Şimdi Ara

acer scanprisa 320p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu scanner ı bilgisayara tanıtamıyorum.win xp pro kullanıyorum.bilgisayara taktığımdada color FlatbedScanner11 SCSI Scanner device olarak görüyor.yani gerçek ismi olan acer yazmıyor.acaba bundan olailirmi.kullanan arkadaşlar bilir,yanında driver olarak mirascan diye bişi veriyorlar.onuda kurdum fakat yine tanımıyo.driverı arıyor fakat bulamıyor.bu scannerı kullanıpta tanıtabilen varsa yardımlarını bekliyorum yada driver la ilgili bi forum varsa lütfen link verin.Beni asıl çıldırtan ise arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz çalışması.ondada winxp pro var yani dirverın işletim sistemini desteklememesi gibi bi sorun yok.birde gerekli driver dosyasını nasıl öğrenebilirim?mesela win98 de dirver arayıp bulamadığı zaman xxxx.inf dosyası bulunamadı yerini belirtin gibi bi mesaj veriyordu.bunu xp'dede yapabilirmiyim?

• saniyorum cihaz scsi ve scsi kart kullaniyo
    önce scsi karti tanitmaniz gerekiyoki scannerida tanitabilesiniz.
  • cihaz nasıl SCSI kart kullanıyor anlamadım.Cihazı LPT1 girişine takıyorum.SCSI kart makinamda var fakat zaten tanıttım,tanıtmasam HD'yi görmez...
  • Hocam... sende kabahat yok... o gerizekali Acer'in kabahati bu... Ben de 6-7 ay once Acer 610 modeli vardi... Paralel'den calisiyordu... indirmedigim driver kalmadi... Hatta bi taratma yap bu forumda belki benim mesajlarimi da gorursun... Win98 kullanirken sorun yoktu... Ama XP yapinca hersey mahfoldu... eger XP kullanmak istersen (ki ben XP'yi seviyorum) o halde kendine yeni bir tarayici al... Ben oyle yaptim, USB yazici aldim... Benim bu ilk sorunum degildi... is yerimde de XP kurulu ve Genius tarayici var... yazici ile birlikte asla kullanamadik... sonunda ben de usb yazici koydum oraya ve tarayici sorunsuz calisti...
    Yani belli bir kural yok gibi geldi bana XP'de boyle sorunlar var... Aslinda bu XP sorunundan cok ureticilerin XP icin uygun driver uretememe sorunu gibi geliyo bana...

secim senin... git usb tarayici al yeni bir urun al... XP ile uyumlu... Ama umarim baska bir arkadas cikar ve sana iyi bir yol gosterir... Ama bana kimse yol gostermedi o zamanlar ve gittim tarayici aldim yeniden... Halbuki tarayicim cok basariliydi.. :((

• şu anda yeni tarayıcı alma durumum yok.Aslında çalışmadığı için bende bırakır hiç uğraşmazdım fakat arkadaştaad win xp var ve onda sorunsuz çalışıyo bu scanner.Onun için bu kadar üstüne gidiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell u2515h 1280 lira
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.