Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Listedeyken kimse yüzüne bakmıyordu birdaha geleceğini sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşındayım günlük dış kullanım ve denemek için parfüm bakıyorum.
    Le Nuit de L'homme
    Tobacco Vanillie
    Narciso Rodriguez- For Him
    Fahrenheit parfümlerinden bir ve ya ikisini denemeyi düşünüyorum. Fikir, düşünce ve önerilerinizi almak istiyorum.

Kız arkadaşım için de Chocolate Greedy düşünüyoruz bilenler yorum yaparsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashera -- 27 Ekim 2019; 14:34:38 >
  • COST, 212 MAN, DAN VE CRPV sipariş etmiştim. Cost'u severek kullanıyorum çok hoş koktuğuna dair güzel tepkiler de aldım iş yerinde. DAN ağır geldi, belki takım elbiseli bir katılımda vs kullanılabilir. CRPV'yi arkadaşımdan biliyordum ve o da tutaste'den almıştı. Onun kadar güzel çıkmadı ne yazık ki.

212 Men'e ise ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Sıktığınız anda boğazı ciğeri yakan sert bir alkol kokusu var. Orjinali ile uzaktan yakından hiç alakası yok, benim nefesimi tıkadı ve çok rahatsız etti.
  • Ashera kullanıcısına yanıt
    Bunların hiçbiri bence yaşına uygun parfümler değil :) yine de zevkler tartışılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana güzel bi parfüm lazım genşler. Ne gider bana? Boyum 189

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt
    Hiç biri hakkında fikrim yok, yorumlarına bakarak hareket ettim. Öneriniz var mı? Normalde Hugo Boss, Versace Eros gibi kokuları severim ama onlar da çok yazlık kaçıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

COST, 212 MAN, DAN VE CRPV sipariş etmiştim. Cost'u severek kullanıyorum çok hoş koktuğuna dair güzel tepkiler de aldım iş yerinde. DAN ağır geldi, belki takım elbiseli bir katılımda vs kullanılabilir. CRPV'yi arkadaşımdan biliyordum ve o da tutaste'den almıştı. Onun kadar güzel çıkmadı ne yazık ki.

212 Men'e ise ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Sıktığınız anda boğazı ciğeri yakan sert bir alkol kokusu var. Orjinali ile uzaktan yakından hiç alakası yok, benim nefesimi tıkadı ve çok rahatsız etti.
    Üretim tarihlerine bir bakın isterseniz hocam.
    Cost'u ben de geçen gün sipariş vermiştim. Siparişimden daha 3 gün önce dolum yapılmıştı.
    Kokunun kendisine gelmesi için en az 1 ay gerekli. Biraz dinlendirin.
  • Alfred Dunhill - Desire Blue [DSR]
    Bu parfümü kullanıp yorum yapabilecek var mı ?

• nucs kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel gider, kışın rotasyonumda kullandığım parfümlerden.

Zaten tene yakın bir parfüm olduğu için, rahatsız etmezsiniz etrafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Üretim tarihlerine bir bakın isterseniz hocam.
    Cost'u ben de geçen gün sipariş vermiştim. Siparişimden daha 3 gün önce dolum yapılmıştı.
    Kokunun kendisine gelmesi için en az 1 ay gerekli. Biraz dinlendirin.

Alıntıları Göster
    Parfümleri alalı 3 ay oldu hocam zaten, hala çok kötü 212 MEN.
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Varken alınmayan yokken aranan parfum.

• Selam arkadaşlar,

Kış aylarında, kapalı alanda kullanmalık kalıcı bir parfüm önerebilir misiniz?
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Creed viw tarzindadir. Yazlik bir esans diyebiliriz ama kaliciligi guzel. Lime yani misket limon agirliginda bir esans ama yan notalar cok da guzel hissedilir.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Parfümleri alalı 3 ay oldu hocam zaten, hala çok kötü 212 MEN.

Alıntıları Göster
    Eser Bey'in en çok dikkat ettiği nokta; kokunun orijinali ile benzerliği diyebilirim.
    Ben orijinali kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim;ama kendisi bu konularda oldukça ilgilidir.
    @EserKozmetik
  • önceden aldıklarım arasında gönderilmiş bir jubilation (prive) tester geçti elime. sanırım daha önce denememişim, aşırı beğendim kokuyu. prive serisi 50 tl olmuş ama :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 27 Ekim 2019; 16:56:38 >
  • Merhaba, elinizde Dior Hypnotic Poison ve Versace Crystal Noir var mı?
  • CRD ile Prive Aventus arasında ne fark var acaba? Kör alış yapmayı düşünüyorum. İlk başta CRD alsam beğenirsem Prive alsam daha uygun olur sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Eser Bey'in en çok dikkat ettiği nokta; kokunun orijinali ile benzerliği diyebilirim.
    Ben orijinali kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim;ama kendisi bu konularda oldukça ilgilidir.
    @EserKozmetik

Alıntıları Göster
    Diğer 3 parfümde sorun yok, zaten oldukça ilgiliydi. 212 MEN'in uzun yıllar orjinalini kullandım. Orjinaline nazaran aşırı sert, zaman geçtikçe kırılır ama sıkıldığında çok rahatsız ediyor. Araç içinde boğuluyorum resmen sabah sıkıp hemen çıktığımda
  • Ashera kullanıcısına yanıt
    Layton deneyebilirsin hugo boss seviyorsan bunun dışında ultra male de güzeldir.

• Kör atış Hugo Boss Vanilyalı almak istiyorum. Kış için uygun mudur? Hangi yaş kesimine hitap ediyor?

• 
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.