Şimdi Ara

Açığa geçmeye cesaret edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenler varmı yardimci olurmusunuz calisma durumunda sıkıntı yaşayacağımı sanmiyorum +10 saat çalışırım gibi. Hergun gece 1 2 de yatip 7 de kalkiyoruz kotu bi lisedeyim zaten tek çalışan benim nerdeyse . açık öğretim sınavları nasil veya karşılaşılan sıkıntılar ney yardımcı olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu geçen bi bakın yav
  • pm den dilediğinizi sorabilirsiniz. okulunuzundan mezun olma gibi bir derdiniz yoksa geçin derim. 480lik okulumu bıraktım, iyi ki de bırakmışım diyorum
  • Ona bakarsan ben 400 lük okulu bıraktım.İyi ki geçmişim diyorum

• 480 lik okulunu neden biraktin
    kaliteli bir okuldur o

• 500lük okulu bıraktım
  • okulu oldum olası sevmedim, 3 yıl boyunca adam akıllı bir şey öğrendiğimi de düşünmüyordum. evime uzak olunca da durmadım geçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikkat ettiğiniz nokta okulun puanı mı ? arkadaşımız danışacak birini aramış yardımcı olmak istedim sadece. konu sapmasın lütfen
  • Kutarga K kullanıcısına yanıt
    İkinci donem bende gecicem okul vakit kaybından başka bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fal17 -- 22 Aralık 2016; 21:32:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gecmek istiyorum suan 11im. Ailem aslinda hicbir seye karismaz ama izin vermiyorlar , surekli sistem degisiyo yine degisir felan diyolar obp de kesilecek hem ayrica konyanin en taninmis liselerinden mezun olmuyosun da niye aciktan mezun oluyosun diyolar
  • obp kesilmez krdş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

obp kesilmez krdş

Kesilse de kesilmese de kesin reddediyolar bakicaz bakalim 12 baslayana kadar 120 ye cikarsam gecmem suan 105 civari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.