Arkadaşlar bu film dün kanal d de vardı başına ve sonuna bakamadım. Ortalarında izlemeye başladım... en sonda kadın adamın eline basıp tekneye çıkıordu sonra kadın tekrar suya atladı ondan sonra reklama girdi.Bende nba playofflarına dalmışım, izleyemedim tabi. siz bana bu filmin ilk başında nasıl hepsi suya düşüor ve en sonunda o kız o adamı kurtarıyormu bunları söylerseniz yeter....
işte tekneye çıkmak için adam elindeki camla yatın kenarına delik açtı. kadında adamın eline tutunarak tekneye çıktı. tabi adamın eli paramparça cam kesiklerinden dolayı. sonra adamda çıksın diye yattaki bi mekaniği çalıştırdı, bu arada içerden kadının çocuğunun ağlama sesleri gelince kadın adamı sallayıp içeri gitti. sonra kanald bi reklam daha verdi, bu arada reklamdan döndüğümüzde kadın bebeğiyle uyuya kalmış yatakta.
sonra birden adamı hatırladı, hemen o fırtınada yatın güvertesine çıktı. güvertede adamı göremeyince panikledi, kadın ve filme çeken kamera manyak manyak adamı aramaya başladı. (tabi bizde heyecenlanıyoruz) gerilim müziği ile birlikte kadın adamı suda gördü, tabii fırtına var ve adam dalıp dalıp çıkıyo yukarı, adama bi tane can yeleği attı, tabi nafile, tutamadı. fırtına var, kadında terettüd ediyor atlayıp atlamamak konusunda, haklı. kadının geçmişiyle ilgili flashbackler girdi, babasıymıydı ne boğuluyodu geçmişte, onları hatırlayıp erkeklik yaptı, oda atladı denize.
kanald bu heyecanlı sahneyi görür görmez bi reklam daha verdi.
döndüğümüzde kadını göstermedi, bi balıkçı teknesi yata yaklaşıyordu. denizdeki can simitini gösterdi, güverte boştu. kadın ve adamında öldüğü düşünmeye başladık. kamera hemen uzak çekime geçti.
sonra yatın güvertesini gösterdi kadın ve adam kurtulmuş, adam güvertede yatıyo kadınsa boş boş ufuk çizgisine bakıyodu.
ondan sonra bitti işte, ben filmden hiç bişey anlamadım.
bu filmin 1. sini sinemada ızlemıstım.o bundan da cok kotuydu.adamla kadın dalıs yapıyodu tekne bunları unutup gıdıyodu.filmde 1.5 saat boyunca suda suruklendıler.ıgrenc bı fılmdı.bu bırazcık daha iyi ama bence cok boş.
bu salaklar nasıl düştüki suya 2.filmide
based on true story olduğu için çok etkilenmiştim 1.sinden 2.si çok saçmaydı izlemedim
1.si o kadar kötü degildi ama 2.si tam bir fiyaskoydu bana göre filmi yarısından itibaren izlemeye basladım.Açıkçası baya bi saçma geldi çünkü yani yat yanlarında ama merdiveni indirmemişler o yüzden de binemiyolar,e bunlar nasıl hep beraber suya indilerde sonra tekneye cıkamadılar hadi denize girdiniz merdiveni niye indirmediniz başta ?Hiç anlayamadım. biri anlatabilir mi ?
bana baslarını annem anlattı.4u ınmıs suya.bı adamla kadın teknedeymıs.adam saka olsun dıye kızı denıze atmak ıstemıs(o korkan kızı). ama merdıvenın acık oldugunu unutmus mu artık bılmıyom.ya da kendısı mı dusmus bılemem.ıste oyle o 2sıde gırınce suya hepsı kalmıs.1. sıde 2.sıde fıyasko.