Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21992200220122022203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için çok teşekkürler, bakalım diğer arkadaşlar ne düşünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

dior homme cologne full lime/limon kokusumu acaba farklılık varmı tatlılık/kremsilik/çiçeksilik gibi ? kalıcılığı ne durumda yorumlayabilecek varmı
    gustawa

Kokunun içerisinde bu şekilde kokacak notalar yok hocam. Sürpriz arıyorsan eğer o DHC değil. DHC bergamot kokusu. Bergamotlu koku değil.

Bonobo643

Abi yok. İyisi çıkana kadar yapmayacağım bir koku. Murat abi de, denemiş olup burnuna güvendiğim arkadaşların da yorumuna göre ulaşılabilen tek üretimin kötü olduğu yönünde yorumlar olduğu için şuan çalışılmayacak. Tek firma üretmiş ürünü o da olmamış. // ben denemedim, Murat abi kötü diyorsa muhakkak kötüdür, üzerinde mucize yaratamam.

-----

Supremancy yada armaf'dan iyi değil derseniz ben seve seve Nirvana siparişlerini iade alırım arkadaşlar. Hazır varken alın. Bittiğinde tekrar maalesef yapamayacağım.

----

Egoiste ve stokta olmayan ürünler için 2-3 hafta bekleme süreleri olacak arkadaşlar. Bunların hammadde siparişleri 1-2 ay önce verilmesine rağmen bayram öncesi yoğunluk ve tatillerden dolayı hammadde çıkışlarını yapmıyorlar.

-----

Casanova 2 hafta sonra listede. / Maalesef 50 tl. 25 lira olabilecek çalışmaların hiç birini beğenmedim. Fiyatına da değer bulduğum için bunu çalıştım.

TF-Noir De Noir 2 hafta sonra listede. Değeri bilinirse 25 liralık listede kalır. Kesinlikle kar amacı gütmediğim ve herkesin almasını istediğim süper bir kışlık ürün. Yakınından bile geçecek kalitede çalışması Türkiye sınırları içerisinde yok. İlk bizde. Zaten bu fiyata son da bizde.

Prada Carbon Çalışmasını denedim Bonobo643 abimizin rıcası ile. Orjinali hakkında hiç bir bilgim yok ancak işimi biraz biliyor ve parfümden anladığıma inanıyorsanız ben bu ürünü çalışmam. Belli ki olmamış. Yapılamamış Sauvage gibi kokuyor. Başka firmalar çalışana kadar Carbon rafa alındı.

Gelişmeler oldukça buradan paylaşırım.

Bir de şunu yazayım, gelen cevapları yarın okurum.

Aventus ananas yerine dumansı / nirvana karışımı yoğun bir aventus yapabilirim. Eğer ananas yerine bunu tercih ederiz derseniz lütfen fikrinizi sunun. Bu yoğunluğun esans oranı ile alakası yok lütfen bilginiz olsun. Hammaddeyi her zaman ürünün kaldırdığı kadar kullanırım. Güç kuvvet notaların hazırlanışından kaynaklıdır. O yüzden ağırlaşmasın, yoğunlaşsın şeklinde dönüş olmasın :)

Sevgilerimle,
    Eser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 19 Haziran 2019; 0:44:0 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun Eser .Eau de Cedre yapma iraden olması bile yeter.İyi esansı bekleriz.Noir de Noir sevindirdi.Çok güzel haber.Ben de 7’li siparişe yedinci arıyordum süper oldu.

Nirvana kalkacaksa en azindan dedigin gibi bir karişim
    bence olabilir. Ananasli aventus bir süre sonra çok basit kalıyor ve sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ustam byredo dan haber vermedin , o ne zaman listeye girer ?
  • hocam stoklarda capitolblue var mı?
    bu şekilde aventus güzel olabilir değiştirilebilir bencede. yaparsanız fiyatı ne civarında olacak peki eser hocam
    Merhaba Eser bey, özellikle demlenme zamanları vb. ile ilgili bazı yorumları konuda okuduğumdan, kontrol ettiğimde üçünün yakın tarihli olduğunu farkettim. Kokularının oturması için en az 1 ay gibi bekletilmesi gerekir mi/fayda sağlar mı? Yoksa SN zaten o tarz bir bekleme sonrasında mı giriliyor? Böyle yorumları konuda ilk sayfalardan itibaren göz atarken gördüğümden doğruluğunu öğrenmek istedim, iyi günler.

Edit: Belirtmeyi unutmuşum, faydası olursa 1 haftalık SN yazan üçlü buydu; "iNV, SVG, ViW"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunucef12 -- 19 Haziran 2019; 2:37:10 >
  • Bonobo643

Cedre aklımda abi. Çalışırlarsa diğerlerinden denerim.

tonyali61

Abi, depoda dinleniyor. 2-3 haftaya onu da doldururuz.

gollum2

Capitol maalesef. Güncel listemiz konumuzun 1. sayfasında hocam.

gustawa

Fiyat olarak hesaplamadım hocam. (60 liralığı geçmeyecek şekilde hazırlanacak) Bütün üst düzey aventuslarla oynayıp durdum bayramda. Güzel çıkanlara bakacağım, dinlenmelerini bekliyorum.

JohnLocke.

Nirvana da karışımdır. Tek başına Nirvana çok yoğun ve ağırdır. Kullandığınız kadar güzel olmuyor tek çalışıldığında.

tunucef12

Hocam dinlenmenin bir sonu veya vakti yok. Şişedeki eksilmeye göre (hava miktarı), eskimeye göre, beklediği hava koşullarına göre bile ürün değişebiliyor. Her zaman eskiyen koku daha net ve güçlü olur. Bunun aksi olmaz. Açık veya orjinal fark etmez. Parfüm eskidikçe değişir.

1 haftalık 1 günlükten. 1 yıllık 3 aylıktan güzeldir. 5 yıllık kokulardan bahsedenler çıkıyor bazen. Ben görmedim o kadar eskilerini :) tahmin edebiliyorum ama.

Edit: SN:xxxxx tarihi ürünün hazırlanış tarihidir, şişelenme değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 19 Haziran 2019; 3:46:44 >
    Teşekkürler hocam, fazlasıyla yardımcı oldu şimdi daha net anladım. Kokular ise şu an 7-8 günlük dahi çok güzel bu seviyede kaliteli yaptığınız için ayrıca sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: @kzynp_cnk

Arkadaşlar merhaba esmer tenli biriyim erkek kokusu olarak yaz aylarında kalıcı dikkat çekici şekerli olmayan parfüm tavsiyeniz nedir
    Hermes düşünüyorum

Birde blue de Chanel orjinal kullandım çok iyi bir koku
    Tutaste nasıldır
    Bleu De Chanel benim favori parfümlerimden biridir. Yıllarca EDT versiyonunun orijinalini kullanmış birisi olarak Tutaste'nin güncel versiyonunu orijinal şişemle yanyana deneyip birebir benzer olduğunu görünce elimdeki 150ml orijinal şişeyi kokuyorum forumunda sattım ve 7 şişe Tutaste aldım :D Piyasadaki hiçbir açık parfüm firmasında bu kadar iyisi yok, net.
  • creed aventus ve lacoste redin yanına önereceğiniz yazlık fresh koku varmı ?
  • Eser bey ile ilk alış verişim müşterisine değer veren bir esnaf ticaretinden çok memnun kaldığımı söylemem gerek, havale ile yaptığım ödemede fazla miktarı bana geri iade eden ve pazar günü olmasına rağmen babalar günü nedeni ile teslimat yapan yurtiçi kargoya da eser beyede çok teşekkürler ederim. Satışlarında başarılar dilerim.
  • Arkadaşlar daha önce lacoste red kullandım yine almak istiyorum ama lacoste white da tavsiye eden olmuş onu daha önce hiç kullanmadım.
    Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    15 ml olarak aldığınız aventus muhtemelen prive ananas aventus. 15 ml yok artık hepsi 50 ml. Deluxe ler normal listeye girdiler, esans kalitesinde değişiklik olmadı sanırsam.

• izmir içi alınır [ES1]

• Paco Rabanne - Olympea [OLY] stoklarınızda mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjMk

Eser bey ile ilk alış verişim müşterisine değer veren bir esnaf ticaretinden çok memnun kaldığımı söylemem gerek, havale ile yaptığım ödemede fazla miktarı bana geri iade eden ve pazar günü olmasına rağmen babalar günü nedeni ile teslimat yapan yurtiçi kargoya da eser beyede çok teşekkürler ederim. Satışlarında başarılar dilerim.
    Eser hocam Türkiye standartlarının çok üstünde bir esnaf. Bakın ekşisözlük gibi hiçbir şeyi beğenmemeleriyle nam salmış bir platformda bile onlarca güzel yorum almış.

• ynsdrn kullanıcısına yanıt
    212 vip, sauvage, black code.

• Fico Di Amalfi aldım babama, ikimiz de bayıldık :) (İncir sevmememe rağmen)

Yaz için daha özel parfüm arayanlar ve niş parfüm isteyenler için uygun, her gün kullanılabilir. İncir ve incir yaprağı teması ağır basan, diğer yazlıklara nazaran daha ilginç bir parfüm. +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 19 Haziran 2019; 16:20:46 >
  • 
Sayfa: önceki 21992200220122022203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.