Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

Vakko, Hermes, burberry beat seven birisine öneriniz var mı?

30-35 yaş, klasik-spor karışık giyinen...

Egoiste Platinum Chanel for men vakkoya benzer mi?

Liste oluşturuyoruz, M.emir kör alım olacak, son parfüm karar veremedik.

Bu arada hermes Eser hocamın mükemmel. Orjinalini kullanmadık ama gidip tester denedik, eser hocamın hermesi kadar kalıcı olmadı. Açıkcası Tutaste Hermes daha orjinal

Danger ve costume national homme deneyin derim

Teşekkürler. Costume Nationah Scene intense kullandık, pek memnun kalmadık. Home olanı nasıl acaba
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    israrla söylüyorum invictus'un kokusunu herkes biliyor ancak viW'i çok nadir :)

viW limon ve hindistan cevizi kokuyor ancak duruşu çok klas..
  • Bu akşam listeye Burberry Weekend eklenecek arkadaşlar (bayan)

Hafta sonu da JPG Ultra male eklenecek.

Bilginize.
  • ya bakıyorumda alttaki yorumları görünce bi dur geldi. bütün dolandırıcılar. kullanıcı yorumlarını koyuyoya ::D
  • u9ur10 U kullanıcısına yanıt
    :) 2013 te koymuştum. Hiç dikkatimi çekmemişti, kaldırdım simdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Emir konusunda emin misiniz biraz ağır ve önümüzdeki mevsime çok gitmeyen ve kör alıma kapalı bir kokudur ama

Egoiste platinium çok harika bir seçim onun dışında o yaş grubuna Fahreniht gider

Creed original santal da gider

Hmm.. Şimdi emin olamadım M.Emir için... Aslında aklımda STH vardı, bir sefer koklamıştım, çok beğenmiştim. Ancak Emir hakkındaki olumlu yorumlar neticesinde STH den vazgeçip onu listeye ekledim.

Fahreniht yakın çevrede kullananı çok olduğunu düşünüyorum.

Creede bir bakayım. Teşekkürler.

Emir STH'den daha hafif fakat daha kalıcı bir parfümdür. Sıcak yaz aylarına belki biraz ağır kaçabilir fakat yaz akşamları dahil dört mevsime uygun bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Niş tarzı sevenlerin seveceğini düşündüğüm sıcak öd temalı bir parfüm. Bu benim şahsi fikrim tabi ki. Bulunduğunuz şehirde Harvey&Nichols varsa deneyerek sipariş verebilirsiniz.
  • GoldenApple G kullanıcısına yanıt
    Emir'i çok merak ettiğim için kış listine kör alımla eklemiştim, bana hiç hitap etmedi ve direk hediye ettim.

sanırım hissettiğim adaçayına benzer koku beni rahatsız etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontViper

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Emir konusunda emin misiniz biraz ağır ve önümüzdeki mevsime çok gitmeyen ve kör alıma kapalı bir kokudur ama

Egoiste platinium çok harika bir seçim onun dışında o yaş grubuna Fahreniht gider

Creed original santal da gider

Hmm.. Şimdi emin olamadım M.Emir için... Aslında aklımda STH vardı, bir sefer koklamıştım, çok beğenmiştim. Ancak Emir hakkındaki olumlu yorumlar neticesinde STH den vazgeçip onu listeye ekledim.

Fahreniht yakın çevrede kullananı çok olduğunu düşünüyorum.

Creede bir bakayım. Teşekkürler.

Emir STH'den daha hafif fakat daha kalıcı bir parfümdür. Sıcak yaz aylarına belki biraz ağır kaçabilir fakat yaz akşamları dahil dört mevsime uygun bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Niş tarzı sevenlerin seveceğini düşündüğüm sıcak öd temalı bir parfüm. Bu benim şahsi fikrim tabi ki. Bulunduğunuz şehirde Harvey&Nichols varsa deneyerek sipariş verebilirsiniz.

STH çok mistik ve etkileyici gelmişti, tütsümsü gibi, saatler sonra bile burnumda kokusunu hissetmiştim. Malesef Harvey&Nichols olmadığı için deneyemedim :(
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Hmm... aslında koklayıp almak en güzeli, yahut şansımıza tester gelirse bir sonraki siparişte alınabilir...
  • *Hermes
    *Hermes
    *Costume national Homme
    *Straight to heaven

4 lüyü bu şekilde oluşturdum. Emir den ziyade bildiğimiz STH olsun dedik.
    Costume ise denemeden tavsiye üzerine ekledim.
  • bugün prive 1 aventus sıktım. 2 fıs bileklere 2 fıs boyun yan bölgesine 1 tane boyun ortasına 2 tane de giysimin üzerine. fakat 2 saat sonra koku uçup gitti. bir yerde hata mı yapıyorum?
  • Eser hocam parfümlerim bitti bugün yeni paketi sipariş geçtim.
    Sahibinden üzerinden de mesaj attım, buradan da belirteyim.
    Givenchy - insense Ultramarine [GV]
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]
    Lacoste Red [RED]
    Issey Miyake - Leau Dissey Femme [iSY2] (BAYAN)

Hayırlı işler dilerim.
  • Erkek
    *Hermes
    *Hermes
    *Costume national Homme
    *Straight to heaven

bayan
    *Armani Si
    *Naomi Campbell
    *Lady Million
    *Lady Million

Eser Hocam Enparadan gönderdim, özel mesajada ekledim bilgileri. Şimdiden teşekkürler.

Fikir veren kişilere de teşekkürler.
  • Eser Hocam Kargo az önce geldi bir problem yok Aras ile kutuda ezik çizik vs yok. Teşekkür ederim alışveriş için.
  • qo0oki kullanıcısına yanıt
    Başka bir müşterime öyle bir paket götürmüşler ki. Fotoğrafları görünce benim olduğunu anlamam biraz vakit aldı.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    hadi ya bana gelen paketAçık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Hocam channel allure home sport geldi mi

Hocam Chanel - Allure Homme Sport geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Henuz yok hocam

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    Creed - Virgin island Water in invictusa göre kalıcılığı nasıl peki? daha önce aventus creed kullanmış biri olarak kalıcılıgını beğenmedim ve kokusu cok keskindi. (eserbeyden almamıştım bunu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRevinantz -- 24 Mart 2017; 18:30:3 >
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Sol bilegime sıkıp test ediyorum, editleyip bilgi verecegim.

Edit: 18:35'te sıktım 20:28'de cok az hissedilir hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 24 Mart 2017; 20:49:35 >
  • 
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.