Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1902. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.054
Favori
8.510.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı öneriden banada lazım. :) Kışlık kalıcılıgı ve farkedilebilirği yüksek bi koku onerısı varsa alabilirim,sadece Prive No.1 - Aventus (Ananas) denedim koku olarak çok beğendim ilk sıktığım 30-40 dakika farkedilebilirlik de iyi fakat , kalıcılık konusunda memnun kalmadım.
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Ananas kışa çok hafif kalır.Dumansı olanı deneyebilirsiniz daha kalici.Odunsu olarak sauvage olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Ananas kışa çok hafif kalır.Dumansı olanı deneyebilirsiniz daha kalici.Odunsu olarak sauvage olabilir
    Hocam yapmayın Dior Savauge’neresi odunsu:)

• Sipariş vericem karar veremiyorum aslında Prive No.2 (Chergui) çok merak ediyorum internette orjinali hakkında çok değişik yorumlar okudum, da fazla riskli bi seçim olacak gibi oda parfümüm kalmadı bide beğenmessek sıkıntı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Koku profilleri o kadar farklı ki..Yaşınızı,hangi mevsime ve hangi ortamda(iş,okul vs) kullanacağızı yazarsanız daha rahat yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    28 yaşındayım spor giyinmeyi seviyorum sosyal hayatımda ancak çalışırken klasik diyeblirim.Onun için koku profilleri de farklı özel hayatla, iş hayatında farklı tercihler yapıyorum.

Buğday tenliyim ve bende kalıcı olmayan kokular oldu daha önce denediğim mesela Paco Rabanne iNViCTUS , Blue De Chanel, Hugo Boss Bottled İntense, Terre D'Hermes ( sıktığım zaman çok beğenen oldu ama bana çok ağır geliyor kokusu tercih etmiyorum onun için ve kalıcılık tatmin etmedi ) , Parfums De Marley HEROD, Nautica For Men ( Kokuyu beğendim ancak kalıcılık aşırı düşük ), Joop Homme ( Hiç beğenmediğim koku diyeblirim ).
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla yoğun parfümlerle pek aranız yok.Size Dior Savauge,Aquo di Gio profumo ve Versace Dylan Blue ,önerebilirim.Bunları hem işyerinizde hem de özel hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.İş için yine Prada L’homme iyi bir seçenek.Özel hayat için Dolce Gabanna The One ve La Nuit de L’homme baharatlı ancak çok yoğun olmayan genel beğeniye oldukça uygun parfümler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Anladığım kadarıyla yoğun parfümlerle pek aranız yok.Size Dior Savauge,Aquo di Gio profumo ve Versace Dylan Blue ,önerebilirim.Bunları hem işyerinizde hem de özel hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.İş için yine Prada L’homme iyi bir seçenek.Özel hayat için Dolce Gabanna The One ve La Nuit de L’homme baharatlı ancak çok yoğun olmayan genel beğeniye oldukça uygun parfümler.
    Çok teşekkürler cevap için.

Çok övülen Saavauge deneme zamanım geldi sanırım.

Prada ve Dolce Gabanna deneyeceğim
  • Benim de peder beyde blue de chanel vardı beğenirdim. Tutaste versiyonunda açılışı daha sert geldi bana. Bendeki mi böyle bilmiyorum, yaz ortası almıştım. biberden gelen o acılık baharat çok daha baskın gibi geliyor bana. Orjinalde daha yumuşaktı. Fiyatına göre memnunum ama arada sıkıyorum
    buyukbang hocam birebir diyor. batch farkı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRR TOLKIEN

Benim de peder beyde blue de chanel vardı beğenirdim. Tutaste versiyonunda açılışı daha sert geldi bana. Bendeki mi böyle bilmiyorum, yaz ortası almıştım. biberden gelen o acılık baharat çok daha baskın gibi geliyor bana. Orjinalde daha yumuşaktı. Fiyatına göre memnunum ama arada sıkıyorum
    buyukbang hocam birebir diyor. batch farkı mı acaba?
    Kazandan kazana farklar olabilir. Ben bir sene önceki halini denemiştim, orijşnale devam demiştim. Güncel haline bayıldım, beni orijinali satmaya itti 😁 Elinizdeki üç aydan yeni değilse bence şu anki halini alıp deneyin derim.

• Yılbaşı kampanyası olacak mı acaba?

• Dün akşam TF Noir Pour Femme ve Noir Extreme denedim (orijinallerini). Noir Extreme'deki baharat notasını Spicebomb'a benzettim ve Noir Pour Femme ne kadar kadın parfümü olarak adlandırılsa da Extreme'den daha maskülen geldi bana. İkisi benzer parfümler ama Pour Femme'de daha yumuşak baharat var ve bilmediğim bir nota (fragrantica'ya baktığımda kulfi olduğunu düşünüyorum)Extreme'e göre daha maskülen ve karanlık yapmış kokuyu. Tek kullanımda bilemem ama iki bileğinize sıkıp karşılaştırdığınızda Pour Femme, Extreme'e göre daha gizemli, egzotik ve maskülen kalıyor. Yayılım ve kalıcılık konusunda yorum yapamayacağım, tek fıs ve 6-8 fıs arasında çok fark olacaktır.
    Eser Bey siz de denerseniz Noir Pour Femme de unisex olarak listede yerini almalı bence.
  • JRR TOLKIEN kullanıcısına yanıt
    Ufak bir düzenleme ile şuan daha iyi halde hocam.
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    Sauvagei denemek istiyorsanız bimde satılan yeşil şişeli fresh yazan kokuyu deneyebilirsiniz.

• Gucci porhomme 2 . Afgano. Sauvage

• 1 ADET Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]
    1 ADET Terre D'Hermes [HRM]
    1 ADET Dior - Fahrenheit [FHR]
    1 ADET Chloe Love [CHL]
    1 ADET Yves Saint Laurent - Black Opium [Opiu]
    1 ADET Calvin Klein - Euphoria [EU2] - BAYAN
    1 ADET Dior - JOY [JOY]
    1 ADET manifesto [MFS]

siparişi verildi teşekkürler tekrar tekrar
  • İstanbul içi son kalan takaslık parfümlerim..

Joop! - Homme [JUP] 35 ml

Creed - Original Vetiver 20 ml

Aradıklarım : CH Men Prive, Yeni Herod, Xeryus Rouge, Armani Black Code ve Aromes, Velvet Orchid dışında bütün Tom Ford parfümleri..
  • 212 sexy men

Black lexces takaslıktır doluluk oranları fulldür

• Takaslık % 100 dior - fahrenheit ve dior homme parfum (layt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamnight19 -- 20 Aralık 2018; 11:44:26 >
  • İlk siparişimi az evvel girdim. Biraz rastgele seçimler yaptım, yorumumu yazarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni gelenlerden CK One tarz olarak bana uymasa da fresh sevenler için oldukça iyi bir parfüm olmuş.. Code Profumo için de
    Armani You nun biraz daha az baharatlısı demek yanlış olmaz sanırım. Genç yaştakiler için iyi bir parfüm gibi gözüküyor. Uzman değilim bu arada :)
  • 
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.