pek tercih etmememe rağmen çok hoşuma gitti. Odunsu, tatlı ve mutlu eden bir koku, tatlılığı bayıcı değil ve rahatsız etmiyor. Bence genel beğeniye açık ve iltifat aldırır.
  • İlginiz için teşekkür ederim her ikinize de. Daha evvel Emotion ve Vivien gibi parfüm ve deodorantlar kullanmışlığı var. O halde Chloe alıp deneyeyim. Tekrardan teşekkür ederim.
  • Günün Parfümü:Bvlgari Man In Black

• Fa1c0N kullanıcısına yanıt
    Malt dün elime ulaştı. Koku ve kalıcılık olarak beğendim ama orijinalini deneme fırsatım olmadı o yüzden benzerlik yönünden yorum yapamıyorum. Kız arkadaşınız için de burbery classic olabilir

• Gencler yeni aventusun, 25 tl lige gore dumasiligimi yoksa meyveli hali mi daha baskin. 25 tl lik formu severek kullanıyorum. Ona gore siparis gececegim zaman ya yenisi ya da 25 tl lige devam edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişler geldi teşekkürler Eser Bey. Tester olarak Paco Rabanne One Million Lucky göndermişsiniz harika bi koku, böyle olduğunu bilsem 4 invictus almaz 2 tanede ondan alırdım

Teşekkürler özenli çalışmanız için hayırlı işleriniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumluc4 -- 7 Kasım 2019; 13:47:40 >
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Brkelf B kullanıcısına yanıt
    dumluc4 @

Hayırlı olsun hocam. İlk kazanı bol adetli yaptık uzun süre tükenmez. Dilediğiniz zaman buyrun.

Brkelf @

Ortalama aynı kokunun üst kalitesi gibi. Var olan notalar biraz daha yoğun. Orta ve altlar daha dumansı. Yeni'nin 50 ml boyu elimde yok yalnız şuan. Biraz hızlı tükendi. 15ml boyundan mevcut. Büyük boy tekrarı 2 hafta sonra insallah

RoyalSalute @

Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın.
  • Haftasonu sipariş geçmiştim, dün elime geçti. Kokuların hepsi gayet iyi ama asıl parantezi tester olarak gelen Prada İdeal'di galiba o kokuya açmak istiyorum. Mükemmel bi temizlik kokusu, özellikle hafif ve sabunsu kokuları sevenler için oldukça iyi bi seçenek olabilir. Kendim de bu gruba girdiğimden kokuya bayıldım. Orjinalini deneme şansım olmadığındam benzerlik için yorum yapamıyorum ama Tutaste versiyonu bence çok başarılı olmuş. Emeğine sağlık Eser hocam

• Hocam cevabın tavsiyen için teşekkürler.

Bayan parfümü için yorum yok mu millet? 2'ye çıkarmayı düşünüyorum, çok çiçeksi değil belki ama ağır olmadığı sürece aşağıdakiler de biraz ilgimi çekti. Kullanan, kokuları bilen yorumlarsa çok makbule geçer.
    -Chanel Chance eau Tendre
    -VS Very Sexy
    -Armani SHE

Bonobo hocam, senin görüşlerin nelerdir?
  • Fa1c0N kullanıcısına yanıt
    Üçünden sadece Eau Tendre biliyorum.Eşim ve bir arkadaşım kullanıyor.Gayet memnunlar.Yeni gelenlerden Victoria’s Secret Night da gayet keyifli bir seçenek

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

dumluc4 @

Hayırlı olsun hocam. İlk kazanı bol adetli yaptık uzun süre tükenmez. Dilediğiniz zaman buyrun.

Brkelf @

Ortalama aynı kokunun üst kalitesi gibi. Var olan notalar biraz daha yoğun. Orta ve altlar daha dumansı. Yeni'nin 50 ml boyu elimde yok yalnız şuan. Biraz hızlı tükendi. 15ml boyundan mevcut. Büyük boy tekrarı 2 hafta sonra insallah

RoyalSalute @

Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın.
    Sağolun Hocam. Allah nasip ederse şubatta askerim. Şubata kadar invictuslar fazlasıyla idare eder. Dediğiniz gibi kalırsa eğer dönüşte sipariş geçicem o parfümden. Allaha emanetsiniz.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tester gelen lucky gerçekten başarılı ,apaçi familyasından olmasına rağmen baymayan kaliteli tatlı bir koku ..
  • 
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.