Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2016. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarzınıza saygı duyulur tabide Rochas ve Dior homme intense çok alakasız. Dior homme intese parfüm dünyasının mihenk taşlarından birisidir bana göre.Ha birde Eserin son yaptığı prive Dhi orjinalinden ne bir eksik ne bir fazla müthiş olmuş. Aventus sevip invictus beğenirmisiniz bilemedim şahsen ben Aventus aşığı olarak invictus sevmiyorum belki siz sevebilirsiniz.
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Hocam kalıcılık ve farkedilirlik açısından size ilk söyleyebileceğim bahar mevsimine daha uygun Comme des Garcons 2 sonrasında kış için Herod harika bir seçimdir. Aventus'a gelince bütceniz var ise Nirvana alın Zirvede başlayıp zirvede bırakın:) İnvictusta fazlasıyla kalıcı ve farkedilir . Royal Vintage Aventus ile aynı segmentte Royal vintage kullanıcaksanız orjinal bulun kullanın yoksa direk Nirvana alın bence Royal vintage'i eleyin Nirvana alırsanız. Kirke'de farkedilirlik açısından iyidir ve yoğun bir kokudur. Bvlgari Pour Homme temiz sabunsu tam beyefendi kokusu Creed Git yeşil bir koku biraz daha traş kolonyası tarzında en azından bana hep öyle gelmiştir cool water ile beraber fazlasıyla sabunsu geliyorlar ben sevmiyorum.Straight to Heaven içki temalı bir koku ama bu sizi korkutmasın ağır değil çok ta kaliteli yalnız kalıcılığı bende çok uzun sürmüyor ama seviyorum tabi daha çok kış için öneriyorum birde bahar akşamları güzel olur.
    Nirvana
    Commes des Garcons 2
    Herod
    Gucci Pour homme 2
    Creed Neroli Sauvage
    Straight to Heaven
    Dior Homme intense Prive
    size önerebileceğim parfümlerdir. Tabi bunlar benim nacizane fikirlerim.
  • Herod un kıymeti sonunda forumda anlaşıldı ya valla sevindim. Vişne kokusu sevenlere carolina herrera ch tavsiye ederim herod vişneli puroysa ch vişne reçelidir bu arada irish leather çok çok övülüyor çok çok iyi bir parfümsever arkadaşım çok benzediğini söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul’a kargo kaç gunde geliyor arkadaslar, ilk siparisim ve Yurtici Kargo tahmini teslim tarihini 25 Subat olarak gosteriyor :)

Ben de şöyle bi sipariş listesi verdim bu arada;

1- Dior Sauvage
    2- Terre d’Hermes
    3- Tom Ford Noir Extreme (Herod siparişimi bir dahakine vericem)
    4 - A La Rose
    5- Dior Homme Intense Prive

A La Rose hariç ürünlerin orijinallerini biliyorum, hatta Dior Sauvage’ı halen kullanıyorum. Güze bi inceleme yaparım. Bu arada A La Rose’u annem için aldım, kendisi çiçeksi kokuları çok seviyor. A La Rose’u kullananların yorumlarını alabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligi takım oyuncularını sıralamışsın hocam, şu liste elinde olup başka parfüm arayan macera arar 😜 :D

• Siparis gectim bakalim tester da gelirse ona gore baska parfumlerde alabilirim tesekkurler

• dreamnight19 kullanıcısına yanıt
    tek isteğim kaldı dg- light blue intense kokusun çok seviyorum ve aquatic olmasına rağmen kıyafetimden çıkmıyor kokusu ilginç şekilde
  • tavsiye edebilceğiniz kokular varmı spor kalıcı bahar kokusu
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    armani d'aromes
  • PDM-Herod ve Straight To Heaven gibi kaliteli, gurme ve niş kokular grubuna giren parfümlere örnekler verebilir misiniz rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 21 Şubat 2019; 23:30:35 >
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    Ben burberry classice de benzetiyorum
    Hatta aqua di parma toscana var orjinal ona da benziyor.

• dreamnight19 kullanıcısına yanıt
    Ha ha ha hocam bunlarla beraber 107 olacak parfüm sayım.Maceralara doyamayanlardanım:)Macerayı Seven Adam:))

• ero158 kullanıcısına yanıt
    İkisine de sahibim, bir de Chergui aldım geçen haftalarda. Hala kokuyu deneme/tanıma sürecindeyim. İlk başlarda sütlü ballı bir koku alırken zamanla kokunun çoğu ayrıntısını algılayabildim. Gerçekten bir başyapıt tek kelime ile... Koku tecrübesi olmayana tatlı bir koku gibi gelebilir onun için onlara hiç tavsiye etmiyorum. Ama kokularla içli dışlı olan, listeyi neredeyse tamamen denemiş tecrübeli burunlara bu kokuyu şiddetle tavsiye ediyorum. Eser hocam zamanında bu koku hakkında; orijinalini rafa kaldırın süs olarak dursun, Chergui'yi artık bol bol sıkabileceksiniz demişti hiç unutmam. Onun için orjinalinden bir farkı olmadığından da emin olabilirsiniz. Eser hocamın sözü senet niteliğindedir.

• kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    Ne ara elime geçti hocam

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    1 günde ulaştırıyo eser hocam, hızlı bu aralar kendileri
  • 30 Martta listeye eklenecek ürünler

Kilian intoxicated

Mfk aqua celestia / Unisex

Mfk Baccarat Rouge Extrait

T.Mugler Pure Havane

Tam tarih veremeyeceğim, Nisan içinde gelecek ürünler:

Cdg wonderwood

TF Ombre Leather

Arkadaşlar bu cumartesi günü kargolama olmayacak. Erteleyenler lütfen bugün siparişlerini geçsinler.

Hayırlı geceler dilerim.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Geliyor gönlümün efendisi Havaneeeyy

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

30 Martta listeye eklenecek ürünler

Kilian intoxicated

T.Mugler Pure Havane

Cdg wonderwood

TF Ombre Leather

Arkadaşlar bu cumartesi günü kargolama olmayacak. Erteleyenler lütfen bugün siparişlerini geçsinler.

Hayırlı geceler dilerim.
    Ombre leather beklediğim bir parfümdü, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

30 Martta listeye eklenecek ürünler

Kilian intoxicated

T.Mugler Pure Havane

Cdg wonderwood

TF Ombre Leather

Hayırlı geceler dilerim.
    Eskiden dert yanıyorduk liste yetmiyor diye şimdi listeye yetişemiyoruz ;)

• Eser Bey’den Armani She ve Armani He alıp kullanan var mı? Orjinale göre büyük fark bulunuyor mu? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.