Şimdi Ara

acı nasıl yenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum ya insan nasıl bir arnavut biberini atar ağzına 5-10 tane yer ya?Bana bu tür adamlar sadist geliyor nasıl bi sadistliktir ki ağzını boğazını yakıyorsun başka bir şey değil..Ben normalde normal biber acısını yiyebilirim ama adamlar turşu gibi olan kuvvetli biberleri yiyorlar hiç mi rahatsız olmuyorlar nedir ya?Ben hayatta yiyemem bi tane yesem emdiğim süt ağzımdan gelir nasıl yiyorsunuz arkadaş şu acıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 24 Kasım 2011; 18:15:32 >

• o biberin bıde çıkışı var
  • Eminim ki onlarda bizim kadar o acıyı hissediyorlar . Yerken olmasada elbet o acı bir şekilde hissettirir kendini .

Ağlıyarak yiyenleri gördüm. Hastalık olmuş artık .
  • Haklısın, adam bana mısın demiyor..Belki acıyı algılayan reseptörleri farklı çalışıyordur..Yani biyolojik olarak bir farklılık var ki adam dayanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

o biberin bıde çıkışı var

yok öyle bişey ben baya pisboğazımdır ne bulursam yerim her şey dahil ama hiç tuvalette bir rahatsızlık çekmem.anca kusarsam tabi..
  • dediğin gibi biberi acayip yiyen bi antepli arkadaşım var onlar çocukluktan beri yediğimiz için bize bişey yapmıyo dedi bana ben 2-3 tane yiyorum bütün çıkışlar yanıyo adam bı cam kutuyu yıyo keşke biraz daha olsaydı dıyo
  • Aci beni acayip terletir ama seviyorum yiyorum aliskanlik oluyor bi sure sonra zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kokoreç nasıl bişey?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi menüyle 5-6 burger king acı sosu yiyorum. bazen ağlıyorum, krize giriyorum ama bırakamıyo insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

ben bi menüyle 5-6 burger king acı sosu yiyorum. bazen ağlıyorum, krize giriyorum ama bırakamıyo insan

oranın acıları birşey değil ki zaten önemli olan şu hani adana kebabla falan bazen verirler arnavut biberi gibi onları hayatta yiyemiyorum geberiyorum.
  • Alıştıktan sonra yediğiniz acısız yemeklerden keyif almamaya başlıyorsunuz. Yemek yerken terlemek, burun çekmek, oflamak, puflamak, tıslamak ayrı bir keyiftir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

ben bi menüyle 5-6 burger king acı sosu yiyorum. bazen ağlıyorum, krize giriyorum ama bırakamıyo insan

oranın acıları birşey değil ki zaten önemli olan şu hani adana kebabla falan bazen verirler arnavut biberi gibi onları hayatta yiyemiyorum geberiyorum.

o minik biberleri diyosan, bana burgerın sosları daha acı geliyo başka da acı biber yemedim zaten

• valla aynı benn :D
    küçüklükten beri hep acı yerim
    2-3 yaşında acılı lahmacun yermişim :D
    şuandad herşeyde acı yiyorum pul biber koyuyorum. acısız yemek bana tatsız tuzsuz geliyor
    kahvaltıda salatalığa yumurtaya
    çorbaya, her yemeğe
    salataya herşeye koyarım acıyı
    bu yüzdedne kışları çok hasta olmam. yerken acıdan burunum akar ağzım yanar bazen ama süper :D
    kışın hasta olmuyorum dediğim gibi en kötü 1-2 gün burnum akar nezlze olurum geçer oda maksimum 2 gün
    tavsiye ediyorum sizede her öğünde her yemekte mutlaka acı yiyin

haaa birtek balığa ve tatlılara koymam acı onun dışında heşeyde vardır
    balığa koymam ama karidese'e ve bişiler daha vardı deniz ürünü onlara koyarım :D hah midye fln :D
  • Yemeğin yanında süs biberi bir tatlı gidiyorki ağzın yanıyor yedikçe yiyesin geliyor iştahını açıyor ayrıca içindeki bütün pisliği sıyırıyor mikrobu öldürüyor . Bir adet süs biberini ağzına at çiğne dilinin üstünde gezdir ağzına ekmekle yemek at gör bakalım nasıl yeniyormuş .
  • okulun yakınında bir dönerci var. tam döner + ayran alıyorum . dönerim içine pulbiberi döşüyorum. yerken ara ara arnavut biberi atıştırıyorum . acılanınca buz gibi ayranı içiyorum
  • O acı nasıl desem farklı güzel bir tat veriyor ben de yerim ama çokta abartmam mesela dönerle beraber 2-3 tane falan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

o minik biberleri diyosan, bana burgerın sosları daha acı geliyo başka da acı biber yemedim zaten

Ne kucugu. Serce parmak gibi koyu olan biberleri kastediyor arkadas. Arnavut biberi ben yemem, zehir gibidir. Ama normal biber yenir. Terlesemde seviyorum aci biberi

• geçen arkadaşlarla toplanıp bi ciğer&döner 'ciye gitmiştik. masada nerden baksanız 15 tane bütün mazoşistler toplanıp bitirdik hepsini.. ama artık acıyı bıraktım fazlasıyla sivilce ve kepeğe neden oluyormuş doktorun dediği gibi. pul biber de buna dahil.
  • bazen bende kendimi kaptırıp baya bi acı yiyorum. cezasını çıkarırken çekiyorum.
    bu arada başlık sakat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.