şimdi geldim arkadaşlar bitane ben aldım hemen daha 10-15 tane kadar var bence ihtiyacı olan kaçırmasın
kardeş bunların altın renkli ola uçlı olanlar pahalı bu nasıl acaba bi foto eklesen hoş olurdu
İçerenköy Carrefour'da 5 YTL. Altın değil ama iş görüyor, kullananlar görüntüde pek fark olmadığını söylüyorlar (onların yalancısıyım )
quote:
Orjinalden alıntı: Adnan Ak
İçerenköy Carrefour'da 5 YTL. Altın değil ama iş görüyor, kullananlar görüntüde pek fark olmadığını söylüyorlar (onların yalancısıyım )
5 ytl mi oha yakında bedava verecekler
ozaman benim ki sıcak fırsat degilse silinebilir başlık
valla isterse oldugu gibi altın olsun, en dandik kablo ile arasında görüntü farkı olarak zerre fark goremesiniz, o yüzden HDMI kablo için cok para vermeyin...
Ben de 3 ay kadar önce Anakara Carrefour'dan 5 YTL'ye almıştım lzım olur bir gün diye, ama henüz deneyecek bir cihazım olmadı
hdmi kablo, çalışıyorsa, tamamdır. hdmi kabloda kalite farkı olmaz. çalışmıyorsa da hiç çalışmaz. düşük kalite falan olayı, dijital sistemlerde yoktur. sadece çalışır veya çalışmaz diye iki kalite sırası vardır.(hdmi, dvi-i, s/pdif koax ve s/pdif optik, component)