Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 212 vip men
    Prada l homme
    Ch men prive
    Spicebomb

Kullanan var mi ? Orijinale benzerlikleri kaliciliklari nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    212 vip men kullanıyorum yaklaşık 4-5 saat sonra parfümü soranlar oldu. Kalıcılık ve yayılım gayet iyi.
  • huseyin1912 H kullanıcısına yanıt
    Orijinali ile kıyaslama şansıniz oldu mu?

Evet boynerde orijinalini denedim tutaste kesinlikle daha kalıcı ve koku olarak fark hissedemedim

• zedegex kullanıcısına yanıt
    Bu tür kokuları kullanırken , enseye 1 fıs sıkarım belki ortama göre yarımşar fıs da bileklere sıkarım. Hem beni yormaz hem geçtiğimde iz kalır Ense benim vazgeçilmez noktam

• Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Kendim koklamak için göğüs boşluğu da candır.Bir de benim bileklerimde pek dayanmaz genellikle kokular.O yüzden dirsek içini tercih ederim .Ensesiz olmaz tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 25 Ekim 2019; 14:33:10 >
    Hocam önceki mesajım için kusura bakma ben iki parfümün birbirine benzerliği olarak okumuşum, iki parfümün orijinale benzerlikleri çok yüksek oranda.

• Annem Layton un kokuyu sevmiş, süpürgenin içine sıkmış. Ev layton kokuyor

• AYavasci kullanıcısına yanıt
    Parfum de Marly CEO’su vefat:))

• HackAv kullanıcısına yanıt
    Hocam bircok serisi var unfusion olarak biri d'homme (erkek) diğeri irish ( unisex ) olarak geçiyor kullanıma uygun fragrantica'ya bakmayın kafa karıştırıyor.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam layton mu Alexanderia mı yoksa 2 si mi kararsız kaldım sipariş vereceğim bir kaç koku önerirmisin

• Oud Wood almadıysanız.Layton+Oud Wood

prada l homme kalıcı baya fakat bana çok pudralı gelmişti. bir dakikadan sonra baydı beni.
  • Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Bende boyun sağ-sol birer fıs kokuyu aldıkça gülümsememe sebep oluyor (:

• Baccarat rouge ile extrait qrasinda ki fark nedir gençler.

• PRADA INFUSION D’IRIS

Parfümör: Daniala Roche-Andier
    Menşei:İtalya
    Yıl:2007
    Mevsim:İlkbahar-Yaz
    Zaman:Gündüz

Bazı parfüm firmaları bazı koku türlerinde adeta uzmanlaşmışlardır.Prada’nın da temiz ve sabunsu koku yapma konusunda çok başarılı olduğu kabul edilen bir gerçek.Bu parfümlerden Infusion D’Iris bugünkü yazımın konusu...

Infusion D’Iris açılışını portakal ,mandalin ve neroli ile yapıyor.Arkada Iris de hissedilmekte.Narenciyeler ferah olarak kullanılmış.Doğal ve ferah bir açılışı var Infusion D’Iris’in.

İkinci bölüme geçtiğimizde ise Iris artık kokuya tamamen hakim olmuş durumda.Ona mastik ve neroli eşlik ediyor.Arkada hayalet gibi dolaşan bir tütsü de hissediliyor.Bu bölüm açılıştan daha güzel.

Son bölümde vetiver ve sedir ağacı da kendilerini gösteriyorlar.Ve bu şekilde de tenden ayrılıyor parfümümüz.

Notaları bir kenara bıraktığımda ise beyaz sabunları andıran,müthiş temiz ve kaliteli kokan bir parfüm var karşımda.Prada L’homme ve Creed Original Vetiver arası gidip gelen bir kokusu var.Ancak ne L’homme kadar pudralı ne Original Vetiver kadar yeşil.

Her ne kadar kadın parfümü olarak görünse de tam bir unisex.Erkekler denemekten korkmasın.

İlkbahar ve Yaz aylarına daha uygun olarak gördüğüm parfüm,sade ve basit yapısıyla gündüz kullanımına ve özellikle ofis gibi kapalı ortamalara daha uygun.Kullanan kişiyi mutlu eden,çevredeki kimseyi rahatsız etmeyecek zarif ve masum bir parfüm Infusion D’Iris.Öyle discoya,bara akılacak bir havası yok.

Ben eşime aldım ama ara sıra ondan otlanacağım bir parfüm oldu Infusion D’Iris

• Brkelf B kullanıcısına yanıt
    Extait,EDP’ye göre erkek kulllamına daha uygun .Dilden dile dolaşan medikal hava bu versiyonda daha az hissedilir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 25 Ekim 2019; 22:1:13 >
  • Aventus nirvana siparişi geldi, öncelikle ben mi yanlış anladım bilemedim ama erkek parfümü diye sipariş etmiştim bildiğimiz bayan şişesinde geldi ve kokusu standart bir parfüm gibi kalıcılığı az. Dış kutusu gri premium tarzı ama iş şişe kısmı bayan parfümünü andırıyor. Tavsiye edilen aventus nirvana buysa eğer çok ahım şahım bir şeyi yokmuş.

• BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    Benim Nirvana siparişimde bugün ulaştı elime. Şişe tasarımı neye göre bayan parfümünü andırıyor anlamadım? Kalıcılık olarak ise size şunu söyleyeyim Aventus ihtiva ettiği notalardandır muhtemelen burun çabucak alışıyor. Ben daha evvel dumansı aventus almıştım sabah sıkmış olduğum parfümü akşam eve geldiğimde parfümün hala buram buram koktuğunu söylediler. Ama tabi ben kokuyu yoğun bir şekilde alamıyordum. Nirvana ise dumansı aventustan daha kalıcı denediğim kadarıyla. 10 fıstan aşağı sıkmayın boynun iki yanına giydiğiniz kıyafetin göğüs bölümüne ve dirsek içlerine sıkabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.