Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu bölümü pek beğenmedim sonu biraz iyiydi.Bakalım sonu ne olacak bence filiz kurtaracak çünkü cinayet saatinde aynı yerdelerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 16 Mayıs 2006; 0:50:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

beyler bu bölümü pek beğenmedim sonu biraz iyiydi.Bakalım sonu ne olacak bence filiz kurtaracak çünkü cinayet saatinde aynı yerdelerdi.

Bu bölüm benimde pek hoşuma gitmedi ama biraz uzatmaları iyi oldu diziyi.! Bu arada Filiz kurtaracak Meheti bu belli olduu
  • arkadaşlar son reklamlardan sonraki bölümü seyredemedim.noldu, kim öldü...
    ayrıca bu bölüm bence çook güzeldi...nerminle mehmetin karşılaşması acıklıydı aynı türk filmleri gibi...o ne haşin bakışlardı öyle...
  • Harika bir dizi severek izliyorummm !! Kenan ve diger oyuncular hepsi hakkıyla oynuıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

arkadaşlar son reklamlardan sonraki bölümü seyredemedim.noldu, kim öldü...
    ayrıca bu bölüm bence çook güzeldi...nerminle mehmetin karşılaşması acıklıydı aynı türk filmleri gibi...o ne haşin bakışlardı öyle...

bişey olmadı polisler götürürken bitti

ama bende bu bölümü sevmedim bu Ender'in kız kardeşinin omzunda ağladığı sahne varya işte orda koptum gülüyomu ağlıyomu belli değildi birde Mehmet'i Filiz'in kurtarma ihtimali var ama baristik incelemede bakalım tabancadan kimin parmak izi çıkacak diyecektimdiki diziyi bir daha izleyemeyeceğim aklıma geldi

• bence aslında bekırın aradıgını telefon numarasından anlayabılırler ama dızı geregı bu kara ayrıntıya gırmzler sanırım....ve her hafta oldugu gıbı bu haftada cok guzeldı hele nermınle karsılastıgı sahne harıkaydı ozellıklede soyledıgı laflar......aslansın mehmet!!!!
  • evet nerminle karşılaştıklarında "sen benim artık beyaz gülüm değilsin" dediği sahnede dağıldım
  • Mehmet korumak amacıyla evine getirdiği arsa sahibi Muhsin Öztürk’ü öldürmek suçundan tutuklanır. Polisin yaptığı araştırmada suç aleti olarak kullanılan silahta Mehmet’in parmak izleri tespit edilir. Mehmet’in, kurtulabilmek için; cinayet saatinde Filiz’le birlikte olduğunu ispatlamaktan başka çaresi yoktur. Hasan Nermin’i arayarak Filiz’ in şahitlik yapması için yardımcı olmasını ister. Filiz şahitlik yapacaktır fakat bu Mehmet’in tutukluluk halinin son bulması için yeterli değildir. O saatte birlikte olduklarını gösteren maddi bir delile ihtiyaç vardır… Filiz, Hasan ve Şükrü maddi delil bularak Mehmet’i kurtarmak için harekete geçerler. Bekir’in cezaevindeki adamlarıysa Mehmet’i öldürmek için fırsat kollamaktadırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 27 Mayıs 2006; 20:32:26 >
  • Alttan 3. resimde Mehmet'i şişliyor o adam sanki ya ...
  • kesin alttan 3.karedeki görüntüyle bu haftada biter
  • kelaynağın bir tane adamı var betonmuydu neydi hani hıhıhı diye sırıtarak gülüyo hastayım ben ona onun da resimleri yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

kelaynağın bir tane adamı var betonmuydu neydi hani hıhıhı diye sırıtarak gülüyo hastayım ben ona onun da resimleri yok mu

Vardır hoca bulursam bi ara eklerim.
  • beyler az önce reklamı izledim sanırım şişi yiyor....
  • evet şişledi adi herif....
  • BU adamın da bsına gelmedık kalmadi ya dizide şimdide şişlendi....Sırada ne var ki eşek mi tepecek
  • yalnız olay yine eski türk filmine dönüş oldu aynı anda ikisininde başına kanlı olaylar geldi. Nermin de çocuğu düşürdü o sırada Memet(dizideki adıyla Mehmet ) te şişi yedi
  • mehmet ölmez ölürse dizi biter ,dizinin bitmesininde simdi sirasi deil
  • memete bişey olmaz yaw adam mezardan cikti bi şişmi öldürecek koskoca Kosvalıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Slayer

memete bişey olmaz yaw adam mezardan cikti bi şişmi öldürecek koskoca Kosvalıyı

+1500
  • ÖLMEZZZZZZ . . . ÖLÜRSE DİZİ BİTER . BENCE HARİKA BİR FİLİM BEN HASTASI OLDUM
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.