Şimdi Ara

Açık öğretim murat yayınları kaç net tutturmuştur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aöf adalet 1.sınıftayım güz dönemi için murat yayınlarının kitabını almıştım ama hiç çalışmadım 8 dersim vardı 6 tanesinden geçtim.yaz dönemi için derslere çalışmaya karar verdim boş vaktimde var şimdi ama açıköğretimin verdiği kitaplar kalın geldi daha doğrusu kalın değil ama özet şeklinde de değil uzun anlatımlar var okuması sıkıyor o yüzden tekrar murat yayınları yada başka bir yayınevinin kitabını almak istiyorum.en azından soru çözerek daha fazla bilgi öğrenirim gibi geliyor.sormak istediğim şey murat yayınları güz dönemi sınavlarında kaç net tutturmuştur verdikleri sorular başarılımı değilmi nereden öğrenebilirim sizce? boşu boşuna 50 lira para vermeyeyim şimdi.kaynak olarak özet halinde başka hangi yayınlardan yararlanabilirim sizce?

• arkadaşlar birde sormak istediğimhttp://www.adaletciler.net/?Bid=1173710 şu adresten 2. yarıyıl derslerini mp3 e atmak için sesli kitap indirdim ama winampta çaldım şimdi sesler birbirine karışmış bir garip çıkıyor hiçbirşey anlamadım dersten bu dersleri dinlemek için başka bir player filanmı lazım deneyen var mı hiç aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 9 Mart 2014; 16:11:25 >
  • ilk dönem için ben de murat yayınlarının kitabını kullandım ama memnun kalmadım pek. son 2 gün çalıştım sınava kaldıgım ders de olmadı ancak kitaptaki içerik yetersiz ve anlatımı da hiç güzel değildi imla hataları doluydu. bazı yerlerde aynı soruya iki farklı cevap verildiğini gördüm. 2 sayfaya sığsın diye iyice kırpmışlar konuları. kitapta hiç bahsedilmemiş şeylerin sınavda cıktıgını gordum. kısaca memnun kalmadım. aöfnin kendi kitabında da aşırı fazla bilgi var kullanılmayacak diye düşünüyorum okurken uykum geliyor. forumda birisi egem yayınlarını denemiş gayet beğenmiş bu dönem egem ya da karacan alıcam
  • bende lider ,uzman kariyer arasinda kaldım. yalniz bunlarin aksarayda Şubesi var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

bende lider ,uzman kariyer arasinda kaldım. yalniz bunlarin aksarayda Şubesi var mı.

yoksa bile internet üzerinden alabilirsin.
  • quote:

bende lider ,uzman kariyer arasinda kaldım. yalniz bunlarin aksarayda Şubesi var mı.

Uzman kitapları nasıl tavsiye ediyormusunuz ?
  • kimse cevap yazmayınca ben orjinal kitapları okumaya başladım pdf olarak indirdim aöf nin sitesinden bir kere okusam yeter zaten hiçbirşey yapmamaktan iyidir birde kitabın arkasındaki ve eski sınav sorularını çözsem yeter sanırım.kitapların mp3 şeklinde sesli olarak olanları var bir dinlemeye kalktım olamaz böyle bir rezillik hiçbir dediği anlaşılmıyor slow motion konuşuyor kadın sinir oldum düzgün şekilde yapsalarmış çok işe yarardı gerçekten at mp3 e dinle gittiğin yerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

quote:

Uzman kitapları nasıl tavsiye ediyormusunuz ?

ben murattan başka hic kullanmamistim. bu bahar farklilik olsun diye diğerlerine yoneleyim dedim. bugun aksaray da kitaplari alirken egemle lideri gördüm. lider baskin cikti aldim. uzman kariyerin Şubesi olsaydi belki onu alirdim.
    Şimdi lidere bi baktim da her konudan 25 soru çıkarmış. ozette çok aralikli ve 1 sayfa yazilmis. simdi diyom acaba hata mi yaptim çünkü muratta ozetler 2 sayfa ve sikilastirilmis küçük harflerle yaziliydi. konuya gore de 50-60-110 tane soru cikariyorlardi. yani doyom ki bu kadar az soruyla bu dersleri verebilir miyiz. ne bileyim murati kotulediniz diğerleri övdunuz ama görünen köy boyle. hele bi kalayim derslerden size sorarim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.