Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer14

esans olarak açık parfüm pıyasasında kıyaslarsak

bargello ıle nasıl kıyaslanır ..onlar da kendı fabrıkasında dolum yapıyorlar

Bargello ile kıyaslamak Tutaste'ye haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

selamlar eser hocam, bu testerlerin valfi normal parfümlerle aynı oranda mı parfüm spreyliyor?

Yarı yarıya yada 3/1 sıkıyor.
  • Parfümün çok anlamam ama bugün Armani - Stronger With You denedim tester olarak harika bir kokusu var tanıtan hatun kalıcılığı olarakta çok iyi oldugunu söyledi orjinalinde suanki 50ml 240 TL idi sanırım eser beyde var yakında görüşmek üzere 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlanıyorsunuz diye söylemek istemedim ama ben de çok sabırlı biri değilim :)

Prada Luna Rossa Extreme 2 ay içinde listemizde olacak.
  • Kargoyu aldım.

Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)

Paco Rabanne - iNViCTUS

dior homme intense

Carolina Herrera - CH MEN Prive

Aldığım parfümler bunlar. İnvictusu nedense hiç sevmedim. Çok ağır bir kokusu var ve keskin. Bunu arkadaşıma hediye ettim. Boss vanilyalıya diyecek sözüm yok resmen insanın kendisini yiyesi geliyor her seferinde CH Men privr invictus kadar olmasada ağır bir parfüm spor kıyafetle gezen biri olarak bana uygun değil sanırım. Daha çok iş adamı kokusu diyebilirim. Dior , diğerlerine göre biraz daha hafif bir koku alt üst notalardan anlamam kısacası parfüm cahiliyim. Bu zamana kadar aldığım parfümleri sayarsam en 3 yaparsak : 1- Diesel - brave ( yumruk ) 2-Hugo Boss - boss vanilyalı 3- Dior home.

Eser bey’e teşekkürler. Bir daha ki alımlarda görüşmek üzere.

• Kargo şu anda elime ulaştı. XER'i koluma sürdüm ama pek onu deneyemedim açıkçası. Çünkü issey Miyake l'eau d'issey'i boynuma bi sıkayım demiştim. Aşık oldum denebilir. Çok beğendim. Buradan sürekli alışveriş yapacağa benziyorum tabii ki diğer kokulara da şans vermek gerek :) Xeryus Rouge'u da daha düzgün bir zamanda denediğimde yazarım :)
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    issey Miyake l'eau d'issey kalıcılığı nedir hocam

• 4 lü siparişim 2 günde istanbulda teslim aldım sorunsuz.

8 adetlik siparişi yakın zamanda geçeceğim öneriniz olursa çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Esmer tenliyim buna göre kalıcılığı olan bi parfüm önerilirse güzel olur. hafif sert kokuları seviyorm
  • 1 Aralık ARAS KARGO takip kodları:

www.araskargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgilerimle,
    Eser

ERCAN C 7320755345191
    MUSTAFA K 7320755347847
    MERT Y 7320755334531
    BAHADIR Y 7320755328205
    İLHAMİ A 7320755333875
    GÖKAY K 7320755335382
    ŞABAN D 7320755336531
    CİHAN M G 7320755337267
    İLHAN K 7320755338344
    HASAN E 7320755339578
    YASİN D 7320755340191
    MEHMET V K 7320755317271
    EREN B 7320755318539
    AKIN K 7320755319874
    MUSTAFA Ö 7320755320865
    BÜNYAMİN A 7320755321846
    MEHMET Ö 7320755325697
    ABDULKERİM K 7320755331798
    MURAT E 7320755327238
    ORHAN G 7320755322813
    YUNUS E M 7320755324315
    MEHMET K 7320755326482
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Hocam parfümü ilk kez denedigim icin. Yaklasik 3 saat once elime gecti. 3 saat once sıktıgım koku hala sanki ilk anki gibi. Ve de almadan biraz bakmistim kalicigini begenmisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Black orchid

Commo des garçons kyoto

İssey miyake

Paco rabenne Black xs

Bunlardan birini alıp denemek istiyorum aslında

Paket olabilir

Parfümden anlamadığım için oluru varmıdır yokmudur onu bilemiyorum bunların kombinasyonunda 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes_19 -- 1 Aralık 2017; 21:14:38 >
  • Armoni Code un kokusu orjinaliyle neredeyse aynı diğer kokular da gayet iyi.

Çabuk gönderim tester biri unisex de diğerini anlayamadık

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    şöyle diyeyim hocam, bir cumartesi sabah sıktım, her zaman 4 fıs sıkarım boyun, göğüs arası ve bilekler. neyse sıktım, sabah tramvaya bindim birisi yanıma gelip parfümün çok güzel hangi parfüm diye sordu, kendisine söyledim neyse güne devam ediyorum, 4-5 saat geçti birine sarıldım senden çok ağır bir parfüm kokusu geliyor dedi (issey miyake'ye ağır diyen kız acaba royal vintage falan görse n'olur), sonra akşam yeniden tramvaya bindim, arkadaş senden çiçek kokusu geliyor dedi. bu süre de 8-10 saat falandı, sonraki gün akşamı (25 saat falan olmuştur) bu sefer bir şey diyen olmadı ama kendi göğsümü kokladığımda hâlâ parfüm kokusunun olduğunu gördüm. değişiklik gösterebilir ama gayet verimliydi bence.

• Değişiklik gösterse de arada uçurum olmaz sanırım

Gayet başarılı kalıcılığı teşekkürler hocam

• cemrek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunlar hocam güle güle kullanın.

Diğer numuneniz şu ürün: Prive no.1 (50ml) ( Creed Aventus ) 50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

esans olarak açık parfüm pıyasasında kıyaslarsak

bargello ıle nasıl kıyaslanır ..onlar da kendı fabrıkasında dolum yapıyorlar

Bargello ile kıyaslamak Tutaste'ye haksızlık olur.

sektörde karlar dehşet derecede

bargello aldı basını gıttı.. bir suru bayılık verdi..

bayıye 11 tl kdv dahıl sısesını verıyor

tek 30 çıft 45 satısı

adam fabrıka da kendı uretıyor.. belkı 3-5 tl malıyetı vardır yoktur 50 ml ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Xeryus rouge:Kışın başyapıtlarından

Le male :şekerli ama baymayan bir yapıda

İnvictus :Söze gerek yok:)

Beğeneceğinizi düşünüyorum bu seçimleri.

Xeryus rogue nasıl bir koku?

• Dün kargom geldi.Black afgano ve by kilian straight to heaven sipariş etmiştim.Yanında 2 adet tester üsürün geldi.Creed aventus prive serisi geldi ve comme des garcons 2 comme des garcons unisex.Ben çok memnun kaldım kokulardan kör alımı yaptım ancak gerçekten farklı kokular arıyordum bu 2 parfümde onları buldum.Creed aventus prive serisi gerçekten parasını hak ediyor çok güzel.Bir dahaki siparişte muhakak düşündüğüm koku.Kollarıma 1 kere sıktım kokulara bakayım diye hala kollarım kokuyor 1 gün geçmesine ragmen.Kıyafette deneme fırsatım olmadı daha teşekkürler...
    Creed aventus prive serisi inanılmaz güzel bir koku fresh diye tabir edebilceğimiz bir koku gibi
    comme des garcons 2 comme des garcons unisex bu kokuda çok güzel
    Black afgano gerçekten farklılık yaratan bir koku kesinlikle kış aylarında kullanılıcak bir koku çok beğendim
    by kilian straight to heaven ise aynı şekilde çok beğenimi kazanıp farklılık yarattı
  • Arkadaşlar bugün Sephora'da Grey Vetiver deneme fırsatı buldum; Orjinaline boşuna para vermeyin Eser'in ürününün kokusu aynı performansı daha iyi :)
  • Öncelikle eser abiye düzgün esnafligi için teşekkür ederim. Parfümler geldi her zamanki gibi çok iyi. Creed aventusla ilgili bir problemim oldu. Kokuyu sıktıktan ilk 15 böyle tuvalet kokusu mu desem alkol kokusu mu desem keskin rahatsız edici değişik bir koku aldım. Belki tester ooldugundandir. Ama daha sonra meyveler ve o dumanimsi koku baskinlasinca inanılmaz bir şeye dönüştü. Bir de xeryus rouge fena olmuş. Baharatli ve onun yanında çürük visne kokusu aldim. Mukemmel . Daha önce sipariş verdim farkli kokuları ama bu kadarını beklemiyordum. Tekrardan teşekkürler kendisine

• 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.