Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2017. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler başka tavsiye varsa onlarıda listeme ekliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretariat

Tarzınıza saygı duyulur tabide Rochas ve Dior homme intense çok alakasız. Dior homme intese parfüm dünyasının mihenk taşlarından birisidir bana göre.Ha birde Eserin son yaptığı prive Dhi orjinalinden ne bir eksik ne bir fazla müthiş olmuş. Aventus sevip invictus beğenirmisiniz bilemedim şahsen ben Aventus aşığı olarak invictus sevmiyorum belki siz sevebilirsiniz.
    Dün arkadaşa yazmıştım koku gitgide açılıyor diye. şu an tekrardan kokladım ilk sıktığım anda ki parfüm ile alakası yok diyebilirim. ilk sıktığımda öyle bir izlenim almıştım ama şu an gerçekten rochas tan farklı olduğunu anladım. invectus konusunda da yorumunuz için teşekkürler. vazgeçmiştim zaten. aventusa devam :)
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Yola çıktığının 2.günü teslim ediliyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

30 Martta listeye eklenecek ürünler

Kilian intoxicated

Mfk aqua celestia / Unisex

Mfk Baccarat Rouge Extrait

T.Mugler Pure Havane

Tam tarih veremeyeceğim, Nisan içinde gelecek ürünler:

Cdg wonderwood

TF Ombre Leather

Arkadaşlar bu cumartesi günü kargolama olmayacak. Erteleyenler lütfen bugün siparişlerini geçsinler.

Hayırlı geceler dilerim.
    MAISON FRANCIS KURKDJIAN & Aqua Celestia

Parfümün içeriği efsane gibi duruyor :) Sanırım ikinci siparişim bu yönde olacak.
  • Parfümler geldi teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco Rabanne - iNViCTUS / Jean Paul Gaultier - Le Male [JPG]

Merhaba arkadaşlar bu havalar ve gelecek havaları göz önünde bulundurursak hangisini almamı tavsiye edersiniz ? Sipariş vericem bugün çünkü ? Genelde derslerim ikinci öğretim olduğu için öğleden sonra daha çok dışarda bulunuyorum üniversitede
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    invictus bence bahara daha uygun. le male bayabilir biraz
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    birbiri tarzında kokular hepsi hocam hepsini listeye ekleyemeyin bence :
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    tamam usta sizsiniz çok anlamıyorum ama bu iki koku arasında kalmıştım.Özellikle gençler invictusu baya beğeniyormuş
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Neler aldınız? Kullandıkça buraya yorumlarsınız umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia_

Neler aldınız? Kullandıkça buraya yorumlarsınız umarım.
    Hugo Boss - Bottled Night [NYT]
    Creed - Aventus [CRD]
    Serge Lutens - Ambre Sultan (Layt versiyon) UNiSEX [SUL]
    Tom Ford - Tobacco Vanillie [TBC]
    Tom Ford - Tuscan Leather [TSC]
    Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]
    Dior - Sauvage [SVG]

Daha önce bunları hiç kullanmamıştım.

TSC denedim çok ağır geldi bana bir daha almam herhalde.
    Aventus u oğlumda denedim çok iyi. Mutlaka tekrar alırım. Diğerlerine bakmadım henüz.

• Merhaba arkadaşlar Kışlık parfüm için elimde orjinal 2013 üretimi DHİ ve costume national homme var . DHİ i artık sıkmaya kıyamıyorum :)) Kış için tutaste normal DHİ mi alsam yoksa prive serisi mi ? ayrıca yazlık için Aventus dumansı , Nautica voyage düşündüm sizinde kesin listenizde bulunsun dediğiniz yayılımı güçlü önerilerinizi bekliyorum.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Edrmz

Merhaba arkadaşlar Kışlık parfüm için elimde orjinal 2013 üretimi DHİ ve costume national homme var . DHİ i artık sıkmaya kıyamıyorum :)) Kış için tutaste normal DHİ mi alsam yoksa prive serisi mi ? ayrıca yazlık için Aventus dumansı , Nautica voyage düşündüm sizinde kesin listenizde bulunsun dediğiniz yayılımı güçlü önerilerinizi bekliyorum.Saygılar
    hem dhi nin en iyi batchlerinden birisini kullaniyorsunuz, hem de prive mi normal mi diye ikilemde kaliyorsunuz.. cok tuhaf geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 22 Şubat 2019; 20:18:1 >
  • Dhi prive sizi fersah fersah tatmin edecektir. Orijinale çuvalla para vermenize gerek yok. Eser Abi sağ olsun.

• merhaba versace eros flame ve bvlgari man wood essence in gelme ihtimali var mı
  • Mavi'nin Dark Soul kokusu Dior Sauvge'in klonu belirtmek istedim.
    Fiyatı 80 lira civarı.
  • Dhi Prive 7 stokta yok görünüyor Eser beyden ilk alışverişim olacak

• Dior hazır hocam da burada düzenlemeyi unutmuşum. Ben de 2013 batchı var, artık beklemekten armutu turşuya dönmüş halde. 2015 de aynı sekilde. Bence güncellemenin vakti gelmiş :)

pisseq

Hocam şu sıra gökten doğal hammadde yağsa yine yapamam sanırım. Elimdeki ürünleri halledecek vakit bile yok. Aştık yine sınırı.
  • Bugun İstanbul ici bir buluşma yaptik arkadaslarla. Herkes denemek istedigi parfumleri aldı ve toplu bir split yaptık. (36 parfumdu sanırım inanilmaz)

Denememiz icin ilerde listeye gelecek baccarat extrait ürününude yollamis eser hocam. Beymende hem orjinalini hem tutastesini inceleme fırsatı bulduk mükemmel benzerlik ve kalite konusunda hemfikir olduk,
    Sağlam bir ürün geliyor sevenler için.

Keza memo irish leather da denedik daha oncede denemisligimiz vardı ayirt etmek neredeyse mümkün değil orjinalinden bunda da hemfikir olduk.

• Istanblue bulusmalarimiz guzel de the one edp, issey nuit edp, gerci edpler cikmayabiliyo ama luzi reyisden en azindan fiyati makbul cikarsa bi narciso, kilian smoke for soul 10 numara olur, bunlar belki tutmaz ama genel begeni ama farklilik yaratan hafif karanlik yumusak gece kokularindan roberto cavalli uomo listeye guzel olur. Bu arada kilian intoxicated gelmesi cok iyi olmus A*Menin torpulu hali gibi hatirliyorum bu kokuyu ismini karistirmadiysam. Begeni de cok alir. Daha zor kokulardan kilian black phantom ve love of art serisiydi adi sanirim criminal of love kokusu da cok iyi. Ombre leather da yine ayri guzel gelmesi hos oldu. Ama genel begeni satacak tip kokulardan roberto uomo dusunulebilir

• 
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.