Şimdi Ara

açık hattıma böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
28.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum kapalı olduğu zaman beni arayan kişiler böyle bir hat kullanılmamaktadır uyarısıyla karsı karsıya kalıyorlar.olur ya insanlaık hali bazen şarz bitiyor falan.ertesi gün gördüğüm arkadaslarım ne oldu hattı niye kapattırdın dıyorlar.normalde hat açık hat tekrar açtığımda normal bi şekilde iletişim kurmaya devam ediyorum
    neden böyle bir uygulama oluyor acaba ne tür bir hatadan kaynaklanıyor olablir.
    çokta önemli bi mevzu değil pek bi zararı yok ama yinede merak ettim
    bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım

• Telsim zamanında da böyleydi. Henüz sistemi düzeltemediler demek! Vodafone kullanıyorsan katlanacaksın bu gibi şeylere
  • yönlendirmen açıksa olabilir...kullanılmayan bir numaraya yönlendirmiş olabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

arkadaşlar telefonum kapalı olduğu zaman beni arayan kişiler böyle bir hat kullanılmamaktadır uyarısıyla karsı karsıya kalıyorlar.olur ya insanlaık hali bazen şarz bitiyor falan.ertesi gün gördüğüm arkadaslarım ne oldu hattı niye kapattırdın dıyorlar.normalde hat açık hat tekrar açtığımda normal bi şekilde iletişim kurmaya devam ediyorum
    neden böyle bir uygulama oluyor acaba ne tür bir hatadan kaynaklanıyor olablir.
    çokta önemli bi mevzu değil pek bi zararı yok ama yinede merak ettim
    bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım

Yönlendirmen var dır hiç böyle bi durumla karşılaşmadım vodafone de ocak 2006 dan beri kullanıyorum

##002# Ve YES tuşu uygula düzelir

ve aktarmalar adımından tüm aktarmaları iptal et i yap

• tamam sağolun hallettim
    dediğiniz gibi aktarmayla ilgili bir problemmiş. daha önceden turkcell hattımda vardı ona yönlendirmiştim, turkcell'i kapatınca böyle oldu, unutmuşum tabi
    meyse tekrardan sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.