Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.araskargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgilerimle,
    Eser

ENES A 7320755435383
    GÖKALP Ç 7320755436240
    GÖKHAN Y 7320755437158
    BEKİR B B 7320755429684
    YUNUS A 7320755432441
    CEM S 7320755431805
    EGE A 7320755434235
    ORHAN E T 7320755438790
    GÜRKAN Y 7320755425503
    ÇAĞDAŞ G 7320755426258
    MUSTAFA E E 7320755427225
    KERİM U 7320755428890
    TİMURCAN T 7320755430579
  • Elinizde kullanmadıgınız az veya çok miktarda farketmez, parfüm olup satmak-takas etmek isteyen varsa dm atabilir. Maksat koku deneyip bilgi sahibi olmak.
  • Nislerin arasinda kaybolup giden channel egoiste platinium'u denemeyenlere oneririm. Xeryus tarzindan hoslananlar icin ayni ekol olmasa da erkeksi yonuyle mutlu eder. Kalicilik zaten her zamanki gibi cok iyi ve orjinalini kullananlar benzerlik yonunden fark bulamazlar. Kor alima da uygundur.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara bakarak 'boss vanilyalı - diesel fuel for life - spicebomb - invictus' çeşitlerini beğendim. -genel olarak en çok talep görenlermiş.- yalnız bir kaç yorum daha okudum ve xeryus rogue ve creed aventus kokularının da baya bir beğeneni olduğunu gördüm. siz deneyimli arkadaşlara soruyorum; bana bu 6 çeşit parfümden bir 4'lü set oluşturur musunuz? yalnız hugo boss vanilya kesinlike listeye dahil olsun. teşekkür ederim.
  • Abercrombie -Fierce adı hiç geçmiyo konuda..Deneyenler orjinaliyle benzerliğini kıyaslayabilir mi..
  • Roma parfümü yok mu?
  • Yarin becerebildigim kadariyla Comme Des Garçons - 2 deneyimimi aktaracagim vaktim olursa. Ama kaciran cok uzulur diyorum simdilik baska bir sey de demiyorum. 2 ve 3. Siseleri bile istedim :) ( ya da vazgectim kacirin bana kalsin hepsi) :)

• diesel bad stoklara gelirmi
  • Sipariş verildi, merakla bekliyoruz ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: GullyFoyle

Yarin becerebildigim kadariyla Comme Des Garçons - 2 deneyimimi aktaracagim vaktim olursa. Ama kaciran cok uzulur diyorum simdilik baska bir sey de demiyorum. 2 ve 3. Siseleri bile istedim :) ( ya da vazgectim kacirin bana kalsin hepsi) :)

Mesajinizi bekliyorum hocam :))

• Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)
    Paco Rabanne - iNViCTUS
    Creed - Aventus [CRD] / Delux

Bu üçünü almıştım.Şuan Hugo Boss vanilyalıyı kullanıyorum.Kokusunu beğendim,dün öğlen sıkmıştım bu mesajı yazdığım an itibariyle kokusunu hala üzerimde alıyorum.Şimdilik çok memnunum.

Eser hocam size de ilginiz için teşekkür ederim
  • Bu aralar kullandığım creed original santaldan cok memnunum gerek koku guzelligi gerekse orjinale benzerlik cok iyi. Etraftanda beğenmeyecek nadir çıkar.

Konuda adi fazla geçmediği icin yazmak istedim bilginize :)

• GullyFoyle kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum :)
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Şahsi favorim olmasa da aldığım yorumlar konusunda 1 numara. Bunu kullanırken hiç bir parfümde almadığım tepkiler aldım. Zaten beğenmiştim ama bu yorumlar ile gözümde daha üst sıralara tırmandı.
  • Merhaba herkese. Eser abiden çok alışveriş yaptım ailecek çok memnunuz. Kışlık için tavsiye isteyecektim sizden, 22 yaşındayım. Şu an bitmek üzere olan düz 212 var beğeniyorum gayet. Yazlık olarak beğendiklerim de creed g.i.t, viw issey miyake vardı. Creed avuntusu hiç beğenemedim. Şimdi kış için yeni gelen böyle farklı kokulardan yaşıma göre neleri tavsiye edebilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GullyFoyle

Yarin becerebildigim kadariyla Comme Des Garçons - 2 deneyimimi aktaracagim vaktim olursa. Ama kaciran cok uzulur diyorum simdilik baska bir sey de demiyorum. 2 ve 3. Siseleri bile istedim :) ( ya da vazgectim kacirin bana kalsin hepsi) :)

Merakla bekliyoruz hocam :)
  • invictus

boss vanilya

xeryus rouge

vakko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYavasci kullanıcısına yanıt
    Kardeş tam alacağım parfümleri almışsın, nasıl memnun Musun aventus nasıl? Yorumlarını merak ediyorum

• Bugun Beymen'e gitme fırsatım oldu. Creedleri gorunce hemen test etmek istedim. Aventus , Millesime , Virgin island istedim Eser hocamin o kadar guzel yakalamış ki kokulari gozumu kapatip koklasam Tutaste ile Orjinalini ayirt edemeyebilirim.

Eser hocam ayrica Xerjoff Italica ve PDM Pegasus kokladım, ikisinede aşık oldum. Bunlarin uzun vadede olsa dahi gelme durumu varmidir ?

• Serciob58 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Şimdilik maalesef, ileride yapılacaklar tükenirse bakarız tabi :)

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.