Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1800. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17981799180018011802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün elime ulaşan sth prive yorumum şöyle; Aventus'a benzetenlere hak veriyorum. Esansların saf halini bilmediğim için bu baskın notayı deri olarak yorumluyorum çünkü bana deri hissiyatı veriyor. Bu koku Aventus'un ananas, bergamot gibi meyve notalarının çıkartılmış ve bu (bana deri hissiyatı veren) notanın 3'e katlanmış hali gibi geldi. Aventus'un kalite kokmasına neden olan nota budur bence. Beğenene boyun yalatır :), beğenmeyene baş ağrısı yapar. Şunu net söyleyebilirim ki Aventus'u beğenmeyen bu kokudan uzak dursun. Benim için ise harika bir koku çünkü Aventus'un bu notası daha baskın olsaymış diye düşünüyordum normalde. Tam da aklımdan geçen koku olmuş. Buram buram kalite ve beyefindilik kokan bu parfümü uygun kıyafetle taşımak çok önemli. Spor kıyafetle kokunun etkisi ters teper büyük ihtimalle. Gömlek ve deri ceketle de harika uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Yine bugün elime ulaşan Chergui için yorumum; Black Orchid sevmeyenler uzak dursun, sevenler gözü kapalı alabilir. Sth yanında sönük kaldı tabii. Soğuk havalar için ağır ve tatlı bir unisex parfüm diyebiliriz.

Tester gelen Eau De Memo: L'eau D'issey ve limon kolonyası karışımı. Limon baskın hâli.
  • Sth ile birlikte bence listenin yeni yıldızlarından yenilenmiş Terre hermes var.

Biraz bahsedeyim.

Parfumun ana notalari portakal, greyfurt, vetiver.

Koku ilk sıkıldığında cok dogal bir portakal kokusuyla açılıyor, ardından ona vetiver ve greyfurt eşlik ediyor. Ayni zamanda bunlarin hepsinin temiz bir toprak uzerinde koktugunu düşünün. Zaten terre hermesin anlami hermesin toprağı demekmis.Parfumde kullanılan iso e super boyle bir hava veriyor. Temiz toprak kokusu bence herkesde farklı duygular uyandırabilecek bir koku bu yuzden karakterlstik bir yapi sağlıyor diger turunç ve vetiver parfumlerinden ayırıyor hermesi. Karakteristik bir yapı uyandırıyor demişken bu parfumun resmi olsa herhalde temiz toprak üzerine düşmüş solmuş bir yaprak olurdu.En azından ben öyle düşünüyorum.

4 mevsime uygun, cok sicak yaz ve cok soğuk kis günleri dışında her zaman kullanılabilir.

Bir güzel haberde orjinale olan benzerligi farkli yerlerden aldiginiz iki orjinal sise arasinda olacak farktan daha fazla bir fark yok diyebilirim orjinali ile arasında.Eski hermeste iyiydi ama beni kullandirtacakk kadar cezbetmiyordu. Bu yenilenme ile beraber benimde favorilerim arasına girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eserbey indirim düşünmüyormusunuz bari 7 liyi 8 yapın aynı fiyata
  • Memo kullanmadım çok merak ediyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim? Neye benziyor koku vs

• STH geldi

Tatlı kokulardan fersah fersah uzak ama tatlı da bir koku.

Hafif yalnız bir yandan çok sert de bir koku.

Çok değişik duygular yaşadım :) İlk denemeler yanıltıcı olur tabi. Kullandıkça birşeyler karalarım buraya.

Teşekkürler Eser hocam :)

• sth normal olanini aldim ancak bana pek hitap eden bir koku degil takas yapabilirim

• Aventus ve Fuel For Life bağımlısı biri olarak bu defa farklı kokular denemek istedim. Jubi, Herod ve Dior Homme İntense sipariş verdim sonbahar-kışta kullanacağım. FFL'siz yapamadım yine.
    Fikrinizi almak isterim parfüm seçimim hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Memo kullanmadım çok merak ediyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim? Neye benziyor koku vs
    Koku bire bir bu dostum :) bire bir.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQUP9A6QW5sabyscW2xJFQhlyr4fvlJYwJmGeQERIKKhBQLFxJf

İşin güzel tarafı bu şampuanı kullanıp dışarıya çıkarken bu parfümü de sıkınca gün boyu tertemiz hissedeceksin. Şiddetle tavsiye ediyorum. Koku yeşil çay ve limon yani cidden muhteşem bir koku baymayan bir yapısı var unisex kesinlikle. Eau de memo çok ama çok temiz hissettiren bir koku bayıldım. Kokuyu denemek isteyen gitsin markette bu şampuanın kapağını açıp koklasın beğenirse direkt sipariş geçsin.

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Merhabala deri temalı parfüm değil mi? Limon olacağını sanmıyorum hiç fragranticada göz attığım sırada yeşilin bol olduğu bir parfüm gördüm. Limon yorumuna rastlamadım ama teşekkürler yinede yorum attığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Merhabala deri temalı parfüm değil mi? Limon olacağını sanmıyorum hiç fragranticada göz attığım sırada yeşilin bol olduğu bir parfüm gördüm. Limon yorumuna rastlamadım ama teşekkürler yinede yorum attığın için.
    Yok değil deri meri yok. Bol sabunlu yeşil çay ile limon karışımı tertemiz bir koku. Linkini attığım şampuanı koklarsan koku o zaten parfümü koklamış gibi olursun. Hatta kullansan daha da iyi anlarsın.

• Acqua di Parma - Fico di Amalfi geçen sene adı çok geçtiğinden not almıştım, şimdi farkettim fragrantica'da "kadın ve erkek için" diye geçiyor, ilk sayfada uni olanlar belirtilmiş ama bunda ibare yoktu sipariş verdim şimdi yolda, umarım kadın parfümü gibi değildir ...
  • Anladım teşekkürler sağol ona benziyorsa gelmez bize Sen öyle deyince aklıma katı bulaşık deterjanı kokusu geldi

@Bayberty Şu ana kadar kokladığım en gerçekci incir temalı parfüm kendisi. Tipik Akdeniz havası var ama son derece realist bir yapıda nasıl diyorsan. Aydın inciri yediysen veya kokladıysan tıpa tıp aynı italyanın köklü kolonya firmasi arada kafası esip böyle parfüm yapmış iyiki yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 20 Ekim 2018; 0:48:0 >
  • Erkek parfüm listesinde kakao kahve çikolata gibi notalara sahip şekerden baymayan ve unisex olmayan hatta masculen olan bir koku var mı?(Pure Havane gibi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aldığım parfümleri bölmek istiyorum ev ve arabaya koymak üzere, elimde orijinal şişeler de var ama kapağını açamıyorum. Bunun bir taktiği var mı ? Tester şişelerini açabildim ama orijinal şişe imkansız gibime geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: COBALT01

Erkek parfüm listesinde kakao kahve çikolata gibi notalara sahip şekerden baymayan ve unisex olmayan hatta masculen olan bir koku var mı?(Pure Havane gibi)
    Aradığın Guerlain lidge ama listede yok :)

• Bazilarinda şırınga yontemi ile çekilebilir youtube da videosu var, ancak atomizer icine fislatipta doldurabilirsiniz.

• MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    Aradığınız fiyatlarda urun satanlar olabilir ancak ben o fiyatlara satamıyorum. Istediğiniz her fiyat onun karşılığında urunler seçmeme neden olur. Bu yüzden iyi mal istiyorsanız indirim degil fiyatın artmasını istemelisiniz.

23 liraya benim sizlere ulaştırmaya çalıştığım mali kardeş kardeşe vermiyor :) ufacık ton farklari için iyi mal peşine koşuyorum. Yine de acik parfum oldugunu unutmayın. Tum şişelere orjinal parfum koysam bu forum koyduğum her fiyata pahali diyecek. 12 kişi de like edecek. :)

• Adam 5 lira olunca zam yapcam mecburum dedi maliyetleri kurtarmıyor dedi uzun zaman 6.5 TL seviyesinde kaldı. Şimdi 5.65. Enflasyon %25 üfe %40. Şimdi ekonomik açıklamalar yapmıyım. Kalitenin bir bedeli vardır kalitesiz ise ucuzun da ucuzu vardır bedelsizdir.

• orjinalde 1 ML 4-5 TL (niş 25 TL'ye kadar çıkıyor)
    eser bey'de 1 ML 50 kuruş, daha ne kadar uygun olabilir ki?
  • Eser hocam dün DHI'yı elime aldım ve test etmeye başladım bugün. Gerçekten 2 hafta daha dinlenmesine gerek varsa bile şu haliyle bile yeterince iyi. Gerçekten çok iyi bir koku olmuş, ayrıca yanında gelen tester içinde teşekkür ederim.
    DHP'yi de ayrı bir heyecanla bekliyorum.

Edit: Tene yakın kalıyor malesef. Ama şunu söylemeliyim ki orjinalinin son reformülasyonlarında performans sorunları varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -QSS- -- 20 Ekim 2018; 14:44:38 >
  • 
Sayfa: önceki 17981799180018011802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.