Şimdi Ara

Açık lise sınavlar(YARDIM ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliiyorum alakasız yer ama açıkta olanlar vardır belki bi yardım etseniz? bu açık sınavlarına nasıl çalışmam lazım yanii herkes diiyor aynı soruları döndürüyolar değerlendiireme sorularından flan soruyola diye ama emiin olamadaım az da olsa korkum var açıkçası bii yardım edebiiliir miiisniiz bide ortalamayı kaç aldığımız etkilemiiyor dimii yani geçmek yeter?(SAĞOLUN)

• Kitap verdiler ya hocam oradan çalışacan başka yer yok ki eski sorulara bak zaten aynı müfredat aynı şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nasıl çalışıyım okadar kiitaba birsürü bilgii dolu içi geçmiş çıkan sorulara baksam bide değerlendirme sorularını çözsem yeter mi acaba
  • kanka youtube da açık lise tv kanalı var oraya bakabilrsin konu anlatımı için
  • ben de ilk defa giricem sınava.amacım yüksek notlar almak tabi ama yine de son haftaya bıraktım.eğer amacın sadece dersleri geçmekse çıkmış sorulara bakman bence yeterli olur.ama çıkmış sorulara da güvenme her sınavda aynı soruları sormuyorlar tamamen bakarsan görürsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetsurer A kullanıcısına yanıt
    tamamdır kanka göz atarım sağolasın
  • hocam ortalamayı çok etkiliceini düşünmüyorum ben zaten diinle edebiyatta bilgi tarzı çok galiba ikisiinden 50-60 alıp dierleriinden yüksek alsak yeter bnece biide mat ekledım ben belki dierlerinden düşük alıp bundan yuksek alınca toparlar diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BÖLÜM BIRAKIYORUM ACİL YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok etkilemez herhalde ama yüksek olsa iyi olur çok fazla bilgi var bakıcaz artık hocam

• has2016 H kullanıcısına yanıt
    4 ders var hocam felsefe edb 95 lerim din 90 ing Allah ne verdiyse

• Geçen yıl açık lisedeydim, girdiğim derslerin hepsinden 90 üzeri not alıp iyi bir ortalama yaptım. Şu şekilde çalıştım: Önce sorumlu olduğum konuları belirledim (açık lise ile ilgili bir sitede 1. sınavda çıkacak konular yazıyor), kitaptan not alarak ilerledim, Açık Lise TV kanalı ile tekrar yapıp küçük notlar aldım. Din, edebiyat gibi derslere çok çalışmak lazım ondan dolayı her detayı not aldım bu derslerde. İngilizce için kelime ezberi yap ve gramer konularını iyi bil. Felsefe dersinde paragraf soruları soruyorlar genelde o yüzden ciddi bir çalışmaya gerek yok. Bu dediklerimi sınava son 1-2 hafta kala her gün 1 saat ayırarak yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 27 Kasım 2019; 10:36:35 >
  • Ben sürekli son gün baktım. Edebiyata falan, açık lise TV denen kanaldan not alıp bir kez baktım. Budur.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    sonuçlar nedir hocam ortalama
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    hocam zor geliyor oda valla tyt ayt derken onla vakit kaybetmek iistemiyorum pek son gün bakcaz çaresine artık
    90'dan aşağı çok notum yoktu. Ama bak benim ingilizce iyiydi o yüzden İngilizceden yüksek aldım. İngilizce'den 90 üstü yapmak için ya İngilizcen zaten iyi olacak ya da çalışman gerek. Bu da ufak bir uyarı olsun.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolun gramerim fena deildir benimde sorun olmaz diye düşünüyorumda diğerleriiinden korkuyorum sade edebiiyat din falan
    Geçen sene müfredat değiştiği için çıkmış sorulara bakmadım ben, bu yıl müfredat değişmediği için çıkmış soruları çözün. Kitap içindeki ünite sonu değerlendirme sorularını da çözün. Kredi sayısı yüksek olan derslere daha fazla çalış.

tamamdır hocam sağolun kitabın hepsinden sorumlumuyuz acaba?
    http://aok.meb.gov.tr/kitap/ Bu siteden sorumlu olduğunuz derslerin kitaplarını bulun ve altındaki açıklamayı okuyun. Sorumlu olduğunuz yerler orada yazıyor.

tamamdur hocam sağoun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.