Şimdi Ara

Acer Teknik Servis Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 yılında kardeşime acer marka laptop almıştık ancak yaklaşık 1 hafta önce durup dururken laptop un ekranı karardı. Biz de garantisi bittiği için normal serviste götürdük. Dün bizi arayıp verdiler ve board'ın yandığını tamiri içinde 250$ olarak bir fiyat biçtiler. Ben de yaptırmadım doğal olarak. Sizin tavsiye edeceğiniz bir teknik servis uzmanı var mıdır? Ya da Acer'ın türkiye distribütörüne mi götüreyim? Garantisi geçtiği için her şekilde cebimden para çıkacak ama ne kadar az olursa o kadar iyi olur tabii :)

saygılarımla

• arkadasım bulundugun yerde servisi yoksa istanbul sertech bilgisayara gönderme ben gönderdim hayatımın hatasını yaptım hala laptop bekliyorum yapılıp gelsin diye ama adamlar göndermiycek böle giderse. içinde bi suru dosyam vardı ve hiç birininde yedeği yokktu
  • sertech artık acer servisi değil.
  • arkadaşlar aynı şekilde bizim de acer laptobumuz bozuldu.garantisi bitti.bakırköy bahçelievler civarında tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı?
    Acer Aspire E5-571G | Toshiba 50UA2263DT | Poco X3 NFC | Lg BH6530T Blu-Ray 5.1 | Digiturk HD IQ
    Renault Fluence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS Teknik Servisi yorumlar.
    15 yıl önce açıldı
    Teknik servis önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah Acer alana da Acer bilgisayarında sorun yaşayana da sabır versin. Sertech e ben de bilgisayar gönderdiğimde harddisk değişimi için yasal süre olan 30 iş gününün dolmasından 3 gün sonra verdiler onda da ihbar falan çekme işlemlerini başlatmıştım ondan dolayı verdiler yoksa vermezlerdi. Verdiler harddiske işletim sistemi yüklememişler format atamıyorum. 4442237 yi arayıp birisine ulaşabilen (1 hafta boyu her gün aradım en az 5 dk bekledim her seferinde en sonunda 10 dk beklediğimde biri açtı) ve yazdığı e-mail e cevap alabilen varsa ellerinden öperim.
    Bence garantisi bitmişse hiç Acer yetkili servislerine bulaşmayın.

Ekleme:Az önce tekrar aradım Acer servisini. Sadece İstanbulda bir yerde Sertech in servisleri olduğunu diğer yerlerle biten sözleşmelerin yenilenmediğini ve İstanbuldaki şube ile de bitince yenilenmeyeceğini söylediler. E Sertech den elindeki işleri kaptırınca biraz iyi olmaya başlasın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parantezz -- 10 Aralık 2009; 13:36:53 >

• Eğer bir düşmanın varsa ona yapabileceğin en sinsi plan birazcık paraya kıyıp bir acer laptop almak olur... Bedavadan bir laptopum oldu diye seviniyordum 1 aydır bir bios canıma imanıma yetti kadıköyde servise gittim anakartın değerinde fiyat çektiler halbuki ufak bir yazılımla iş tamam elinizde imkanınız kısıtlıysa canınıza okuyorlar ... Senmisin bizden laptop alan diye... DEDİĞİM gibi bir acer 2420 kullanıcısı olduğum için utanıyorum şu saatte bile sırf sorunu halletmek için beni uykumdan ediyor....

Orijinalden alıntı: MeLaN_CHoLY

Eğer bir düşmanın varsa ona yapabileceğin en sinsi plan birazcık paraya kıyıp bir acer laptop almak olur...

Bir de sanıyorum sadece Acer Türkiye değil Acer genelde böyle bir firma. Acer Türkiye yi şikayet edebileceğim bir üst kurumun herhangibir irtibat bilgisine de ulaşılamıyor. Gerçekten de değişik bir firma. Neyse şikayetvar.com okumadan elektronik almamak lazım. Bu işin şans işi olduğu kesin ama arıza sonrasındaki durumu şansa bırakmamak gerekli.

PHP,ASP,MYSQL,SQL SERVER,HTML,CSS,JAVASCRİPT,AJAX
  • yaw hocam adam gibi teknik servis i yok bunlarn yaa ben kütahyada oturuyorum servis var getir yaparız dediler neyse götürdüm sol daki hoparlörü yandı bende teknik servis sağlıyorum bunun farkındayım adama söylüyorum bak bunun burası yandı sesi dinletiyorum adam daha bunun bişeysi yok diyor. istersen sen bi birak biz bakalım sana haber verelim ona göre arızalıysa parça değişimi yaparız diolar.. dedim bırak senin yapabilcen iş değil bu dedim aldım geri bursada götürürüm dedim nasip olmadı düzgün bi servis bulursam göndericem servis e gönderip de memnun kalan varsa o servis i söylesin garantisi bitmeden gönderelim bizde lütfen yani. :(:(:(
  • Night_-_Blue eğer işten aanlıyorsan al parçanı kendin yap derim ... adamlar hop. yapar ama bi bakmışsın garanti bitmiş ama her yeri infilak etmiş ... adamlar laptop monte ederken kart kurt acımadan bastır gitsin yapıyorlar babsının malıydı bütün cihazlar o derece hassas davranıyorlar tabi bizde içini açıp bakamıyoruz ya :D neyse geçmiş olsun diyelim

Orijinalden alıntı: Night_-_Blue

servis e gönderip de memnun kalan varsa o servis i söylesin garantisi bitmeden gönderelim bizde lütfen yani. :(:(:(

acer servisi ve memnun kalmak..zor bulunur ama vardır inşallah...eee hardiski değişen bilgisayara recovery koymayacak kadar da terbiyesizler elleri bize mahkum kalsın diye müşterinin...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.