sundrieste satılan acid potion ne işe yarıyor arkadaşlar bilen söyleyebilirmi..
arkadasım bu acid potion cz de ve ardreamda kullanılır kartsı karakterdeki bir kisinin elbisesi ve kalkanının yanmasını saglayarak defanas ve ataktam mahrum bırakır ve unutmaki acid potion alıosan 5 tane birden atcanki butun esyaları yansın defans ve atak ı kırılsın
bugün bd de alıyım 5 tane aynı adama atıyım bari sağlam biri olursa
quote:
Orjinalden alıntı: kaancix
çok iyi fikir çünkü bdwde rpr de yapamaz
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orjinalden alıntı: kaancix
çok iyi fikir çünkü bdwde rpr de yapamaz
anca magic hammer taşıması lazım oda benim gibi birinin asit atacağı aklına gelmez ben her bd öncesi 25 tane alıyım bundan 5 kişi iptal
bdw de asit ise yaramaz 50tane yedim dangozun bırınden yine bisey olmadı bosa para ısrafı
sadece 2500 tane durabilityi siler yani mesela warior kafalıkta 19000 e yakın durabilty var nasıl silecen hepsini
sundrieste satılan acid potion ne işe yarıyor arkadaşlar bilen söyleyebilirmi..
kıyafetlerin current durability sini 1000 er düşürür her yerde kullanmaya gerek yok ben genelde talia takan ezikler için kullanıyordum çünkü talia durability si 5000 dir ve repair edilmez en falza 4 tane at talia takan birine sonra gir karşı taraf için sonuç press ok olacaktır. bdw ye gelince arkadaşın dediği doğru 19000 durability shelle 18-19 tane acid atman gerek akıllı adamsa zaten yanında magic hammer vardır senin verdiğin acid parası boşa gidecektir.
tavsiye genelde talia takanlara kullan bellidir zaten talia takanlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme