Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Adam ne yapsa yaranamıyor ne ilginç milletiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtoyanik

    Benim Nirvana siparişimde bugün ulaştı elime. Şişe tasarımı neye göre bayan parfümünü andırıyor anlamadım? Kalıcılık olarak ise size şunu söyleyeyim Aventus ihtiva ettiği notalardandır muhtemelen burun çabucak alışıyor. Ben daha evvel dumansı aventus almıştım sabah sıkmış olduğum parfümü akşam eve geldiğimde parfümün hala buram buram koktuğunu söylediler. Ama tabi ben kokuyu yoğun bir şekilde alamıyordum. Nirvana ise dumansı aventustan daha kalıcı denediğim kadarıyla. 10 fıstan aşağı sıkmayın boynun iki yanına giydiğiniz kıyafetin göğüs bölümüne ve dirsek içlerine sıkabilirsiniz.
    Arkadaş kalıcılık, kokusu vs. Çok takılmıyorum tabi herkese göre değişir bence kesinlikle 100tl edecek bir şey değil ama tabi size göre ayrı. Kesinlikle şişesi kadın parfümü gibi duruyor aha inanmıyorsanız diğer insanlarda bakıp yorum yapsın. [simage]
    Eksi Up
    20191026_090022 - eksi up
    https://eksiup.com/p/8f2792314mz5

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)/simage]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Fikir paylaşıyoruz kardeşim forum adı üzerinde burası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Aventusun çok fazla konuşulmasından siz farklı bir koku bekliyordunuz sanırım. Creed parfümleri genel olarak sade zarif ve basitliği temel alır. Yani orijinali de 1500 TL o da aynı eleştirileri alıyor. Ben de 7 8 çeşit creed parfümü denedim birtek Aventusu sevebildim. Siz yine de hemen karar vermeyin, bol bol övgü alırsınız ve her ortama uyar.. Her koleksiyonda bir Aventus olmalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Şunu gözden kaçırmayalım Eser abi Nirvana da ekstra kalıcılık vs vaad etmiyor zaten. Kullanılan esansın kalitesine göre 3 Aventusun fiyat farkı ortaya çıkıyor. Ben dumansı aventus, yeni çıkan 50 liralık aventus ve Nirvana yı denemiş birisi olarak Nirvana cidden daha doğal daha enfes kokuyor. Orijinal Aventus u ben hiç görmedim deneyimleyemedim. Forumda Nirvana ile orijinal kıyasını yapacaklar vardır.

    Bizim Eser abiyi tercih etmemizin sebebi ise orijinale koku bazında yakınlığı, şahsen benim için kalıcılık ikinci planda gün içinde tazeleme yapıp kullanmaya devam ederim. Kaldı ki bu zamana kadar bir sürü parfüm aldım buradan kalıcılık konusunda memnun olmadığım bir iki parfüm vardır. Onlar da zaten orijinal olanları da benzer şekilde kalıcılık yönünden eleştiri alan parfümlerdendi. Orijinallerinin Türkiye fiyatları malum iken bu paralara bu güzellikte parfümleri almak bizim için bir nimet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 26 Ekim 2019; 10:3:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Allah esere sabır versin cidden komik ve saçma bir yorum olmuş eser her geçen gün kaliteyi daha da artırırken hergün bir adım daha ileri giderken ve bu yorum cidden orjinal parfümlerin önünden bile geçemeyen kişilerin eser gibi bir kaliteyi karalama kampanyasından başka birşey değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Degisik bir koku. Tester gondermisti eser. 2 gundur ustumde koku. Guzel bence. Teşekkürker cvb icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'ya geldim gecen hafta..evde en az 5 senelik aventus(crd) buldum. Aventus sevenler icin nirvanayi asmistir muhtemelen.

    Aventus evet cok ovgu alir cok sevilir ama herkes sevecek diye bir kaide yok. Yani 100tl olmasi ile parfumu sevmemenin de alakasi yok. Bu bir tercih. Esansi vazgecilmez bulan daha iyi kalitede olduguna inanirsa 100tl'yi seve seve verir. Ben mesela aventus tercih etmem..hem de Eser'deki her aventusu deneyerek belki 250-300tl vermis olmama ragmen ne Eser'i ne de Aventusu suclayabilirim. Benim zevkime uymadi, uymayan parfumu niye defalarca drnedim, belki tutsusu fazla.olan iyidir dedim.yine olmadi.

    Neyse konu uzamasin ama Eser ust seri parfumleri icin jest kapsaminda fatkli materyaller kullanarak ambalaj yapmis. Kadin sisesine benzese de sonucta icindekinin ne oldugu biliniyorsa bunu da sorun yapmamak gerek. Eger baskalari siseyi gordugunde ne der diye dusunuluyorsa; baskalarinin orjinal parfum yerine bunu mu killaniyorsun demesini goze alan siseyo hayli hayli anlatir.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creed Aventus 'un orjinalinin de kalıcılığı çok az zaten.

    Eser hocayı suçlamanın manası yok.
  • izmirimm35 İ kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaş senin yaş kaç bilmiyorum ama ben 2008 yılından beri bu forumda yazıyorum, karalama kapanyası falan çok saçma işler forumun amacı insanların görüşlerini aktarmasıdır, ben parfüme bok atmadım dediğim sadece bu parfüm düz normal bir koku, anlatılanlar gibi ve fiyat politikasından dolayı insan daha kaliteli bir şey bekliyor bu konuda hayal kırıklığı yaşadım ayrıca kokusuda çok bariz bir şekilde uçucu, 8 - 10 fıs sıkmak hem burun, hem elbise hem de alerjik yönden sıkıntı çıkarabilir bu yüzden o kadar tek seferde sıkmam ben. Alacak arkadaşlar aventus nirvana hakkında abartılara aldanıp kör alış yapmayın, ahım şahım bir şeyi yok, bildiğimiz normal koku ve ayrıca şişesi erkek parfümüne yakışmamış. Şişenin tasarımının değişmesi ve ana sayfada kokunun yanına fiyatının daha fazla olması daha iyi olduğu anlamına gelmez diye ifade konmalı yoksa benim gibi hayal kırıklığı yaşayan insanlar olur.
    Diğer aldığım parfümleri daha denemedim, onlarıda deneyince yorum yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam, parfums de marly pegasus parfümünü yaparsın umarım, cok guzel kokuyor 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba.

    Eserde ki bütün parfümleri hemen hemen denedim ve kendime 8-10 parfüm belirledim ve hep bunları kullanırım, Creed Aventus da dahil.

    Aventus Nirvana abartılmış dersen yanlış bir yorum olur. Koku benim tarzıma uymadı vs deseydin daha iyi olurdu bana göre.

    Çünkü bende iyi duran bir koku arkadaşımda iyi durmuyor, yada tam tersi olabiliyor. Tenden tene değişebiliyor.

    Kullandığım parfümler içinde en çok sorulan ve beğenilen parfüm Aventus. Ayrıca 10 fısda sıkmıyorum, Boynumun sağına-soluna, enseme ve bileklerime toplamda 4 fıs sıkıyorum. Birde havaya 1 fıs sıkıp altında duruyorum :)

    İnan ki 1 saat sonra kokuyu alamıyorum ama 4-5 saat sonra parfümün ne diye soran oluyor. Dediğim gibi devamlı kullandığım parfümlerim var 8-10 tane ver hepsinde durum bu, sıktıktan 1 saat sonra kokuyu alamıyorum ben ama biliyorum ki koku hissediliyor, çünkü benim burun alışmış artık.
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ilk kez parfum aldim buradan. Henuz pek yorum yapamayacagim. Ancak fiyat konusuna fazla takmissin ama ilk mesaji okuduysaniz istediginiz uyari onceden yapilmis. Diger yorumlarin icin bir sey diyemem oznel konulardan bahsediyoruz herkesin farkli dusunmesi normal

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chanel - Allure homme SPORT [ALL]
    Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]
    Carolina Herrera 212 MEN [212]
    Armani- Acqua Di Gio [GiO]
    Prada - L'Homme [L'Hm]
    Versace - Dylan Blue [DYL]
    Dolce & Gabbana - The ONE [THE]

    7adet Sipariş geçmiştim sonrasında bir 7+5 adet daha sipariş geçti arkadaşlarım. Kokuların hepsi yıllardır bazı modelleri 6-7 yıldır kullanıyorum. Şurada eleştiriyi anlayabiliyorum ama orjinalinin yanından geçmemiş adamın eleştiride kantarın dozunu kaçırması çok doğru bir yaklaşım değil. Ben çoğunun orijinalini de deneme fırsatı bulmuş biri olarak söyleyebilirim ki, çoğu model neredeyse ayırt edilemeyecek kadar yaklaşıyor.

    Yorumlara gelecek olursam çok fazla detaylara inmeyeceğim zaten içinde ve notalarında neler oldugunu hepınız biliyorsunuz;
    -"ALL", 3 yıldır vazgeçilmez kokum olarak kullanmaya devam ediyorum 3.yılındadır.
    -"Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme" daha beğenmeyenin olmadıgı, yaklaşıp kokunun adını sormayanın olmadığı hoş bir koku.
    -"Carolina Herrera 212 MEN" Benim 6.yılına girmiş en favori son bahar ve kış kokum, 3-4 fıs sıktığımda neredeyse kurumda herkesin kokumdan hemen, geldiğimi anladıkları bir koku 2-3 arkadaşım selamlaşırken kokuyu alıp müptelası olup sürekli almaya devam ettiler.
    -"Dolce & Gabbana - The ONE [THE]" hayatımda kullandığım en bana şekerimsi gelen kokuydu inanın bu kokuyu sadece yatarken eşorfmanıma sıkıp koklayarak uyumak ve uyanmak için kullanıyorum, bu kokuyla güne uyanmaktan daha keyifli birşey yok. Şiddetle öneririm. Kız arkadaşımın en çok begendıgı 3 kokumdan birisi. Resmen afrodizyak gibi etkisi var.
    -"Armani- Acqua Di Gio [GiO]" bildiğiniz gibi çok çok eski bir koku. Eskiden beri kullandığım daha çok özel günlerde toplantıda kullandığım güzel ama gün içerisinde yenilenmesi gereken tadı hoş kalıcılığı orjinalindeki gibi biraz az olan bir koku.

    -Esas bomba Eser'in gönderdiği Creed - Aventus [Yeni] kokusu. İnanın böyle bir koku, kalıcılık yok dedim. Kurumdaki yardımcı personel arkadaşımız rica etti kıramadım üzerinde hoş kokması için 2 fıs sadece 2 fıs sıktım. Ertesi gün oldu Kurum Müdürü'de dahil herkez ama herkez kokuya aşık olmuş, bugüne geldiğimizde
    2x Carolina Herrera 212 MEN [212]
    3x Creed - Aventus [Yeni]
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] siparişi geçtim. İnanın deneyimlediğim en güzel kokuydu desem yalan olmaz. Baştan bilinmeli ki koku göreceli bir kavram. Mesela bir meslektaşımda bendeki 212'yi begenmesi sonrası ona 2 adet verdik. Ben Psikolojik Danışmanım mesleğim gereği ilde aktif projelerdeyiz, toplantıdan toplantıya kurumdan kuruma gidiyoruz, 1tane bile burnunu çeken rahatsız oldugunu anlayabildiğim olmadı bu kokulardan, ama bazı kokular vardı herkesin burada önerdiği ama benim hoşuma gitmeyen kullanmadan rafa kaldırdığım, dediğim gibi koku konusu son derece öznel bir kavram. ama Creed - Aventus [Yeni] başka bir boyuta taşımış işi.

    Eser çok dürüst, saygılı, değerli bir esnaf onca yıldır 1 tane sorun yaşatmadı, çevremde onlarca kişiyi kendisine havalet etmişimdir, her defasında imkanları ölçüsünde yaptığı işi bir üste taşımaya çalışan birisi. Yok şişenin kadınsılığı yok bilmem armudun sapı, üzümün çöpü muhabbetine girmek ne derece yararlı bilemiyorum, orjinal şişeleri kolonya şişesi sanma fikrinde iseniz vazgeçmelisiniz bundan. şunu da unutmamak gerek orjinal kokular aldığımız rakamların bazen 30-40 katı fiyatta, ve arada asla bunu hak edecek fark yok hatta bazen orjinalden daha kalıcılığı yüksek başarımda ürün ortaya çıkıyor. Biraz yapıcı davranmak gerek beğenmedi iseniz açın ilan takas yoluna geçin ben bunu da çok defa deyimledim. Sizin beğenmemeniz asla ürün kötü idi anlamına gelmez, sadece sizin ten renginize ve beğeni yada beklentinize uygun değildi demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 26 Ekim 2019; 18:6:26 >
  • Günün Parfümü:Creed Aventus (Dumansı) 😈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Hocam sen orijinal aventusu biliyor musun? Eğer bilip de bu şekilde yorumda bulunuyorsan koku hakkında eleştiri olarak kabul ederim. Ancak bilmeyip de düz koku diyerek yorumlarsan eğer o zaman haksızlık edersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün geçilen sipariş:
    2x Carolina Herrera 212 MEN [212]
    3x Creed - Aventus [Yeni] 50 tl
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

    5Adet daha Aventus alacağım arkadaşlarim gene istediler. Kendimede 2 adet daha alacağım. Sonbahar ortası kışın başına kadar güzelce gölgede dinlensinler. Evdeki diğer 4tane 212'mle birlikte kışa hazırlık yapsınlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 26 Ekim 2019; 12:54:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

    Bugün geçilen sipariş:
    2x Carolina Herrera 212 MEN [212]
    3x Creed - Aventus [Yeni] 50 tl
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

    5Adet daha Aventus alacağım arkadaşlarim gene istediler. Kendimede 2 adet daha alacağım. Sonbahar ortası kışın başına kadar güzelce gölgede dinlensinler. Evdeki diğer 4tane 212'mle birlikte kışa hazırlık yapsınlar
    Hocam 212 men bence çok kötü koku. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bence tartışılır.
  • Tiziana Terenzi Kirke
    Creed Virgin Island Water
    Mont Blanc - Legend
    Versace eros
    Siparislerimi teslim aldım. Her biri ayrı güzel kokular, Eser hocam çok tesekkurler. Hatta Tiziana Terenzi Kirke'yi eşim çok beğendi. Listede unisex olduğunu görünce el koydu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde ki şu iki parfümü;

    -Creed G.İ.T
    -Allure Homme

    Şunlar ile takas etmek istiyorum:

    -Acqua di gio profumo
    -Moonlight in Heaven by By Kilian
    -Pure Havane
    -Tom Ford Velvet Orchid
    -Tom Fors Black Orchid
    -İssey Miyake




    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 26 Ekim 2019; 19:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.