Şimdi Ara

Acer Nitro 5 birden bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Acer Nitro5 marka laptopumu 1,5 yıldır sorunsuz kullanırken birden ekran kilitlendi ve bir kısmında çizgi çizgi beyaz şeritler oluştu. Tuş kombinasyonları çalışmadığı için reset atmak zorunda kaldım. Tekrar çalıştırdığımda ekranın %80 ni siyah renkte üst kısmında da beyaz çizgi halinde şeritler gözükmekte ses geliyor ışıkları da yanıyor ama ekran gelmiyor. Sorun ekranda mı yoksa ekran kartında mı sizce.

    Ayrıca cihazı 2020 Nisan, ayında satın almıştık 2 yıl garantili bize kesilen fatura 2020 Nisan ayı ama garanti 2019 yılı Aralık yazıyor garantim benim cihazı satın aldığım tarihten itibaren geçerli değil mi. Cevaplarsanız sevirim arkadaşlar.

    Acer Nitro 5 birden bozulması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sitesinde ki garanti tarihi değil faturanın üstündeki tarih geçerlidir garantiye gönderirken faturayı ibraz ederseniz kabul ederler sorunu anlamak için harici monitör bağlayıp deneyin imkanınız varsa sorun tam anlaşılır normal ekran geliyorsa ekran kartı sorunsuz ekranda problem vardır veya tam tersi gibi

  • byhackermstf kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, garantiyi çözüm. Allahtan bitmesine 3 ay kala sorun oldu. Cihazı açınca fanlarda çalışmamaya başladı. Her şeyiyle teknik servise gönderdim. İnşallah üzmeyecek şekilde dönerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.