arkadaşlar telefonum kapalı olduğu zaman beni arayan kişiler böyle bir hat kullanılmamaktadır uyarısıyla karsı karsıya kalıyorlar.olur ya insanlaık hali bazen şarz bitiyor falan.ertesi gün gördüğüm arkadaslarım ne oldu hattı niye kapattırdın dıyorlar.normalde hat açık hat tekrar açtığımda normal bi şekilde iletişim kurmaya devam ediyorum neden böyle bir uygulama oluyor acaba ne tür bir hatadan kaynaklanıyor olablir. çokta önemli bi mevzu değil pek bi zararı yok ama yinede merak ettim bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım
Telsim zamanında da böyleydi. Henüz sistemi düzeltemediler demek! Vodafone kullanıyorsan katlanacaksın bu gibi şeylere
yönlendirmen açıksa olabilir...kullanılmayan bir numaraya yönlendirmiş olabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: olcaytoshow
arkadaşlar telefonum kapalı olduğu zaman beni arayan kişiler böyle bir hat kullanılmamaktadır uyarısıyla karsı karsıya kalıyorlar.olur ya insanlaık hali bazen şarz bitiyor falan.ertesi gün gördüğüm arkadaslarım ne oldu hattı niye kapattırdın dıyorlar.normalde hat açık hat tekrar açtığımda normal bi şekilde iletişim kurmaya devam ediyorum neden böyle bir uygulama oluyor acaba ne tür bir hatadan kaynaklanıyor olablir. çokta önemli bi mevzu değil pek bi zararı yok ama yinede merak ettim bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım
Yönlendirmen var dır hiç böyle bi durumla karşılaşmadım vodafone de ocak 2006 dan beri kullanıyorum
##002# Ve YES tuşu uygula düzelir
ve aktarmalar adımından tüm aktarmaları iptal et i yap
tamam sağolun hallettim dediğiniz gibi aktarmayla ilgili bir problemmiş. daha önceden turkcell hattımda vardı ona yönlendirmiştim, turkcell'i kapatınca böyle oldu, unutmuşum tabi meyse tekrardan sağolun