Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.046
Favori
8.529.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birde internetteki merakımdan sebep amouage jubilation aldım Kargoya verildi bakalım ne zaman geçer elime artık

Kullanan varsa amouage jubilation beğenip beğenmediğini yazabilir mi rica etsem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rockstar1907 kullanıcısına yanıt
    Benim koleksiyonumda kullanmakta en zorlandığım ve en olumsuz tepki aldığım parfüm.Ağır değil ancak oldukça oryantalist bir havası var.”Hacı yağı “ tepkilerine en çok konu olan parfümüm bu.Ben tabii ki bu gibi eleştiri rahatlıkla göğüslüyor ,kendim sevdiğim ve kaliteli bulduğum için kullanıyorum.Siz ilk eleştiride çiçek gibi solacaksınız ,sizin için yanlış seçim olmuş.Muhtemelen önümüzdeki hafta “bir fıs sıkılmış %99 dolulukta Jubilation takaslıktır” diyecekseniz:)

Veya benim gibi sevecek ve olumsuz yorumları bertaraf edip,çeverenizdekilere alıştıracaksınız.

Herşey bir yana yüksek kalitede ve özel bir parfüm Jubilation.Koleksiyonumun nadide parçalarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Ekim 2019; 20:14:4 >
  • Jubi layt var bende. Gayet güzel, kaliteli bir koku. Ağır değil. Çok soft ve tatlış bir koku. Genel beğeniye hitap ettiğini düşünüyorum. Başka düşüncelere ise saygım sonsuz.

Edit: Chergui'ye kıyasla sportif kalıyor. Chergui varken ise asla yüzüne bile bakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 26 Ekim 2019; 21:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk olarak Layt versiyonunu kullanmıştım ilk siparişimde almıştım halen favori parfümümdür ama aynı zamanda beni en çok üzen parfümdür tene çok yakın kaldığı için gün içinde kokusunu hiç alamazdım arada sırada gelirdi ama hayran bırakırdı meyve,reçine,bal kısmını daha net alabilseydim başka parfüm kullanmazdım.

Prive versiyonu ile layt versiyonu farklı parfüm gibiler.Prive kalıcılığı kokuculuğu yüksek çok yoğun bir parfüm ancak Jubilationun asıl etkileyici kısmı bence meyve,reçine,bal kısmı Prive versiyonunda oud baskın olduğundan bu kısım net alınamıyor orjinalindede öyle.Eser abi sağolsun Arhavi'ye yolum düştüğünde favori parfümüm Jubilation dediğimde orjinalini denemek ister misin diye sormuştu orada orjinalini deneme şansı buldum orjinalinin açılışında acı ama çok doğal bir odunsu açılış var ilerleyen saatlerde Prive Jubilation ile aynı gibiler benzerlik çok başarılı sadece açılışta prive Jubilation orta notalarla birlikte açılış yapıyor ama çok önemli bir kayıp değil zaten o gün orada denediğim testerin eskimiş olabileceğini söylemişti.

Dediğim gibi ben bunları ayrı iki parfüm olarak görüyorum ikiside çok başarılı.
    Farklı olmak isteyenler için çok iyi bir seçenek.Herkes parfümünüzü sorsun istiyorsanız önermem ancak farklı ve klas bir koku arıyorsanız bir şans verin.

Jubilation Layt kapalı ortam için uygun bir parfüm ancak yinede Sonbahar/Kış kullanılmalı kısmen hafif olduğu için bir yaz günü denemiştim tanınmaz haldeydi arap esintili bir baharat parfümüne dönüşmüştü.İçeriği zengin bir parfüm mevsime göre süpriz yapıyor.

Prive versiyonu için yaş sınırı biraz artıyor bazı kişilerin ağır bulabileceği bir kıvama geliyor ancak rahatsız edici bayıcı bir koku olduğunu düşünmüyorum çoğu kişi kalıcılık yayılım istediği için bu versiyon daha cazip gelebilir.

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Benim koleksiyonumda kullanmakta en zorlandığım ve en olumsuz tepki aldığım parfüm.Ağır değil ancak oldukça oryantalist bir havası var.”Hacı yağı “ tepkilerine en çok konu olan parfümüm bu.Ben tabii ki bu gibi eleştiri rahatlıkla göğüslüyor ,kendim sevdiğim ve kaliteli bulduğum için kullanıyorum.Siz ilk eleştiride çiçek gibi solacaksınız ,sizin için yanlış seçim olmuş.Muhtemelen önümüzdeki hafta “bir fıs sıkılmış %99 dolulukta Jubilation takaslıktır” diyecekseniz:)

Veya benim gibi sevecek ve olumsuz yorumları bertaraf edip,çeverenizdekilere alıştıracaksınız.

Herşey bir yana yüksek kalitede ve özel bir parfüm Jubilation.Koleksiyonumun nadide parçalarından
    Umarım beğenirim,yaşım 27 ne genç ne yaşlıyım.

Kullanmazsam babama veririm o kullanır artık

Jubilationada bi şans vermek istiyorum açıkcası.

Hangi parfümlere benziyor sizce örnek verebilirmisiniz rica etsem

Listede resmen 3 tane aventus var.
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz yeterliyse kesinlikle Nirvana almalısınız.Ben listeden kalkan 50 Liralık Dumansı versiyonunu kullanıyorum.Nirvana ile detaylı olarak karşılaştırma fırsatını yeni buldum.Bir an önce elimdeki bitsin de Nirvana’ya terfi edeyim diyorum.Bu arada hepsi piyasanın çok üstü kalitede,ama Nirvana ‘nın açılışındaki meyve notaları daha ayırt edilebilir şekilde net ve doğal.Orta notalar da daha belirgin durumda Nirvana’da.Yani tamamen ayırmayı düşündüğünüz bütçe ile alakalı.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hüzünlendirdin, günbegün yaşlandığımızı da hatırlattın.

Saydıklarının hepsinin yeri ayrıdır bende...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim yaptığım sosyolojik bir tespitti.Ancak parfüm konusu,çok kişisel ve sosyolojiden çok psikolojinin konusu aslında.Parfüm biraz da hatırlattıklarıdır sonuçta .Hala arada bir Kenzo Homme sıkıp çocukluğuma ve ergenliğime geri dönüyorum.Resmen zamanda yolculuk yav:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Ekim 2019; 21:23:19 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Parfümörlerin altın çağı keşke 90'lardaki parfümlerin verdiği hissi hazzı günümüzde hissetsek yeni çıkan parfümlerin çoğu insanlara değilde paraya hitap ediyor

Orijinalden alıntı: Antikaruh

212'den olumsuz dönüş aldığım kadın olmadı. 3 yıl kullanmıştım. Üni'de hoca koklaya koklaya beni bulmuş, önüme kağıdı koymuş parfümün adını yazıyorsun demişti

Sıkıcı bulan olabilir, çok kişide var falan diyen olabilir ama "kötü" ? sübjektifin de subjektifi bir burnunuz var
    Bilmiyorum bence kötü . Ama 212 vip düz versiyona göre güzel. Düz versiyondaki keskin koku bana hastanelerde kullanılan el losyonlarını andırıyor.

Bizzat Eser'in 4'lü kampanyası var. 100 tl, tek 50ml imitasyon parfüm için çok geliyordu göze ister istemez.

Size güveniyorum Üzmez diye umuyorum. 25'liği bile mutlu ediyor aventusun çünkü.

Fahrenheit tarzinda maskülen şekersiz ancak fahrenheita gore daha modern ve günümüze daha yakın bir koku diyebilirim. Maço bir koku.

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Narciso Rodriguez for Him listeye girmiş. Pazartesi elime gecerse tutaste versiyonu içinde yorum yapacagim.

Fahrenheit tarzinda maskülen şekersiz ancak fahrenheita gore daha modern ve günümüze daha yakın bir koku diyebilirim. Maço bir koku.
    Bana tester olarak geldi. Başlangıcı çok sert. Bir süre sonra salatalık kokusuna benzer bir koku ortaya çıkıyor.
    Bana hitap etmedi,biraz kaba bir parfüm;fakat kalıcılığı oldukça iyiydi.
  • Beyler Allah By kilian Love'un belasını versin ): 4 fıs hayatımı kararttı millet ters ters bakıyor o kadar kalıcı o kadar yayılımı yüksek o kadar unisex kadınla aynı yataktan çıkmış hissiyatı var üzerimde

• 
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.