Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.054
Favori
8.510.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Gentleman ‘ı beğendim ama çok sıradışı gelmedi bana.Güvenli ve ortalama üstü bir degigner serisi bana göre Gentleman serisi.

Guerlain Habit Rouge bir klasik,henüz koklama fırsatım olmadı.Sanırım Dress Code bir flanker.Dolayasıyla onu da tecrübe edemedim.

Dia Man de koklamadıklarım arasında.Amouge olarak listedekiler dışında sadece Memoir Man kokladım.Yakın zamanda Reflection Man,Beach Hut,Interlude,Honour Man ,Beloved Man deneyimleneceğim
    Parfüm olarak uzun zamandır Bottled Intense kullanıyorum. Bir ara DG - Blue Light deneme fırsatım olmuştu ama ikisi apayrı bir dünya. Blue Light güzel bir koku ama bana zerre hitap etmiyor. Intense gibi kokular daha çok hoşuma gidiyor ve tenime oturuyor. Kalıcılığı çok fazla, bir tshirte sıkıp 1 hafta sonra tekrar giysem yine Intense kokusunu alabiliyorum. Blue Light kalıcılık konusunda yine aynı performansı verdi ama dediğim gibi hitap etmek önemli. Size yazdığım üç parfümden birini deneyip, Intense ile dönüşümlü kullanmayı düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,listedeki orjinaline benzerliği en yüksek parfümler hangileridir.
  • Merhaba,

Tester gönderiyor musunuz? Tester için sipariş mi vermeliyiz?
  • Elimde Santal 33, Tom Ford Noir de Nior, Opus V, Ambre Nuit hepsinden maksimum 15 fıs sıkıldı. Toplu takas daha iyi olur.

Aradığım parfümler Herod, Pure Havane, Dior Savage Edt, Armani Stronger With You, Dolce Gabbana The One, Gucci Pour Homme 2 tercihimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 23 Eylül 2019; 18:3:53 >
  • Selamlar eser bey. 987MF9868X ve 244KF6649N kodlu iki siparişim vardi. Bu siparişlerin birinde kargo parasi ödemiştim toplam 6 adet parfüm almıştım. Sanırım o kargo parasini geri yollamışsınız teşekkürler bunun için. Fakat ufak bir sorun var. Ikisinde toplam 6 parfüm sipariş etmiştim 5 tane parfum geldi. Killian Moonlight in Heaven parfümünden 2 tane sipariş etmiştim sanırım o karışıklık yarattı. Şuan parfümler evde akşam gidince sorunu anlayacağım tam olarak. Siz gönderilen ürünlerin çetelesini tutuyorsunuzdur sanırım. Kontrol eder misiniz bana gonderilen urunleri?

• Merhaba arkadaşlar,

Bahar için aklımda aşağıdaki parfümler var. Var mı ek yapmak istediğiniz? Önerebileceğiniz? Çoğunlukla ofis ortamındayım.

Sauvage (daha önce kullandım)
    İssey miyake (daha önce kullandım)
    YSL (hiç kullanmadım)
  • Eser Bey. Siparişte Male kodlu parfüm eksik çıktı. Gönderilecek mi sonradan?
    Eksi Up
    Male kodlu parfüm eksik - eksi up
    https://eksiup.com/p/iy164997wiqk

• Cumartesi verdiğim sipariş bu sabah elime ulaştı.

ByRedo - Bal D'Afrique: Çok fazla etkileyici bir kokusu yok ama kesinlikle kötü de değil. Özel olmayan arkadaş buluşmalarında kullanılabilir. Bir daha alır mıyım? Sanmıyorum. 6.5/10

Parfums de Marly - Herod: Baskın tütün kokulu bir parfüm hiç kullanmamıştım. Vanilya ile güzel bir uyum sağlamış. Beğendim. 7/10

Tom Ford - Noir de Noir - Önce ki siparişlerimde tester olarak gelmişti ve çok beğenmiştim. Giyinmeyi bilen adamların mevsimi kış geldiği için bol bol kullanma şansım olacak Hiç genç işi değil ama olsun. Kişiye harika bir ağırlık katıyor. Ayrıca kokusuda gittikçe açılıyor. 8.5/10

Creed - Virgin Island Water - Eğer ömrüm boyunca tek bir parfüm kullanma hakkım olsa kesinlikle bu olurdu. Yanılmıyorsam şimdiye kadar 8-9 kere almışımdır. Evde,araçta ve iş yerinde birer tane olur hep. Cebimde de tester şişelerine koyup taşıyorum. Kalıcılığı 3-4 saat ancak gidiyor ama efffsaaneee. Çok ferah bir kokusu var. En son yurtdışına çıktığımda freeshoptan bakmıştım 145€ fiyatı vardı. Bir gün kesinlikle alacağım. 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 23 Eylül 2019; 20:7:31 >
  • Elinde Erolfa olan özelden ulaşabilir mi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Viw’i bir tek ben mi sevemedim.Çok mayhoş bayık lime kokusu ve dogal gelmeyen hindistan cevizi aliyordum.Orjinalini koklamadim

• Özelden ya da maille dönüş yapın Eser halleder eksik gedik varsa. İciniz rahat ola...

• fakat müzeyyen F kullanıcısına yanıt
    Göndermiyor.

• Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce tutaste parfüm kullanmamış biri olarak, kalıcılığı uzun ve ofis ortamı, gündelik hayatta kullanmak üzere 4 adet parfüm almak istiyorum.Aşağıdaki gibi bir liste yaptım, düşünceleriniz veya önerilerinize açığım ;

- Dior Sauvage ( Edp pek önerilmemiş sanırım, ben normalimi seçtim )
    - YSL L’Homme
    - Blue de Chanel
    - Creed Aventus

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Viw’i bir tek ben mi sevemedim.Çok mayhoş bayık lime kokusu ve dogal gelmeyen hindistan cevizi aliyordum.Orjinalini koklamadim
    Benim de vazgeçilmezlerimden. Odama giren herkes de beğeniyor.

• Ram10 kullanıcısına yanıt
    Seçimleriniz güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hermes-Un Jardin Sur Le Nil, Tutaste'yi keşfettiğim günden bu yana satın aldığım parfümler arasında sayısız övgü alan adı sorulan ilk parfüm oldu hatta sipariş vermek isteyenler bile var. Kadın,erkek herkes çok beğeniyor.. Henüz kullanmayan veya siparişinde kararsız kalan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

• Günün Seçimleri: MFK Aqua Celestia / Amouage Lyric Man

• Sanırım parfümler nemli havalarda daha güzel kokuyor. Antalya'ya dönünce farkettim.

• En güzel tütün temalı kokulardan olan Versace Dreamer'ı da listede görmek istiyoruz Eser hocam.
    @EserKozmetik
  • Hocam nasıl sipariş veriyoruz?

• 
Sayfa: önceki 23052306230723082309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.