Bildirim
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2018. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Ben. Kutuları elbet lazım oluyor, bavulda falan taşırken. Fakat kutuda kullanmamın en temel sebebi; ışık almaması, nem ve sıcak görmemesi. Parfümü muhafaza etmek en önemli şeylerden biri. Kokusunu korumak, bozulmaması ve ömrünü uzun tutmak adına.
Kutu üstüne, parfüm isminin kısaltmasını yazıyorum ayrıca, ayırabilmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 23 Şubat 2019; 9:38:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aha aynı ben,
Hatta takaslayinca arkadaşlar ya kutunu al istersen ben de yok diye, serzenişte bulunuyor.
Yeni beyaz kutular da çok şık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dior homme prive
Aventus prive
312PJ4297A siparişi verildi bu haftaki testeriniz ne olacak Eser bey malum önümüz İlkbahar - yaz ona göre testerler gönderilse aslında fena olmaz 😊
Evet kutu üstünde ismi yazsa güzel olur. Kodu da olabilir.
Ankara içi takas yapacak varsa pm den mesaj atabilir -
Kargom bugün geldi, muazzam bi titizlikle karşılaştım. Doldurma parfüm mü aldım, orijinal parfüm mü aldım belli değil... Kendinizi gerçekten özel hissediyorsunuz :) Paketleme ayrı güzel, kutular ayrı güzel, şişeler apayrı güzel, hele bi Prive şişesi var ki birine hediye etseniz orijinal parfüm sanır :) Öncelikle işini böyle güzel yaptığın için, müşterine değer verdiğin için sana çok teşekkür ediyorum Eser kardeşim, her kuruşumuz helali hoş olsun!
Gelelim parfümlere, 3 numara hariç hepsinin orijinallerini bizzat kullanıp, bildiğim için ona göre yorum yapıyorum;
1- Dior Homme Intense Prive: Bu kokuyu bilen biliyor zaten, üzerine ekstra konuşmama gerek yok. Normalde burada "orijinaliyle nerdeyse birebir" tanımını kullanmıştım ama editleme ihtiyacı hissettim. Aradan belli bi zaman geçince açılıştaki o ruj, o makyaj çantası kokusunun hala baskın olduğunu farkettim. Orijinalinde bu ruj kokusu yavaş yavaş yerini daha tatlı bir kokuya bırakıyor. Prive'da ise o tatlı koku derinlerde kalıyor, keşke bir tık daha performanslı olsaymış... Yine de başarılı mı? Kesinlikle! Ama orijinalini kullanan arkadaşların bu farkı göz önünde bulundurarak sipariş vermelerini öneririm.
2- Terre d'Hermes: Bu parfümün uzun süre orijinalini ve doldurma versiyonlarını kullandım. Orijinaline en çok benzeyen Hermes bu oldu benim için! Çok fazla sıkmadım, bi fıs sıkıp kokusuna baktım. Ama belli ki biraz abansam buram buram kokacağım...
3- MAISON FRANCIS KURKDJIAN A La Rose (Bayan): Anneme aldım, gerçekten de tam bir anne kokusu... Ama anneden anneye fark var biraz :) Benim annem 60'lı yaşlarda olmasına rağmen, oldukça bakımlı, kendine dikkat eden, süsünü püsünü eksik etmeyen hayat dolu biri. Bir dahaki siparişimde daha iddialı bir parfüm seçimi yapacağım, A La Rose biraz daha günlük bir koku. Tertemiz, ferah, adında da anlaşılacağı gibi buram buram gül kokan bir koku. Orta yaşlarda bir bayan için günlük, temiz, hafif bir koku arıyorsanız tavsiyemdir. Performans ve yayılımı da oldukça iyi, annem 2-3 fıs sıkmasına rağmen ev gül bahçesi gibi kokuyor şuan :)
4- Dior Sauvage: Orijinalinde ufacık bir şey eksikmiş de, Eser o eksiği bulup parfümü kusursuz bir hale getirmiş gibi... Bende orijinali var diye babama almıştım, bir dahaki siparişimde kendime de bir adet alacağım. Koku tam bir performans canavarı, bileğime sıktım, Dior Homme Intense Prive'ı bile bastırıp burnuma burnuma geliyor. Ki burnum Dior Sauvage kokusuna alışkan olmasına rağmen :) EDT tadında ama EDP yoğunluğunda bir Sauvage olmuş...
5- Tom Ford Noir Extreme: Bu kokunun orijinalini bilen bilir, farklı bir kokudur, güzel ama zor bir kokudur; %80-85 benzese işimi görür diyorken, abartmıyorum %99'luk bir benzerlik söz konusu... %1 de nezaket payı bırakıyım dedim :) tek kelime ile BA-YIL-DIM! Bu kokuyu maalesef ki yeni keşfettim, çok ama çok sevdim! Paraya kıyıp orijinalini alacaktım ki şimdilik gerek kalmadı, kısa vadede performans ve yayılımı da baya başarılı; bileğinizi burnunuza getirmeden, koku kendi geliyorsa o parfüm olmuştur. Bu da öyle bir parfüm!
Genel itibariyle alışverişimden çok memnun kaldım. Tabii ki sonuç itibariyle orijinal parfüm sipariş etmiyoruz, yayılım ve performans konusunda illa ki ufak tefek sıkıntılar çıkacaktır ama benzerlik konusunda Tutaste'ye kesinlikle kefilim, Eser çözmüş bu işi! Buradaki bazı yorumlara ister istemez biraz abartı gözüyle bakıyordum ama mahçup oldum, şimdi hak veriyorum. İşini güzel yapan bir insan, parfüm seven güzel insanlar ve mis gibi kokan güzel bir konu... Daha nolsun :)
EDIT: Saatler sonrası kullanım neticesinde ufak tefek düzeltmeler yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 23 Şubat 2019; 22:20:5 > -
En son üretimlerin kapak üzerinde ve şişe yanında kısaltmaları oluyor zaten hocam. Dolapta kutular ciddi anlamda yer kapladığı için bende poşetleyip kaldırdım bir çöp poşetinden fazla vardır kutusu :) Tatil zamanı güzel oluyor zarar görmemesi açısından..
Dior Feve Delicieuse diyerek forumun orta yerine bir bomba bırakıp çıkıyorum :))
İsteyenler beğensin mesajı :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 23 Şubat 2019; 19:48:9 >
keşkeee :) -
Eser Bey siteden 384VA4659U sipariş kodlu geçtim. Hayırlı işlerin olsun. -
Kalicilik? Kac mililitre?
Bimdeki fresh koku da sauvage ama o kadar iyi degil :D
451HA9689G Bir sipariş daha geçtim bunlar da benim için :) Denemek için sabırsızlanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: fagesfake
Eser Bey siteden 384VA4659U sipariş kodlu geçtim. Hayırlı işlerin olsun. -
Sauvage isteyen tutaste alsın geçsin.Elimde oriinal tester var.Daha once de belirtmiştim.Listedeki benzerligi en iyi parfumlerin basinda
Herkese merhabalar öncellikle , bahar/yaz için bir parfüm arayışı içerisindeyim önerebileceğiniz fresh kokular var mıdır acaba tutasteden. Aslında aventus almak gibi bir planım var hangi aventusu önerirsiniz bunun için nirvana mı yoksa diğerleride işimi görür mü. Diğer parfüm önerilerinizede açığım teşekkürler herkese -
Bim'de Kırmızı Slazenger'i denedim, Rochas Man'in klonu yanılmıyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 23 Şubat 2019; 22:3:39 >
Aventus
Sauvage
Bayilikler verilsin artık. -
Chanel blue ya da sauvage tam ilkbaharlık.Aventusu yeni deneyecekseniz prive ananas öneririm.Nirvana için direk riske girmeyin kokuyu bilmiyorsanız
direkt orijinal aventus kokusunu bilmiyorum fakat zaradaki vibrant klonunu denemiştim daha önce , sauvage ı yazın da kullanabilir miyim acaba çok ağır kaçar mı , cevaplarınız için teşekkürler bu arada
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X