Açık lisede okuyup derece yapılır mı? Orta halli bir fen lisesinden geçeceğim kurs ve özel ders benim için yeterli olur mu sizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyenölü -- 21 Temmuz 2022; 15:9:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık lisede okuyup derece

-
-
yapılır tabii ki ancak kişisel imkânların en önemli olanı
Başkasının deneyimi seninkiyle aynı olmayabilir kendini inceleyip karar vermelisin
(bence yine de yeterli olur, açık lise gittikçe popülerleşiyor zaten)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olum obp olayı super yutubda gordum birine sadeve son sene açıkta yapyığı obpyi almislar cocugun 99.7 mi neydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yökatlas'tan bakarsanız ilk 20k'daki her bölümde illaki 1-2 tane açık liseli vardır. yani yapan yapıyor, fakat salıp bir şey yapamayan da var tabii.
-
Valla açık lisede derece yapılır ben ikinci üni.den aöf sosyolojiyi derece ile bitirdim ama aldığım eğitim kaliteli mi derseniz maalesef değil şöyle ki aklımda kalanlar Makyavel'in aslanlar ile tilkiler görüşü bir de Alman bir düşünür vardı adını hatırlamıyorum onun cemaat ile cemiyet ayrımı vardı bir de Ziya Gökalp ile İsmail Hakkı Baltacıoğlu'nun milliyetçi olduğu bu son dediklerim açık uçlu paragrafta çıkmıştı ordan aklımda kaldılar yani açık uçlu sistemini keşke daha fazla geliştirebilseydiler diğer doldur boşalt ezber bilgilerin hepsi uçtu gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 21 Temmuz 2022; 16:5:2 > -
O videonun yorumlarını okursanız bunun doğru olmadığını görürsünüz, öyle olsaydı normal lisede öğrenci kalmazdı.
Bütün 4 senenin OBPsi alınıyor direkt normal bir şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanıdığım biri açık lise üzerine aöf bitirmiş görüp görebileceğin en bağnaz en gerizekalı insandı herkes öyle değildir tabiki sözüm meclisten dışarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 28 Temmuz 2022; 16:13:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X